Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

gutenmorgon!:) jag sitter i skolan nu! Jobbigt när man måste anpassa sig efter skolan när inte bussen gör det! ;)

iaf. Nu sitter jag och ska snart ha gitarr, känner på mig att det kommer gå lika awesome som jag är. (alltså.. mitt självförtroende ligger på max nu! HAHA)

JAG KOMMER INTE BLOGGA NÅGOT MER IDAG ANTAGLIGEN FÖR ATT JAG SKA TRÄFFA VÄRLDENS BÄSTA DANIEL IDAG! ♥
sett fram emot denna dagen så fett länge och nu kommer den (TACK CALLE!) åh lycklig chey här ;)

hmm.. vem skulle jag vilja byta liv med? någon kändis? i USA? som känner Justin! HAHAHAAH! (JAG ÄR BEROENDE ATT TRÄFFA HONOM OKEJ!) ja så får det blir ;) vi kör på dom jag ogillar mest, typ Selena Gomez, Miley Cyrus och dom. Haha! Yeah (jobbigt att dom är så fett nära Bieber..................)

HEJ JAG ÄR FORTFARANDE GLAD! Hoppas att ni fattat det nu.

hon heter anna hon heter anna, raj raj raj raj, och hon är glad och hon är glad, raj raj raj raaa!

ååh, nicke och nilla <3 Nej okej. Nu ska jag va normal! :) vi ses! BYE!
Dag 16 - En annan bild av dig själv

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

nu är det bestämt! Imorgon blir det att åka till Uddevalla med bror min (TACK CALLE TACK!) och stanna på vägen snabbt och hämta upp finaste Mia! <3 DET KOMMER BLI FEEEEEEEEEEEEEETTT!!! Jag kommer nog aldrig kunna tacka calle nog för detta! (TACK CALLE!) haha.

hmm.. en bild på mig, det får bli en till oredigerad bild på en osminkad och väldigt ja , finnig (HAHA :$) Anna! :) NJUT INTE FÖR MYCKET NU, JAG VET ATT JAG ÄR SNYGG.......................................... 

GODNATT!


TUMMEN UPP ATT MAN SKA TRÄFFA DANIEL I UDDEVALLA IMON!
söt jag är! <3

jo men visst!

hej hej alla människor! Sitter här och har lite smått panik för jag kan inte fixa morgondagen... så jag kommer antagligen inte få åka .. BAJS BAJS BAJS! jag måste träffa daniel ju :'( jag vill verkligen träffa honom. VARFÖR finns det inte normala tåg och busstider? varför är det så HIMLA DYRT?! :( åh :( hoppas verkligen att det fixar sig tills imon .. JAG MÅSTE TRÄFFA DANIEL ...:( 


aja till annat. Idag i skolan va det helt okej. hade först historia och kultur och idé historia i typ 3857293497238 långa timmar..! sen åt jag någon randome mat som vi fick i skolan och efter det satt jag och plugga på svenskaprovet. Haha! det gick faktiskt helt okej. Första frågan skrev jag jätte mycket på .. och rätt med (tror jag :D HAHA) andra frågan skrev jag lite mindre om, eftersom jag inte kunde lika mycket om förromantiken som upplysningen och 3:e frågan HAHAHAAHAH jag dog. hon skratta nog når hon läste. Så himla flummigt! ;) Sen va det piano, gick väl bra och sen satt jag och pluggade matte och fattade inte ett skit och sen skulle jag ha provet och då fattade jag ännu mindre.. ^^ HE HE HEJ IG!:)

nu ska jag gå och kolla på dansen, tror inte att jag dansar. Mår inte bra :( ha det bäst iaf. KRAMAR HIHI


JAG HADE BAD HAIR DAY OKEJ? men jag kände för attt lägga upp
en bild på mig HIHI

JA MEN VISST SKA MAN TRÄFFA HONOM, ELLER?

cha cha! jag är inte bra på att blogga nu ! förlåt för det! ska göra ett snabbt innan jag lägger mig! 
idag har jag pluggat en massa. Har knappast hunnit äta och gå på toa och .. haha ja ni fattar. inte ens gjort pianoläxan tills imon (OJ!) så ah.. :) svenska och matte. USH! :) matten lär jag loosa på :) andragradsekvationer kan typ lösa sina egna problem! jag har tillräckligt många ändå! yeah!

haha, alltså jag och mia har planerat en massa inför Uddevalla (till och med me daniel typ! :D) och asså, OM JAG INTE FÅR ÅKA NU SÅ KOMMER JAG BLI JSGFOLSHGKS.LFJKGHSHL.DHFKJA,FGSHKFGS TYP! bara så ni vet. (fast jag kommer åka ändå typ :$ hehe... HEJ JAG ÄR BEROENDE ATT TRÄFFA DANIEL HEJDÅ!

ja chatta med daniel kan ju typ se ut SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


HAHHA vad söt han är! ;)

sen kan även lilla mia ha problem med sin chatt så lilla anna får vara budbärare HAHAHAHAHAH och då kan det se ut såhär (LOVAR, alla tre satt och garva! Iaf jag och Mia HAHAHA snacka om att försöka träffa honom eller HEHE)

nu syns det inte så mycket för att det blev ett SUPERLÅNGT SAMTAL mohahahaah! 
"men du kommer också" HAHAHA! ja till och med daniel vill det
MAAAAMMMAAA! jag vet att du läser denna bloggen! DU VET VAD JAG VILL! hihi

GODNATT ALLA JAG ÄR ÖVERTRÖTT HEJDÅ! :)

Dag 16 - En annan bild av dig själv

hejsan svejsan, helt okej dag idag faktiskt! Dans och Idrott som jag inte va med på och sen matte. Sen slutar man ju (A) tidigt! Men ah. Jag måste  börja plugga nu! GRATTIS REBOUND SOM FIRAR 1 ÅR IDAG! hahaha, NEJ dom har inte gift sig eller något, lät seriöst som det! haha.

nu blir det att plugga på 2 prov som jag har imorgon.. GREAT!

BAJ BAJ! 


man kan ju diskutera bilden men det är på mig iaf! hihi

GET A LIFE!

jag vill att alla ska ha klart för sig en grej.. jag blir inte en annan människa för att jag lyssnar på justin bieber? jag är väl samma människa fast jag lyssnar på honom? förstår inte alla fördomar om honom. JAG LÅTER ER LYSSNA PÅ ERAN MUSIK LÅT MIG LYSSNA PÅ MIN, hur sjukt svårt kan det vara? justin är en grym sångare. Han är grymt snäll och han bryr sig om sina fans. Han sjunger sjukt bra, NEJ han låter inte som en tjej. Han är STOR större än vad ni själva kommer att bli kanske. SLUTA TRACKA NER PÅ JUSTIN BIEBER och sluta tracka ner på hans fans. Mår ni så himla mycket bättre för det ? nej! Jag vet många, därmed jag (!) som har hållit det hemligt att man lyssnar på jb, just för att man inte vill att folk ska börja hacka på en, Man vill inte att folk ska typ "bryta upp kontakten" för att man lyssnar på en underbart duktig kille! alltså det är så löjligt så det inte är sant. JAG BLIR INGEN ANNAN MÄNNISKA FÖR ATT JAG LYSSNAR PÅ JB och jag tror inte att någon annan heller bli det. liksom det är ju bara för allt folk att ACCEPTERA att man gillar honom. Nu säger jag inte att alla som inte gillar honom är taskiga. För det vet jag att många inte är! MEN jag blir så sur på dom som säger man typ är dum i huvudet om man lyssnar på honom, att man är en stor fjortis och bla bla bla! JAG VET INTE EN ENDA MÄNNISKA TYP SOM INTE GILLAR JUSTIN BIEBER SOM INTE SÄGER NÅGOT ONT OM HONOM. visst det finns folk. särskilt efter de har sett filmen. MEN det finns 385902589485 fler som är såna där jobbiga haters! Get a life. Skulle jag hoppa på er för det ni lyssnar på ?! jag brukar inte direkt sitta och klaga på att ni typ lyssnar på ... metallica eller vad dom nu heter till exempel. och jag tror itne att det är många som gör det! DET ÄR BARA ATT INSE LÄGET. han är stor! han kommer att bli ännu större! Han har släppt världens bästa självbiografi, han har gjort en film. HAN HAR SÅLT EN MASSA PLATTOR! han har 841794813 stöttande fans i ALLA åldrar! (visst det är de små och tonåringarna som låter mest men jag vet många fler äldre som lyssnar på honom) HAN LEVER SIN DRÖM! Han har lyckats! Han jobbar med stora artister som Usher, Chris brown och liknande. HAN ÄR STOR, HAN ÄR GRYM! bara inse faktum! 

jag skiter i vad jag får för kommentarer på detta inlägg, jag kanske får 83854927489 haters över mig och jag bryr mig inte ! Det kanske bara blir haters som kommenterar, JAG BRYR MIG SOM SAGT INTE! alla får väl gilla vad man vill eller? NÄR BLEV DET FÖRBJUDET. vi bor i ett land där man får tycka och tänka vad man vill JAG VET! MEN! då får väl jag tycka att justin bieber är bra, jag får väl tänka att alla JB-hatare kan sluta eller?! 
get a life säger jag bara. :) ni är nog inte så mycket bättre själva. PEACE


I will never say never, I will fight till forever..! <3
världens bästa bok! den är på engelska med så då får man ju träna
den! jag älskar verkligen att läsa den så mycket att jag glömde av
att läsa till provet på onsdag. WOPS! HAHA!


nu ska jag sova. BIG LOVE!

Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar

tjo! jag har ingen ipod men visst jag sätter mobilen på det istället :) haha!

1. heart-shaped box-jay smith
2. rabih jaber-you are not alone
3. Twist and shout-minnah karlsson
4. shout it out load-erik grönwall
5. Whit you-chris brown
6. by your side-lifehouse
7. We'll never know-lifehouse
8. The way you make me feel-michael Jackson
9. King of Majesty-hillsong
10. Another-lifehouse

hahha man kan ju diskutera det ;) bara en massa lifehouse och idol MEN det är inte det enda jag har på min mobil jag lovar;) Daniel Norberg..<3

I've got bieberfever!


like he sad, never say never!

hejhej! idag har jag och Alina varit och kollat på never say never! Justin Biebers film! Jag satt och grät, skrattade, haha. och försökte att inte skrika när han sjöng "favourite girl" och "down to earth" eftersom ja, down to earth är en grymt fin låt och favourite girl måste man ju bara dö när man ser vad som händer! :) NI MÅSTE SE DEN! även om ni inte är ett fan av JB så måste ni se den! Så underbar! ♥

han har ju skrivit en självbiografi och ja jag fastnade för en text som är med i den! (jag lånade den av Alina, och JA! jag kommer att köpa den ;) så småningom! ;)

"How can I begin to thank you for making this journey possible? Every one of you is 'My favourite girl' for a different reason, because each of you is special in your own way. Everywhere I go, whatever I do, I try to connect with as many of you as possible. If you're up front at a concert, I might reach out and hold your hand. If you show you outside the arena after the show, you might get soaked in one of our epic water fights. You might just be talking to your friends on twitter saying you have a one-in-a-million change of reaching me and now I'm following you. My dreams used to be a one-in-a-million change as well, but as I said in the song, never say never. I never forget that none of this would have happended without you. That's why I want to share this story with you; so you can experience the journey whit me, all the highs and lows, the laughter and the tears. You were there from the beginning. Now as you see what I saw and feel what I felt, I hope you'll belive that big dreams really can come true. I'm living mine every day. Thanks to you.
Luv you, Justin."

denna biten är sååååå fin! :') jag älskar boken (TACK ALINA DU FÅR TILLBAKA DEN SEN :D) hahaha... så ska köpa den (A) HAAHA ! BIEBERFEVER...! NEVER SAY NEVER

tjo folks! hade en sjukt trelig dag igår med massa trevligt folk! Nu ska jag snart till göteborg och jag ska kolla på ... NEVER SAY NEVER med fina alina :D det kommer bli awesomenes!! Måste fixa mig nu! TJÄRLEK!Dag 14 - En bild på dig och din familj

tjenare! Idag har jag spelat en massa musik i skolan eftersom vi har esamble idag. Och sen va min ljudteknikslärare va sjuk så vi hade dubbel esamble! ;) haha! men det va najs! vi spelade väldigt mycket "ramlar" och även lite "kom igen lena" med håkan hellström. Gillar inte han så mycket, han sjunger ju inte så bra ;) men han har bra texter hahah! :) och det är najs! 

okej, listan, ska vi se här! En bild på mig och min familj. Har inte bild på alla! hahhaha, men jag får väl ta var och en försig då! :)


PAPPSEN!


MAMMSEN!


CALLEPONKEN! (BRORSHAN!)

Lycka!

JAG ÄLSKAR DENNA!

man får ju bjuda lite på sig själv!

ja asså, jag har ju också mina dagar när jag
ehm.. bara tänker på vissa personer!
som till exempel idag när jag skrev mitt
historia prov/läxförhör! det va ju.. gulligt! xD

MAN KAN HITTA ALLT I EN NATURKUNSKAPSBOK!

tjo folk!
när man har naturkunskap att plugga på kan man ju lika gärna kolla igenom vad man gjort på lektionerna (NEJ JAG PALLAR VISST ATT PLUGGA.. EHM!) och då hittade jag en fin dikt jag skrev för ett tag sen! Vet inte när, läste Candide iaf så inte så länge sen ;) haha den va väldigt flum men ah! 

Hej och hå
en liten dikt från eftermiddagen
efter klockan två

En otroligt trött Anna skriver det här,
sitter på naturkunskapen,
orkar inte, hoppas att det snart hemmåt bär.

Köttlar hit och köttlar dit,
ush, inte kul!
bara en massa skit

Ikväll ska jag läsa Candide,
inte alls kul
Ingen bok jag vill ha till jul!

Nu ska jag lyssna på läraren igen,
tråkigt ju,
vi hörs sen!


och det mesta i min bok består av ehm DATUM (?) NAMN (<3) och ja klotter i almänt! TREVLIGT! 
JA MEN NU SKA JAG FORTSÄTTA PLUGGA (kolla på vad jag har gjort i boken dvs.. Ssssh!)

GODNATT FINA BLOGGLÄSARE!

ja men visst! snyggingar på HÖG nivå!

ALLTID LIKA UNDERBAR!

jag kan inte beskriva hans svar med ord, seriöst. Dom går verkligen rätt in i hjärtat och hjälper en mer än vad man någonsin kommer kunna ana! Jag fattar inte alla som snackar "skit" om honom. Han är världens mest underbara människa! :) vet ingen som bryr sig om sina  fans så mycket som han! LOVE till den människan! :)en fin promenad i Åhus kan leda till att man kommer till stranden.
Där kan bryggan se ut såhär! Scaaary! HAHA

Dag 13 - En bild av ditt rum

AMEN TITTA VAD JAG GÖR NU! just det jag fortsätter med listan, måste varit nån vecka sedan senast, HAHAH!
okej, det man ser på mitt rum är typ att jag gillar idol och så vidare, samt annat och en massa plancer! Man ser även att jag diggar färgen RÖD! hahah ! DEN ÄR FETT NAJS! :) så ah! MEN HÄR KOMMER MITT RUM. hahaha!


ja men titta, EN FIN DATOR STÅR PÅ GOLVET!
dörren: twilight, eclipse, New moon och ah. ;)
första och andra gaderobsdörren: Erik och Rebound!
tredje: Daniel, Andreas, Olle, Geir och övrigt med idol!
"vid soffan": schnyggingar till killar ;) haha..
(fin dator igen!) 
här syns Sängen tydligare ;) haha. Soffa, Bokhylla, en till liten garderob
(där tv:n står) , hylla, skrivbord och så vidare! På skrivbordet sitter
allt som har med lotta och lotta på liseberg att göra! MASSA TREVLIGT!MITT RUM ÄR INTE DET PRECIS, SNYGGASTE MEN DET FUNKAR ATT SOVA DÄR! ;)
HA DET BÄST NU SKA ANNOSH BLI EN PLUGGIS<3

hej här är man duktig, och så är man inte det ;ppPPpPPPp

tjena mittbena!

just nu befinner jag mig trevligt inne i ett fult infotek och lådsas som att jag är duktig! Fast jag egentligen, ja som ni märker.. bloggar! Men hur ska jag kunna plugga på historian om jag inte har nåt bra material.. kan plugga på dom 20 första frågorna! Sen är det KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT ! :) (vad duktig du är anna, tack jag vet!)

ne nu ska jag ta och va duktig igen! Kul att ni kikar in på min blogg, de är riktigt najs faktiskt!
Finns det något ni vill att jag ska blogga mer om? eller mindre om? så det blir intressantare läsning ? ;)
JAG TÄNKER INTE SLUTA BLOGGA OM MINA IDOLER (<3) :) ha det bästast så hörs vi! ;) KRAMAR!


FINASTE ERIK JAG SAKNAR DIG!


skolan , skolan, SKOLAN! haha!

TJO ALLA FINA BLOGGLÄSARE!

nu ska jag fixa mig till skolan. JA NI SÅG RÄTT! JAG ÄR FRISK! :] 

ha så bäst så hörs vi, ska nog fortsätta med listan idag! BIG LOVE TO YOU!


hahah, ja men visst är vi fina! ;)

I will jump in front of a frain for yah'
MAGIC!

naturkunskapen kan ta sig :D

HATA NATURKUNSKAP!

bara så ni vet!  

nu ska jag fortsätta! BYE!

HARRY POTTER <3<3<3sjuk idag igen , igen och igen!

SJDGJLSTHJDKHGDKF jag råkade radera meddelandet som jag skickade till daniel och det jag fick svar på :( så typiskt mig.. om jag inte hade printat det skulle jag typ ligga död på golvet nu. haha.. ne okej inte riktigt. Men jag skulle nog va dubbelt så sur! hahaha :$ ja men visst JAG VET ATT JAG ÄR KLANTIG! tack för att ni är så snälla och säger det :') nu ska jag ta och sätta på en film, får se vilken det blir. Haha... Förmodligen Harry Potter (<3) och plugga på naturkunskapsprovet jag har på fredag! haha.. har inte ens öppnat boken. Hoppas att det inte är allt för svårt.. Men ja. som sagt hejdå fina bloggläsare ;)

allt fixar sig i slutändan, det brukar vara så..


JA MEN VISST ÄR JAG OCH JENNIFER SÖTAST?! :D

HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA *ANDAS* HAHAHAHAHAAHHAAHAHAHA

ALLTSÅ MIA FÅR MIG SERIÖST ATT BITA SÖNDER KUDDEN, BLÖTA NER MADRASSEN OCH FÅ ÄNNU MER ONT I MAGEN ÄN VAD JAG REDAN HAR !! HAHAHAHA SÅ OTROLIGT KLOCKRENT FÖR ER SOM FÖRSTÅR HAHAHAHAHH
ALLTSÅ JAG DÖR HAHAHAHAHAHAHAHHHAHAAHHA!!!!

"Kinna" *räcker upp handen* hahahaha

HAHAHAHA inte han också, MIA VAD HAR DU GJORT MED HAN? :( hahah.. Kinna -.- (A) ja men visst. Fint ställe.. ehm (A)

världens bästa daniel! finns ingen som honom <3

han är bäst! <3

ja men visst!

hahahahahhaha B) kommer ni ihåg när daniel skrev en dikt om mig? 
"en liten tjej uti en stad som hette fröken anna. Hon älskade sin lilla stad och ville alltid stanna."

Jo men visst Kinna är ju fint! Fast för mig ligger det lite mer till såhär;

"hej jag är en liten kvinna från kinna!
jag hatar stället och vill bara försvinna!"

MEN BRA JOBBAT DANIEL! haha. Det är fett kul hur mycket du har fått mig att le! Du är dunderbar! :] ♥


sick

hej hej, jag ligger i min säng och ska börja plugga. Sjuk kallas det :/ aja, hoppas att alla mår bättre än mig förövrigt! :)

breathe in breathe out, is the harderst thing to do, when it all come's back to you, all the words that come out w rong. It's a battle no one's won. We can cover up the scars but mot escape frp, who we are. so before we scream and shout take some time breathe in breathe out..
BARA FÖR ATT DANNY KAN KOMMA HIT!

häääääj ! 

today ska jag till skolan! och NEJ jag är inte alls pigg på det. Just as you know! (fin svengelska jag drar till med, borde bli ett språk asså!) men ah. kommer antagligen vara lika cool som jag brukar och umgås med mina finfina vänner! Yeah!

Yesterday blev jag fedt glad och sprudade av glädje genom att läsa att Mr Norberg ska ha en spelning i Uddis! Asså jag dog lite. Kommer nog åka dit, inte så värst långt. Synd att det är på en torsdag bara. Men jag lovade honom också trots allt att jag skulle åka på nästa gig! ;) haha.. ah. men visst jätte bra :) 

sen så sprutade avundsjukan med när jag gick in på linneas blogg och såg att ingen mindre än finaste Saucedo sjöng *trumvirvel* Cassandra! ALLTSÅ DEN LÅTEN ÄR TJÄRLEK! hihi. Typ hej jag älskar dej varning på den låten! haha!
så ja jag satt med gråten i halsen när jag såg den så nu tänker jag lägga ut när han sjunger den i Stockholm som Linnea filmade, liksom bara för att! Haha. RYSER INTE ALLS MYCKET, NEJDÅ! DANNY KOM HIT! :( hahah!

LOVE TILL ER SOM LÄSER MIN BLOGG DET KIND OF VÄRMER <3hej världens konstigaste inlägg! ja!

hejsan hoppsan allihopa! :D 

hade sjukt trevligt igår med frugan, barnen och ehm.. axel! haha! Det blev väl typ.. flum.. haha. och ja, typ.. allt kan hända då.. ;) heheheh.

idag ska jag väl inte göra så mycket, blir det gamla vanliga kanske som man brukar på söndagar! Förutom att frugan fortfarande är här så ska jag nog plugga sen.. hehe. (ja jag är sjukt duktig, tack jag vet :D) 

jag har inget att skriva och detta blev nog det tråkigaste bloginlägget ever men trevligt att ni kollade in och läste ;) 

Ha det bäst!


GAMMAL BILD!

love to you erik!

snart kommer mina fina älskade vänner hit :D det ska bli sjukt kul ! :D hihi!
städat huset idag ;) haha. ehm(A) och lyssnat på en massa bra musik! :D 

jag har inte gjort listan på två dagar. Gör den senare tror jag. Haha, va  tvungen att städa rummet innan jag la upp bild! LOVE!

ETT ÅR OCH TRE MÅNADER SEDAN! 


GRYMT !

helt sjukt! haha

NI MÅSTE KOLLA :D

ALLTSÅ NI MÅSTE BARA KOLLA DENNA SIDAN! SÅ SJUKT BRA! :D sjukt snyggt! verkligen! :)

http://www.bdbflickor.tk/
pussaaaar! :D <3


inte mer snö..!

godmorgon, kollar ut genom fönstret och ser MER SNÖ -.- det hade precis börjat bli vår ju :(:( 
(hej en sur anna!) haha ... men idag blir det naturkunskap, ljudteknik och esamble! woho!

pööööss!LÅNGT LÅNGT INLÄGG HIHI! :$

okej, jag har lust att inte bara skriva bokstäver utan SIFFROR MED! och dessa siffror betyder otroligt mycket för mig så DET ÄR BÄST SÅ! ;) okej, nu börjar vi!

16/12-09!
woho, typ jätte länge sen. Längre än ett år sedan. DÄR SER man! Jo denna fina dag träffade jag underbaraste rabih jaber och eddie razaz! tillsammans med fina mariette hansson och Reza Ningtyas Lindh! i Borås på knalleland! haha vilket va JÄTTE KUL! Jag kommer ihåg det som om det va igår. Haha. Nästan. Va väldigt nervös när jag träffade Rabih och Eddie iaf! Dom va ju så fina! :) vågade inte ens fråga om kort eller kram eller något. Men jag va iaf där med Tina Leka och Samantha Wemanis och vi hade det sköj! (JAG TÄNKER INTE TVÄTTA MIN HAND LÄNGRE!!) haha. MINNESVÄRT! Jag kommer ihåg Rabih bara "Dina ögon.." haha.. jag kommer inte ihåg, jag TROR att jag hade gråtit (A) ... kul att jag inte kommer ihåg.. ;)19/12-09!
också väldigt länge sen! haha! Men jag kommer verkligen ihåg allting! Jag träffade faktiskt finaste Erik Grönwall för första gången! I Göteborg på Media Markt Bäckebol! yeah! Remember that! Det va svinkallt och jag hade ingen mössa på mig eller inga vantar eftersom vi trodde att det skulle va inomhus (HEJ HÄR ÄR MAN SMART!) men ja! Jag kommer ihåg hur mycket jag skakade när jag träffade Erik och hur otroligt varm och skön hans kram va! Kommer med ihåg att det va mamma som frågade "Anna ska du inte krama honom" och Erik bara "JO MEN VISST" och hoppade på mig! (HEJ DU ÄR BÄST<3) och sen frågade mamma igen "Anna ska du inte ha en bild med honom med?" och Erik bara "SJÄLVKLART SKA DU HA EN BILD MED MIG!" innan jag ens hann svara. (TACK MAMMA! HAHA) så ja! jag va så lycklig! Han är bäst! <3 Va iaf där med Tina Leka9/1-10!
woho!! en till dag kom när jag skulle få träffa UNDERBARASTE Erik Grönwall med Calle Kristiansson (hej lyckliga Anna<3) Det va i Göteborg på media markt Högsbo! Haha, jag och Maria Sperling hade tagit på oss JÄTTE MYCKET eftersom det skulle va UTOMHUS och det va JÄTTE KALLT! men sen så va det inte det ;PpPPpppPP. Ne men seriöst nu. Det va inomhus inne i affären och vi fick sämsta platserna LÄNGST BAK typ. Men så när Erik uppträdde så befann vi oss ehm, längre fram! haha! Jag va väldigt nervös denna gången och jag och Maria bara typ kollade på varandra hela tiden och typ "HAN ÄR SÅ SNYYYGG!" haha. Så ah. Men signeringen va sjukt snabb. Fick inte alls mycket tid med dom. MEN Calle va väl trevlig och Erik va världens underbaraste (<3) haha. Han hoppade på mig och kramade mig denna gången med "MEN HEEEJ!" så som tack till dig fick han en puss på kinden. (HAHA! "JAG HAR PUSSAT ERIIIIIK" kan man ju råka säga lite högt så halva sverige+erik hör! :D) men va så himla glad! <316/5-10!
dags för att träffa Erik Grönwall och denna gången med de fina Felicia Wallerdal, Tina Leka och Samantha Wemanis och träffade med underbara Lisa Carlberg där! Haha. Och så satte det sig även en GALEN Alina Nord Nilsson jämte mig ♥ hihi! UNDERBAR spelning! Vi va bland de första som fick höra Stay, destination och alla typ såna låtar på den nya skivan live! hihi. Jag blev så glad! haha va galen! ehm. (A) Signeringen va så himla bra! Gick med lisa och hennes kompisar och dom jag gick med! haha! erik va så söt! "hej min diamant<3" och sen råkade jag ju typ ehm.. SLÅ honom! :') "FÖRLÅT ERIK FÖRLÅT!" "det gör inget!" "FÖRLÅT DET VA INTE MENINGEN!" "det gör inget haha!" "FÖRLÅÅÅT" ehm. okej. Jag fick inte panik alls, nejdå <3 men va så himla glad hela tiden i hans närhet! Kramarna! Bilden! Allting! haha, denna dagen betydde/betyder mycket för mig, verkligen<310/6-10!
ja första gången jag fick höra Erik Grönwalls röst i luren! hihi! TACK ALINA! <3 fick snacka med underbara Erik på telefon när han va i Kungsbacka och inte jag fick åka :( haha (DUMMA CALLE HAR SIN DUMMA STUDENT DÅ, MEN GILLAR HONOM ÄNDÅ :)) haha, han va så söt! och självklart så va jag på stor studentfest och skämde ut mig genom att ah... :) haha! "jag älskar dig med över hela mitt hjärta!" <3

1/7-10!
Blir ni förvånade att jag nämner den finaste personen på denna jord? Erik Grönwall? jag tänkte väl det! :) hihi. Jag träffade honom IGEN (<3<3) hihi med underbara Alina Nord Nilsson, Lisa Carlberg, Hanna Nyberg och Tina Leka.
ERIK VA SÅ UNDERBAR (=en glad anna :')) Haha, innan uppträdde Robin Bengtsson och eftersom han va min favorit idol 2008 med Kevin Borg så kunde det inte bli bättre. TYP! hihi. Va jätte galen (ssh, säg inte till någon :$) och när erik kom .. ja :) haha! Åh kommer aldrig glömma "nu ska jag köra *kollar på mig* timeless" fyfasen vad tårarna rann då! hihi. Han vet att jag älskar den! <3 han kan ju typ fara upp i himelen och sätta sig på ett par rosa moln, så underbar är han! ;) haha signeringen va kaos, ingen KÖ! hahah verkligen ingenting. Haha. Så ah typ en stor klump, världens suraste vakter som typ lyfte undan oss -.- haha men en underbar erik! "hej finaste Anna!!" "nej gå inte anna" hhaha tror ni jag ville gå efter att han sagt det? :(. ehehe.. nej men erik va världens underbaraste, och om man till och med skymtar att en tår faller ner från hans öga så kan man ju undra vad han själv tyckte om vakterna? :s aja, även om signeringen va underbaraste så va ju ändå spelingen den bästa man har varit på! <315/8-10!
RIX FM (sjunger som dom gör där ni vet)  i Göteborg på Storan! haha jag sov hos Alina Nord Nilsson och åkte tidigt och senare träffade jag underbara Lisa Carlberg och Hanna Nyberg. Träffade på fina Li Andersson och snackade med henne för första gången och ja. Sånt! haha. Senare kom även Felicia Wallerdal, Tina Leka och Samantha Wemanis med! :) haha. Det va ju många artister men jag va SJÄLVKLART där för REbound (rabih och eddie) och Erik Grönwall<3 Det va sååååååååååååå varmt, typ svimmade (A) haha och sen började det störtregna, typ första gången jag blir glad för det när jag är ute HIHI! så stod och bara ehm.. njöt av regnet ;) hihi! Först uppträdde Erik Hassle vad jag kommer ihåg x) och sen kom nog dom finaste av alla fina killar REbound!! hahah, jag typ va så glad, och såg att Rabih kände igen mig (antagligen från bilden på bloggen) för han typ pekade på mig och log! hihi. och sen kommer en massa artister och sen kommer Erik Grönwall och det va underbart<3 haha. haha, sen skulle vi springa backstage och så kollar erik ut och vinkar och stänger och öppnar och kikar ut och stänger och hahah kollar igen. han va så söt :) haha. Sen stack vi till hotellet men va tvungen att åka hem och gissa vem som kommer ut 5 minuter efter ? :| HEJ JAG VA JÄTTE LEDSEN :( ahah. Men lyckad dag ändå. Mina 3 idoler på en och samma dag, kunde ju inte blir bättre :) ♥27/8-10!
ÄNTLIGEN får jag träffa REbound efter 8 sjukt jobbiga månader! Det va på nrj i Göteborg på liseberg. Va där med underbara reboundfans! haha... typ Shanya Abdulla, Asse Reza, Simona Hanoun och några till! :) det va UNDERBART! seriöst har inte varit så glad på länge då! haha (på några dagar iaf) Rabih och Eddie va verkligen så underbara mot mig "We can sweep the floors like a hurricane" *pekar på mig/rabih* så söt han är<3! sen efter så gick vi liksom ut för vi trodde inte att vi skulle få träffa dom och så får jag sms från Alina Nord Nilsson hade träffat dom och då lyckades vi komma in igen! Och dom kom ut! Så fort jag sa att jag va Anna till Eddie så kom han fram och kramde mig och bara "har verkligen sett fram emot att träffa dig Anna" "du är helt underbar, jag älskar dina kommentarer" "Älskling varför gråter du?" ALLTSÅ HAN VA UNDERBAR MOT MIG! och sen kommer rabih och bara "ANNA!" "du är helt underbar!" "sötnos, gråt inte, då börjar jag gråta" *tår trillar ner<3* "jag älskar dig, det vet du! du ska inte tro något annat" *kollar in i mina ögon* alltså han är underbar, verkligen! <3 jag har nog aldrig varit så glad. Tårarna va för att jag va så lycklig. Jag brukar inte gråta så mke när jag är med mina idoler, men då kunde jag inte göra något annat. Inte efter allt som har hänt och allt. Rabih är en fin människa! Eddie med! Men just det rabih sa! åkte hem med leende<313/11-10!
Fick äntligen träffa mina fina älsklingar i REbound igen! jag va så lycklig! va där med reboundfansen! dom va så hihi, mysiga! :) Shqipe Haxhimehmeti, Shanya Abdulla, Simona Haonun, Asse Reza, Luwam Berhe och Merima Brkovic! vi va där rätt tidigt och sånt. haha! men vi hade otroligt roligt. Pratade med de som jobbade där och satt och lyssnade på rebound och sånt! haha det va jätte trevligt! Men ah högdpunkten va ju när rebound kom ut på scenen! dom va så snälla och söta och trevliga och lät oss sjunga i micken! och signeringen va nog en av de bästa jag har varit på! Skit mycket tid med dom och allt! :) fick bilder och hela köret! rabih va så söt! "hej anna!" "kul at träffas igen" "haha, du ser gladare ut denna gången ;)" "vad fint!!" "haha, äntligen eller hur?!" "du är underbar!" "okej Anna, vi kör tummen upp!!" "aha.. ändrade planer" "haha det är en sak mellan mig och anna! ;)" (till eddie) "jag älskar dig Anna! :)" "MEN SHANYA TA KORT DÅ!!" (HAHAHA) haha alltså jag kan inte skriva upp allt underbart rabih sa för det va FÖR MYCKET (vet inte hur så mycket kan komma ut genom hans mun.. ehm .. HAHA) och Eddie!! "Anna!" "haha, varför skulle jag inte komma ihåg DITT NAMN? :)" haha! "gud vad fin! har du gjort den?!" "vad fin du är!" "du är visst min älskling!" "RABIH GJORDE BORT SIIIG!!" "du är fin!" ja alltså dom två, haha underbara! :) <3 "nej vi tääänker inte sjunga på psycho!!" haha :( ja alltså underbart. och sen när jag skulle gå.. "hejdå älskade Anna!" "hejdå fina du! ha så kul på lägret!" HAHA självklart att jag hade det bra! ;) hallå jag hade träffat de underbara <327/11-10!
två underbara saker hände denna dagen!<3 
- okej, först och främst snacka jag med underbara Rabih Jaber! han är för underbar! kan verkligen inte förstå att det finns någon som honom seriöst!! Tack Hanna Jonsson för att du ringde <3 "varför är du inte här?" "hoppas vi ses snart igen" <3 har nog inte varit så nervös inför ett telefon samtal på länge! ;) haha!
- Jag träffade UNDERBARA Olle Hedberg för första gången! Han va där med Minnah Karlsson och Jay Smith! Olle va så underbar! Typ som att änglar i himlen inte existerar! va där med fina Felicia Wallerdal, Hanna Nyberg, Lisa Carlberg och Alina Nord Nilsson! jag, Hanna och Felicia köpte blommor till dom SOM HAN ÄLSKADE!!<3 haha! "vad söta ni är! tack!" "förlåååt" (fick inte bild med honom, inte hans fel och han är verkligen underbar!<3) "vi ses på torsdag, jag kommer inte göra er besvikna!" haha som om han skulle göra mig besviken? :') haha! spelningen va väl inte världens bästa, kom väldigt långt bak och sånt. MEN Olle körde "No Diggity" och jag ÄLSKAR verkligen den låten! blev så glad! Olle är underbar punkt slut!2/12-10!
åh, genrepet till Idol! SÅ HIMLA BRA! vi satt verkligen så bra! Precis jämte Juryn! man såg verkligen Scenen så grymt bra! Man såg Jyryn ;) haha.. allt! verkligen ALLT! haha Bagge va så skön asså! "vart är min fanclub?!" "wooow, kolla 5 pers!!" "har ni bytt fanclub nu? :(" "jaha! yeah!! dom är kvaaar!" hahaha! till alina "erik grönwall? du vet väl att han är här nu va?!" Alina fick panik! "nej jag skämtar bara han är inte här!!" "jag måste testa en sak.. ERIK GRÖNWALL" "HAHAHAAHAH" ja ehm. jag va där med Alina Nord Nilsson, Lisa Carlberg, Hanna Nyberg och Sofia Söderström! så himla underbart va det! och Olle Hedberg va så söt och kollade på våran skyllt! (sen efer gjorde han tummen upp till mig!) sen träffade jag ingen mindre än Andreas Weise! "jaha det är du!! HEJ!" "åh jag älskar dina kommentarer! :)" han va så underbar mot mig! :) hihi! Sen snackade vi ju även med Andreas Carlsson, Laila Bagge, Peter Jihde och Niclas Wahlgren! :) trevligt fölk och Andreas är äckligt snygg :) sjukt underbar dag! 3/12-10!
IDOLFINALEN wiho! vem vinner inte biljetter till finalen i scandinavim (jo jag om ni inte fattade det :'D) ja va så lycklig! jag tog med Hanna Nyberg in! och vi hade så kul! Vi fick inte så bra platser, men backstage va det och vi hade jätte kul med Olle Hedberg! haha! ;) "OOOOOLLLEEEEE" *visar "<3"* Olle: "<3"! haha han va så söt! sjukt söt! tyvärr åkte han ut :( och jag grät som en fåne haha! :( han såg det, va så söt! "Olle du måste gå nu!" "men.. *kollar på mig* "olle kom nu.." "men.. aja.. *kollar ledset på mig* <3 ALLTSÅ ÄR HAN SÖT ELLER?! <3 träffade också finaste Andreas Weise! "MEN HEJ! är ni här igen?!" "åh haha, turunge!" "varför skulle jag inte komma ihåg er?" :) (HEJ UNDERBARA IDOLER!) så förutom att Olle åkte ut så va allt så himla underbart! <34/12-10!
Anar att ni kollar tillbaka för att se att jag har träffat idolerna 3 dagar i rad, AND THAT'S TRUUUUUE!! :D hhiihih lycklig chey! Denna gången va jag och såg underbara Daniel Norberg, Andreas Weise, Olle Hedberg, Geir Rönning, Linnea Henriksson och Elin Blom. Underbar spelning! verkligen stod typ längst fram med finaste Lisa Carlberg och Jade Benneteg samt att jag träffade underbara Hanna Nyberg och Mia Tuväng där! hihi! Daniel va så söt på scenen. :$va bara tvungen att säga det. Hade gåshud HELA TIDEN! <3 sjukt! I alla fall! Så va det signering men jag fick inte gå på den -.- men jag fick kort med dom iaf! och jag va så lycklig men ändå glad! jag vet inte, det går inte att förklara känslorna jag hade! haha! men Andreas va så himla söt när jag skulle upp på scenen! "yeeeeeaaaah Annaaaaaa!!" hahah jag bara ";o" men sånt gör mig så himla glad! jag menar, han kunde mitt namn ;) haha! Iaf, allihopa va så underbara! :) Men som sagt, sen va jag tvungen att åka upp till mina söta lilla kusin Hanna som fyllde år! :) hihi! underbaring "daniel norberg är söt!" jadu! det finns mycket man kan lära småbarn att säga ;)16/12-10!
Ni kan ju bara gissa vilka som är inblandade :) haha, jo VISSA IDOLER! UNDERBART! haha! åh jag va så glad! hihi jag va där med underbara Lisa Carlberg, Jade Benneteg, Hanna Nyberg och Mia Tuväng och senare träffade jag med dom underbara Felicia Lögdberg och Erica Pettersson! Och dom jag va och kolla på va ju SJÄLVKLART mina favoriter (<3) Daniel Norberg, Andreas Weise, Olle Hedberg och Geir Rönning! haha. Fattar ni att man bara kunde se en lycklig Anna då eller? yes! haha. Dom va så underbara! Haha, Andreas som kom fram till oss när han sjöng, Daniel som va så söt när han sjöng där, Olle som ägde hela scenen och Geir som inte kunde släppa mina ögon med blicken (haha söt!<3) "ja jag tänkte väl att det va du!" haha all väntan på att få snacka med underbara geir igen och han "tänkte att det va jag" haha! :) MysMys kramar från allikop INNAN signeringen! <3 och väl uppe på signeringen! Först Daniel, världens finaste människa! "oj förlåt, haha! självklart ska du få en kram!" "Anna va det va? och hon jag prata med va Hanna? haha, ni brukar svara varandra på bloggen va?" hans skratt när jag höll på att tappa mobilen när han skulle prata med Hanna! ;) "aw, du får mig att le med!" UNDERBAR ÄR ORDET!<3 sen kom underbara Olle "åh jag älskade eran skylt! den va verkligen jätte fin, tog den lång tid att göra?" "åh, man märkte att du la ner tid på den!" "haha, att man k an göra en människa så glad :)" ja Olle! Du gjorde mig glad<3
och sen kom fina Geir "jag har verkligen sett fram emot att träffa dig!" "nej, DU är underbar!" "kom ihåg att du alltid kan skriva till mig :)" HEJ UNDERBARASTE GEIR! <3 och sen kom fina underbara Andreas "HEJ ANNA!" "vi kommer ses många gånger till! Jag lovar" "haha, nej jag säger inte! ;)" (BAJS PÅ DIG ANDREAS :( XD) haha och sen gick man ju upp extra gånger för kort också! "Annaaaa, vill du ha bild också?!" sätt dig här jämte mig!" "haha du skakar, ska jag hålla i dig!" "men du behöver inte skaka! haha" *vänder sig om och kramar mig!* Olle; "haha, nu får du kortet med mig!" "vilken kamera ska vi kolla i?" haha. (vi kollade i olika -.- xD) och fina Geir "men SJÄLVKLART ska du få ett kort med mig!" "haha, du är bäst! :D" GEIR INSE DU ÄR DET! och fina Andreas "haha, nej det är bara kul!" "ett kort! haha, nu ska jag bli snygg!" "är jag?" HAHA. nej inget samtal här nej! ;) xD ♥
och sen krama dom extra många gånger igen (DET BLEV VÄLDIGT LÅNGT, BEROR PÅ VÄLDIGT MYCKET ATT DET VA ALLA 4<3) UNDERBAR DAG! <38/1-11!
IDOOOOLTURNEEEEEEEEN! <3 haha! gud, jag va iaf där med Lisa Carlberg och Jade Benneteg och sen kom underbara Mia Tuväng och va med oss :) haha det första som vi gör är att typ stela till som startyer när Daniel Norberg, Andreas Weise, Olle Hedberg och Geir Rönning går förbi, haha vi är dumma i huvudet :) så står vi och sjunger "weise låten" när dom är påväg tillbaka! yeah right! men kramade Andreas "hej, MEN HEJ!!" haha, Olle, Minnah Karlsson och Jay Smith! men Geir försvann och Daniel såg jag inte till! haha! :) men ah! Gulligt! haha tillslut kommer vi in och ser världens bästa konsert seriös. Mycket skrik, många tårar (speciellt till "free fallin' ")
och mycket skratt och onda ben! Men måste säga att hela idolgänget! (Daniel, Andreas, Olle, Geir, Minnah, Jay, Linnea Henriksson, Linda Varg, Elin Blom och Sassa Bodensjö) va helt GRYMMA! :) efter konserten fick vi SÅKLART (<3) hihi träffa dom! :D det blev inte riktigt som det va tänkt men OH MY GOD vad bra det va<3 Daniel va så söt! "heeeeej!! *kramar*" "mina läppar är torra" "mina läppar är fortfarande torra HAHA" oj här gör man bort sig! :) "vill du ha EN TILL kram?!?!" "tihih, vi dansade typ!!" haha han är så söt! Den "dansen" kommer jag aldrig glömma! It made my day!<3 och Andreas va sjukt söt han med, han älskade våra tröjor "wohoooo här kommer teeeeaaaam weeeeeiiiiiseeee!!" "störst bäst och vackrast! woho!" "team weise for life, weisenismen, yeah!" haha, han lät väldigt självgod ;) xD "kramkram, kramkalas!!" HAHA fin han är! :) och fina Olle "haha, jag vet, skylten!" "haha, ja jag kommer ihåg! :D" "men annaaa, team weise :| hahahaah" gillar dig med Olle det vet du! <3 haha
tyvärr träffade jag aldrig på fina Geir! :( men ah! han gjorde annat! Sen stack vi till fina hotellet och väntade utanför! (HIHI DANIEL VI VET VART DU GÖMDE DEN FINA FLASKAN, hoppas den trivs i hörnet :D) haha! och Andreas va så söt! "jag viiiisste att ni skulle vänta här på mig, yeah ni är mitt team!" "sista kramen nu! weisenismen!" haha han vet hur man får en viss anna att le :) hhaaha! och fina Olle "Weeeeeiiy!" "kram kram! skaru ha ännu en till?!" haha varför skulle jag tacka nej? :) <3 men ah. Daniel vågade jag inte gå fram till ;) haha :$ och Geir syntes inte till! Men fett underbara är allihopa! Snacka om att jag har underbara Idoler! ♥13/3-11!
vet att det inte va alls länge sen :') men jag snackade med den underbaraste Rabih Jaber av alla Rabihsar ! haha! :$ Hanna Jonsson ringde! Han är fett söt mot mig! hihi! "varför är du inte här?!" "men då får jag krama hanna en massor så får hon vidarebefodra dom sen!" "jag älskar dig!" och sen höra "hanna nu måste jag krama dig" i bakgrunden gör ju det hela ännu mer gulligt! HEJ JAG HAR UNDERBARA IDOLER SOM BARA KAN VARA SÅ UNDEBRARA, FAST LITE MER. typ! hihi! LOVE! <3
ibland önskar jag att andra kunde uppleva. TÄNK INNAN NI PRATAR, om ni inte tycker att dom kan sjunga ska ni inte säga att dom inte är underbara iaf!! för det är dom! Jag är verkligen lyckligt lottad att ha just DOM som idoler! jag älskar er! ♥

OKEJ JAG HAR INTE TAGIT ALLA BILDER SJÄLV FÖR JAG SUGER PÅ SÅNT :D men ah. Bilder från typ Lisa, Simona, Hanna, Dustin och så vidare finns och sen mina egna! :) yeah! :) ♥
GODNATT! haha

HÄR FÅR NI VETA LITE OM MIG OCH DET TYCKER NI ÄR JÄTTE KUL ELLER HUR!

sånt här pysslar jag med när jag har tråkigt :)


99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? -
Anna Maria Ericsson

2. Exakt ålder? - 17 år 4 månader och 26 dagar!
3. Vart bor du? - Kinna, Mark, Västra götaland, Sverige.

4. Bor tillsammans med? - Mamma Maria, Pappa Jan-Olov och bror Carl-Olov (Calle!)

5. Husdjur? - inga alls! :)

6. Färg på ditt hus? - grått fult tegel :)
7. När är du född? - 19 oktober 1993
8. Klass? - Es2

9. Vilket år tar du studenten? - 2012! (haha, jag hinner innan världen går under ;))

10. Något jobb? - nej nej! Fritid kallas det! ;)
11. När ska du sova ikväll? - Blir väl runt 23.00 kanske. ;)
13. Duschat idag? - Yes i morse!
14. Kramat någon idag? - noepp! inte hunnit så långt!
15. Pussat någon idag? - haha nej :)

16. Vad har du ätit? - Frukost och en paj till lunch (A)
17. Dagens klädsel? - lacktights och en svartvit tunika samt ett svart linne under :)
19. Dagens sötnos? - Eddie Razaz :)<3
20. Dagens roligaste? - dude, jag själv såklart!
21. Har du många vänner? -
ja jag har fett många vänner och älskar dom alla! ;)<3
22. Hur många har du kysst? - Privat! ;)
23. Vem kramade du senast? - haha jag kommer inte ihåg. ;)
24. Hur många vill du ha sex med? - privat!
25. Hur många har varit otrogna med dig? - hahah ingen vad jag vet.
27. Har du pojk-/flickvän? - nej nej! :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mammsen!
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Hanna! och det stod "Ja gör det :D"
mohaha, ni vet inte vad det handlar om tihihi!

FAVORIT:
31.
Film? - Alla Harry Potter filmer (hihi nej jag är ingen nörd B), Twilight filmerna, the last song (<3) och många fler! :) hihi
32. Låt? - haha jag har många låtar jag lyssnar på! men just nu spelas nog Cassandra med Danny (<3) mest <3
33. Mat? - Tacoooos!
34. Dryck? - Fanta exotic ! (ALLTSÅ DEN ÄR SÅÅÅ GOOOD<3)
37. Stad? - Stockholm! men göteborg funkar bra det med!

38. Land? - USA, England och Sverige (Sverige för att vi har sååå många bra idoler här ;))

39. Ämne i skolan? - Esamble! (musik! :D)
40. År? - 1993 (HALLÅ JAG FÖDDES DÅ!)

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? -
DanneBoy <3 (Daniel "bästa" norberg<3)
42. Personen du kysste? - ;)

43. Gången du spydde? - no idé! nån gång förra terminen tror jag. 
44. Gången du grät? - Igår! Saknar erik så fking mke :(
45. Pizzan du åt? - Hawaii och kebabpizza! :D

46. Gången du var i Göteborg? - Förra helgen med Lisa och Jade <3

47. Gången du var i Stockholm? - ett bra tag sen, tror det va 2008 kanske? ;o
48. Gången du var full? -
priiiivat!

49. Gången du var hög? - haha jag blir hög bara jag får i mig lite väl mke cola!
50. Personen som såg dig gråta? - Ingen aning faktiskt! Calle tror jag!

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? -
Både och!
52. Hund eller katt? - haha hund och katt ;)
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - jag är en hemma person, men jag älskar att vara med kompisar på helgerna och kolla på film och liknande. Vet inte hur man definerar det!
54. Tv-spel eller datorspel? - Dator :)
55. Singel eller upptagen? - Både och! dock trivs jag som singel!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -inget av det! haha

58. Ragga eller bli uppraggad? - båda! haha
59. Big brother eller paradise hotel? - BIG BROTHER<3

60. Svart hår eller blont? - spelar absolut ingen roll!
61. Blåa ögon eller bruna? - båda är fina!
62. Choklad eller lakrits? - BÅDA<3
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm :)
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - VÄNSTER! hahah jag är det! daniel är det<3
65. Coca cola eller fanta? - fanta exotic! haha annars cola!
66. Pizza eller kebab? - Pizza och Kebab haha. (beror på vad jag är sugen på!)
67. Randigt eller prickigt? - Randigt!
68. Älska eller älskas? - båda är väl mys:)
69. Leva eller dö? - leeeva! :)

ANTAL:
70. Personer du älskar? -
för många för att skrivas upp här!
71. Personer du hatar? - jag hatar inte, jag ogillar bara ;)
72. Personer du har haft sex med? - PRIVAT
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - privat!

74. Glassar du ätit på en dag? - har nog kommit upp i ehm.. 5 (A)
75. Gånger du gråtit på ett dygn? - många gånger :$
76. Gånger du haft minnesluckor? - ahah jag kommer inte ihåg !

77. Piercingar har du? - Öronen!
78. Personer du saknar just nu? - Många! bland annat ALLA mina idoler!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - det är rätt många gånger faktiskt..


VEM:
80. Vill du kyssa nu? -
No comment!
81. Ska du träffa imorgon? - Folket i skolan, samt folket på KU!:D
82. Sjöng du senast för? - hahah Calle. Han va tvungen att stå ut ;)
83. Hade du senast en konversation med? - viccan!
84. Spelade du tv-spel med senast? - Calle, Marcus och Sarah
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - haha inga namn nämns!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hahah. (A)
87. Förtjänar att dö? - nobodey!
89. Vill du sova brevid inatt? - Min kudde<3

 

VAD:
90. Gör dig glad? -
Musiken, Vännerna, Familjen, Idolerna, Dansa och så vidare! det finns mycket! <3

91. Gör dig ledsen? - saknaden efter alla! Vissa låtar, döden, mobbning, krig och så vidare!

92. Vad vill du helst göra nu? - Träffa mina fina killar<3
93. Önskar du att du slapp göra? - Läxorna (DOM LIGGER I VÄSKAN EHM XD)

94. Vill du ha nu? - massa kramar, tjärlek och tid med mina idoler<3
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Datooor ! 
96. Längtar du till? - Sommaren 2011! (Italien, Stockholm, massa spelningar.. SOOOL)
97. Tycker du om dina betyg? - dom är okej, men dom kan alltid bli bättre!
98. Ångrar du i ditt liv? - det finns mycket jag ångrar
99. Är det bästa som har hänt dig? - Jesus, Mina idoler och alla mina vänner! ♥


hej och hå, underbara idoler två! (och en massa andra med, :D haha)

tjena folks! (ALLTSÅ JAG BÖRJAR TYP BLI EN SÅN DÄR MÄSTERBLOGGARE!)
ibland ORKAR man bara inte stanna i skolan i 4.5 h och va en duktig flicka (JAG ÄR DUKTIG ANNARS :D)
så det leder till att man går hem ;) och jag kommer inte palla att ta mig till sista lektionen för INGENTING! (för det är det vi gör typ, ingenting :)) så nej jag ska vara hemma och va duktig och plugga istället (HAHA kolla jag är visst duktig :D) så ah! :)

jag har väldigt underbara idoler! ibland önskar man att alla kunde få känna av den känslan och logga in och se typ "rabih jaber gillar till logginlägg" "eddie razaz gillar ditt logginlägg" "geir rönning har kommenterat ditt logginlägg" "daniel norberg har kommenterat ditt logginlägg" och liknande saker! :) haha det är underbart! Alltså.. DÅ HAR MAN UNDERBARA IDOLER! jag menar, hur många gillar sina fans logginlägg till dom? svarar på dom? svarar på chatten (daniel<3) och så vidare? INTE MÅNGA! :) så innan ni säger en massa saker om dom. TÄNK EFTER. Dom är fett underbara! DOM FÅR MIG ATT MÅ BRA punkt! idag när jag kom hem så det första jag får se är liksom "Geir rönning har kommenterat ditt logginlägg" och senare "eddie razaz gillar ditt logginlägg" "eddie razaz har kommenterat ditt logginlägg" alltså... DOM ÄR BÄST!
tooooooorsdaaaag (A)

tjenare! ska snart till skolan! torsdag idag. 2 lektioner utspridda lite var som! haha! woho. Nej men seriöst. Gottt B)
nu ska jag fixa det sista. (in you faaace) GOOD BYE! 


hej jag gillar att göra om bilder!

W.O.R.D..!

jag älskar när du svarar mig.
jag får ett pirr i magen och sitter och stirrar
ett bra tag innan jag ens kan svara :)
DU är verkligen... fin! ♥

I keep dancing on my own!

goddagens!

jag kom precis hem från dansen! JAG ÄLSKAR VERKLIGEN ATT DANSA! alltså bara känslan att komma iväg och träna! och liksom det blir roligt när man dansar när man tränar! Jag va riktigt pigg idag, förutom att jag hade sjukt mycket träningsverk på alla möjliga ställen (HUR LYCKAS MAN FÅ TRÄNINGSVERK I TÅRNA?! HUR FANKEN LYCKAS JAG?! HAHA) ! men det va sååå kul idag. Och jag kan exakt hela dansen med (DUKTIGT) och då blir det ännu roligare att daaaansa! :D hihihhi

imorgon har jag världens sjukaste skoldag! haha. gitarr 09.20.. sen matte från 09.40-10.30. SEN har jag HÅLTIMMA till ehm.. 15.00 och sen har jag gehörs och musiklära (HEJ HEMMET DÄR IMELLAN!)
NI ÄR BÄST. hihi KRAMAR

JAG SAKNAR SOMMAREN! måns.. ♥

Dag 12 - Varför började du blogga?

hmm ja du, varför började jag blogga. Det kan man ju fråga sig. Haha. Jag ville väl antagligen skriva om min dag någon annan stans än på bilddagboken, som jag gjorde hela tiden så jag gick över till blogga och det är jag glad över, för det är fett kul att blogga. Särskilt när man vet att folk läser den (KÄNN DIG SPECIELL NU!) så ja , anledninge n va väl att jag ville skriva av mig nån annan stans än på bilddagboken! haha!
bloggade först på annaamarias först men nu bloggar jag HÄR istället! ;) haha.
ha det bäst!

hej jag heter anna och jag leker med kameran!

HAHAHAHAH


det börjar verka vår bannemej, det där vi längtar efter tänka sig!

morsning korsning! :) sitter här med öppen dörr, äpple i handen och kollar ut genom fönstret. SJUKT FINT VÄDER ÄR DET! termometern står på 5 grader! haha. jag gick till skolan idag, jag gick hem från skolan. DET BÖRJAR VERKA VÅR BANNEMEJ, DET DÄR VI LÄNGTAT EFTER TÄNKA SIG... (jag sjunger på den där låten.. haha) men ah :)
nu ska jag ÄTA mat! (började ju typ jätte sent idag så åt inte i skolan. haha) och sen spelat lite gura, plinka lite på the piano och sen läsa om fina gamla grejer och besvara härliga frågor på historian. haha. Låter kul va? jag ser allt att ni är lite avensjuka. Ni får gärna göra historiafrågorna istället för mig, det gör inget! ;)

nej men för all del, nu blire mat! KRAM KRAM SKUMBANAN(M) (alltså det rimmar inte ens :o:o)


you're amazing, just the way you are!

Yousef har redegerat bilderna och sånt (tihih jag är med, så tog han den när jag råka skriva the
istället för they :') ) och rabih sjunger. SÅ HIMLA VACKERT! <3

erik grönwall är världens mest saknade människa!

NU har jag läst ut candide! snacka om att jag är glad eller *jublar*

sånt här gör lilla Anna VÄLDIGT GLAD!
fett roligt att han puffa tillbaka! haha

haha snackade med linnea på telefon idag för första gången. HAHA! Ja hon snacka väl som alla andra sthlmare ;) men ah. Min dialekt kan man diskutera! ;) typ blandning mellan allt som finns känns det som! :] 


fy fasen vad jag saknar dig..! :( ♥

Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner

hejsan svejsan! Nu ska jag lägga mig och läsa ut den bästa (eller inte) boken CANDIDE<3<3 haha.. jag kommer dö lagom mycket asså... men ehm.. det är väl trevligt och läsa om candide och hans trevliga resor på härlig gammelsvenska! Jag ser att ni lider med mig!! sitter förövrigt och lyssnar på en dunderbar skiva, dannys nya skiva! Den år grym faktiskt! sök på "in the club-danny saucedo" på spotify så kommer det upp låtar, eller albumet iaf! GRYMT! har egentligen alltid gillat han sen han va med i idol. Dock har jag aldrig riktigt vilja se honom live, men det blir bara mer och mer nu -.- TACK FELICIA OCH ERICA -.- haha! EMD är faktiskt bra... <33

aja, ska ta och läsa lite candide. Och NEJ jag pallar inte lägga upp bilder på mig och alla mina vänner -.- HAHA.
det får bli en bild som många är med på! Men ah som sagt. KOLLA DET FÖRRA INLÄGGET MED ALLA BILDER -.- haha


I'm free, free fallin, fallin' ♥


söta Jade la upp klippet, hahah. och ner vi skriker inte :$ ♥

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

cha cha! har precis läst ett bra antal sidor ur den tråkigaste boken ever, efter "dvärgen"... den va strået tråkigare ;) haha. okej nu kommer den fina listan igen :')


haha jag blir alltid glad när jag lyssnar på denna låten! :D ♥

when you fall med erik grönwall, jag hittade inte bara den låten på youtube
så spola fram till ... 2:58 så kommer låten som jag alltid lyssnar på när jag
är ledsen, lyssna på texten. så jäkla underbar ♥


HAHAHAHA! alltså, kolla jag gick runt och sjöng på denna i helgen med
Lisa och Jade och dom hade inte hört den.  Så ja, jag lyssnar på sånt här
när jag är uttråkad :')

jag lyssnar på denna när jag är sur för jag blir alltid glad igen när jag
hör den! ♥

om ni bara lyssnar på låttexten (lyssna gärna på han som sjunger med) så
kanske ni fattar varför jag lyssnar på denna när jag behöver bli gladare igen ;)
haha texten hjälper mig grymt mycket!


får se om jag bloggar mer sen ! love!

skolan är ju inte rolig, särskilt inte när alla andra är lediga!

tjena mors allihopa!

sitter i skolan, har absolut inget att göra så jag stack till infoteket!
fick nyss sån där otrevlig svimattack, ni vet när alla svartnar och det känns som om man ska svimma..
just porecis sånt fick jag nyss, det är seriöst hemskt!
tror det beror mycket på att jag typ inte åt NÅGONTING igår och sen är jag väldigt trött! :(
haha.. men ah. Får se hur jag mår senare!

nu ska jag sätta mig och läsa Candide (TRÅKIG BOK I SVENSKA, KULTUR OCH IDÉHISTORIA OCH HISTORIA SOM JAG INTE HAR KOMMIT NÅGONSTANS MED..) så ah. vi får se hur det blir! haha

LOVE!


saknar denna dagen något enormt asså!

ni är bäst!

godmorgon alla fina!
nu blir det skola..


jag älskar er, jag saknar er! Ni är seriöst världens bästa..! ♥rabban på telefon, alltså kan inte bli bättre<3

hej hejsan!:)

förlåt att jag inte har skrivit på JÄTTELÄNGE! jag har varit hemma hos Lisa och kollat på melodifestivalen med henne och Jade! Samt varit ute och kollat i affärer och suckat över att jag inte har haft råd att köpa allt! ;) men iaf Danny va bäst i melo ;) fast eric va ju värdig vinnare ;) haha.

söta hanna ringde mig igår så att jag fick snacka med Rabih igår! haha!! så himla söt är han!


rabih: hej anna!!
jag: Heeeej!
rabih: varför är du inte här?!
jag: jag fick inte åka :(
rabih: men då får jag krama hanna en massor så får hon vidarebefodra dom sen!
jag: haha jaa!!
rabih: nu får du prata med hanna igen! jag älskar dig!
jag: jag älskar dig med!! ♥

efter ett tag hör jag i bakgrunden
"hanna nu måste jag krama dig!" :')

han är så himla söt! älskar verkligen honom. Går inte att beskriva! <3


hahaha, hoppas dom kommar nu då ;) hahah

Rest in peace!

hej alla fina läsare! förlåt att jag inte har bloggat idag. Har verkligen haft fullt upp. Elins begravning va idag. Fy den va hemsk.. Visst den va fin men ush, jag tyckte det va jobbigt. och jag kände henne inte så väl.. R.I.P Elin. Du va en dansade ängel på dansgolvet! Nu är du en dansade ängel i himlen. Vila i frid!

efter det så va jag med Felicia och planerade andakten.. fikade och stack till KU! trevligt folk, trevligt över huvud taget. Owe pratade jätte bra (om det jag skulle ta upp på andakten så AH jag bytte ämne), sen lekte dom och jag och jacki satt och spelade massa musik och jag planerade den nya andakten "ingen har större kärlek än den som ger sitt liv för sina vänner".. det bibelordet betyder mycket för mig och jag blev själv berörd när jag berättade varför.. så ja. Men det gick bra. :) 

Imon ska jag till Götelaborg och träffa finaste Jade och Lisa! Det ska bli jätte kul! Vi ska kolla på melodifestivalen och bara chilla och ha det gött och najs o kul, lovar! ;) haha! TAGGA! 

nu ska jag sova. GODNATT! ibland är man ju duktig!

godmorgon folket!
vad gör alla ? jag sitter i sängen om jag ska va helt ärlig. JAG HAR SATT MIG UPP. En otroligt stor framgång eller vad man nu säger! ;) 

ska nog ta och va duktig o fixa mig inför skolan nu! ;) 


han är störst, han är bäst, han är vackrast!

taaagga lööööördag!! :D! ska träffa mina älsklingar då! <3


there's thousands of stars, but the one I can't stop loving is you

jag har nog aldrig fattat hur mycket du betyder för mig.
jag har nog aldrig fattat hur mycket jag kommer sakna dig om du försvinner.
jag har nog aldrig fattat hur otroligt mycket jag ÄLSKAR dig.

men tro mig, jag vet nu. Jag satt och nojja över att jag inte skulle få träffa dig efter några veckor.
jag satt och tänkte att om jag inte skulle få träffa dig snart skulle jag dö.
men jag hade ingen aning om, att några månader senare så skulle jag få vänta mer än ett halvår.
jag hade ingen aning om att jag aldrig skulle få se dig ta tonerna i higher live igen.
JAG VISSTE INGENTING!

saknaden efter dig är otroligt stor. Jag menar det! Aldrig har jag saknat någon så mycket.
det är en plats i mitt hjärta som alltid kommer att tillhöra dig.
den platsen är just nu rätt tom, den behöver kärlek, den behöver DIG.

jag har absolut ingen aning om när jag får träffa dig igen. 
jag väntar, jag väntar tills döden kommer om det nu är så!
jag har tänkt ge upp hoppet många gånger.
dina fans och alla andra mina vänner har fått mig att stå kvar på benen.
ALDRIG, jag menar ALDRIG har jag saknat någon så mycket.

det finns så mycket som jag ångrar att jag aldrig sa till dig.
så mycket! Jag hoppas att jag får träffa dig snart.
Saknaden svider. 

men vad som än händer, hur lång tid det än tar så kommer jag vänta på dig.
Du är ändå Erik Grönwall. Och det säger så himla sjukt mycket för mig.

JAG ÄLSKAR DIG! ♥♥


förlåt att jag skrev detta. Jag va bara tvungen!  saknar honom som inibomben.. kommer aldrig någonsin kunna förklara ..

Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

tjena mors alla läsare! :D haha. Jag vet att ni läser min blogg, mohaha.  Okej. Nej jag är flummig!
Idag va det väl en helt vanlig dag! fast egentligen inte för idag har jag varit extra flummig hela dagen! haha. Verkligen. Skrattat åt allting! Men ah. Jag är ju lite sån. Sen att min klass har kommit in i en pokemon (?) period gör det bara väldigt mycket roligare. Eftersom det va typ poppis när jag gick i ... 2:an? kanske. Heheh!

hmm, något jag är stolt över.. dude, jag kommer inte på något sånt. Hmm.. kanske att jag inte köpt lika mycket godis.. och cola! haha det får bli det. Jag börjar bli duktig! (OCH NEJ JAG HAR INTE EN STOR GODISPÅSE HEMMA OCH EN CHIPS I SKÅPET..) Men ah! det får bli det! Nu ska jag göra mig själv ännu mer stolt genom att... STÄDA MITT RUM! alltså kan man vara duktigare? :) (allt för att få åka till Lisa på lördag, känn dig speciell!)

GODERAFTONHEJDÅ, eller vad man nu säger! Ha det bäst! gör ingen protest! (kände för att rimma, men ah. Det gick ju som det gick!) BAJ BAJ!
hahaha söööööööta!

with you everything is perfect! ♥

tjao! 

asgött! jag har sovmoooorgon! Haha. Min gitarrlärare har annat för sig (det lät som om han inte VILLE! haha, det lät med fail..), brukar ju ha det annars med men nu har jag ännu längre ;) haha. Iaf. Ska ta och ställa mig i Duschen och sånt! Imorgon är Elins begravning. Har tagit ledigt för att gå på den. Jag vill verkligen det..! aja.
Hoppas att ni mår bra förövrigt! Nu blir det duuuuusch!


seriöst, hans röst. Hur kan folk säga att han INTE kan sjunga. Har ni ens lyssnat? :)
så himla bra. SAKNAR HONOM. snart 4 månader sedan! :( vet att jag inte borde klaga på 4 månader
jag har väntat 8 månader. Vissa har inte träffat honom på mer än ett år, vissa har inte träffat honom
alls.. Men saknaden svider verkligen. RABIH JABER! tjärlek, tjärlek! ♥

OH MY GOD ...!

Så skön låt! ;) nu ska jag sova ! ;) godnatt! ♥

SAAAAAKNAR!seriöst.. saknar verklgien mitt långa fina hår.
Ska jag färga det rött igen? :)

Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför


tjena tjena !! :) (jag lyckades göra en rand där uppe, HUR?! xD)
snart ska jag till dansen så det blir ett kort svar! :)
hmm, mitt mål är alltid att träffa någon utav mina idoler! Januari lyckades jag inte februari :( vi får se hur det blir i mars då! haha! jag vill uppnå! ♥
haha fråga på förra inlägget, hur jag fick bra kontakt med daniel! Haha. Så bra kontakt har vi inte. Men ah visst jag har bäst kontakt med honom utav idolerna iaf! Skriver mycket i bloggen, loggen och i chatten.. det va efter Örebro som jag började skriva som mest. Haha! Ja, jag vet inte hur jag gör! HAHA..
LOVE!

en bild säger mer än 1000 ord..!

vad underbar du är..

Dag 07 - En bild på någon / något som har störst inverkan på dig

hej hej alla. Go dag idag. Dans, Idrott och sen Matte. Och jag va inte ens med på dansen och idrotten och matten gick super (HAHA jag förstod FAKTISKT!) och nu sitter jag här hemma. Ska ta och plugga, spela piano och gitarr och sånt. GRATTIS PAPPA! han fyller år idag! ♥


hmm.. alltså jag måste säga att GUD har störst påverkan på mitt liv! Honom vänder jag mig till! Honom litar jag på alla lägen! Bättre person finns inte. Så ja, GUD! ♥

Dag 06 - Favoritsuperhjälten och varför

HEEEEEEEEEEEEJ BLOGGEEEEEEEN (nu skrev jag det erik lovade att aldrig börja med i ett blogginlägg HAHA)

hmm min favoritsuperhjälte HAHA. ehm. jag ska vara seriös.. inte den blekaste aning ;) HAHA. Nej men stålmannen är väl cool. Han ser ut att ha en snygg mage B)

nu ska jag göra min läxa. LITE SENT UTE KANSKE! så bye! :D


Dag 05 - En bild av en plats du varit på

haha kunde inte välja en bild så det blir flera. TAIZE! <3 sommaren 09! jag kommer aldrig glömma det stället. Kommer verkligen ihåg hur det va. älskar det! måste tillbaka! ♥.. bilderna är från Johanna och Cecilia! ♥
För er som inte vet är Taize en by i Södra Frankrike. :)
tysta dalen! ♥
hahaha :') ♥


byn<3


tysta dalen ♥


tysta dalen ♥ALLTSÅ SE BARA HUR FINT!? älskar taize ♥

ett litet kort inlägg ..

GODNATT! :* ♥

Dag 04 - En vana som du önskar att du inte har

tjena mors alla :D jag sitter nere i Svenska danmark! Kollar på när min kära bror spelar tvspel med marcus. Sarah och jag sitter md varsin dator. SJUKT SOCIALT ;) 

innan när vi va inne i stan och skulle köpa godis så stannar en bil plötsligt till framför oss. Haha. Så hoppar självaste Viktor och Andreas ut ur bilen och man får höra "SÅ MYCKET INTE OKEJ!" haha jag har aldrig varit så ordlös. Det kom som en chock. Trevligt att träffa dom! ;) haha dom går ju på skola här nere i Glimåkra och så träffas vi just här! haha det va sjukt roligt. Chockerande bara ;)
nu över till detta. En ovana.. hm.. jag vet inte riktigt. Att jag dricker för mycket cola kanske. Och att jag bara äter en massa godis ;) haha. Onyttig. JA -.- haha..
hoppas att ni mår bra. Ni är grymma! ♥
jag saknar dig! vi har inte ens träffats något I ÅR ?! :o :( ♥

Dag 03 - En bild av dig och dina vänner

Jag kommer nog inte kunna få med alla, men ska göra mitt bästa :):)

jag har mina vänner som jag har lärt känna genom alla dessa idoler,
Här är: (jag), Alina, Felicia, Erica, Hanna, Mia och Li ♥

Genom KU, där har jag mina tightaste vänner. ♥
Sofia, Mariella,(jag) och Felicia
Man lär känna många genom läger! :)
här är (jag) Gabriel, Felicia, Isabella, Johannes, Alinde och Olle
ett till läger! haha. Med några av mina närmaste vänner :)
Jonatan, Jessika, Owe (haha prästen) Mariella, Olivia, Emma, Andreas och jag :)
folk från Kinna KU! ♥
Felicia, Jaqueline, Anna, Teresia, Jessika, Ingrid, (jag) och Nelly

min bästa kompis och min fru. FELICIA WALLERDAL ♥


Åter igen från Läger. Men de va inte med på den förra bilden ;)
Simone, (jag) och Simon


Min fru och mitt barn :D haha
(jag), Tina och Felicia!♥


Man får ju inte glömma mina kära klasskompisar! ;D
Anne, Ina, Amanda och (jag)! :)


MIN KÄRA OCH FINA KLASS! :)
Gustaf,Anne, Mårten, Beatrice, Melina, Pauline, Rebecca, Courtney, Jasmine
Jessica, Anna, Sandra, Ludvig, Mikael (mentor), Rasmus (mentor), John, 
(jag), Carolina, Therese, Erica, Stina, Johan, Elisabeth (mentor)
Joel, Christoffer, Amanda, Matilda, Andreas och David.
Samt en massa folk som inte är med på skolfottot ;)


I väntan på Erik!
(jag), Lisa, Hanna, Tina och Alina!


Schuuulen! :D
Matilda, Anna, Christoffer, (jag) och Ina :)


jag och min fina mor ;) maria ♥


JAG HADE INGEN BILD MED JENNIFER :O har ju rensat en massor ;)
men Jennifer <3 och Maria <3 mina föräldrar ;)


hade ingen ensam bild med Jade heller så det fick bli med henne och
Lisa!♥♥


Mina underbara vänner som jag hänger med ;)
(jag), Felicia, Elias, Fredrik, Axel och Jessika.


PAAAAARTYYY!! :D
Haha, det är många på bilden. Men Axel, (jag), Felicia, Teresia, Jaqueline,
Oscar, Sebastian, Simon och ah många fler :)


nu måste jag sluta. HAHA. ska till skåne. FÖRLÅT OM JAG HAR MISSAT NÅGON. INTE MED MENING ISF! och många är jag vän med men tar aldrig kort med dom. :) så ah. GILLAR ALLA :) haha ♥
HA DET BÄST! :)

Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn

tjena folket som läser min finfina blogg ;) skolan idag va väl helt okej. Felicia och Jacki kom ju och då blir det ju roligare :) haha ;) nej men musiken, vi gjorde bara gehörsövingar och det är såååååååå tråkigt så ah. Men det va väl.. najs! ;) hahahah :)

hm.. tanken bakom mitt blogg namn. Ja du, hade ju annaamarias innan men tröttnade och tänkte göra en ny. Så blev det bara liifeofannaa .. alltså det är rätt vanligt ju så! ;) ja det va inga riktiga tankar bakom de :) haha
sånt här gör vi på måndagshåltimmorna! yeah. Nej vi är inte onyttiga. Cola och Chips är nyttigt. Eller?!
maria och jennifer ♥♥


jag och lukas :) (alltså jag ser förjääävlig ut :D)


här är man glad också.. ;)


ni är bästaste!


söööööööööööööööt!


hahahahhahah sötaste jennifer ♥


hahahaa Lukas!


HAHAHAHA mitt öga :|


jag skulle ta egokort. Vilket gick sådär eftersom Maria, Jennifer och
Lucas STIRRADE på mig då (A)


MEN LUCAS VAD ONYTTIG DU ÄR!! (A)


haha. jennifer: "VAD GÖR DU NU!?!?!?!?" hahah :$

<3

godmorgon! :) asgött! har sovmorgon idag. haha inte så lång dock. Ska ta och Duscha och sen typ fixa mig och sånt och sen sticka till skolan för en fin gitarrlektion och senare andra lektioner! Yeah! :) Daniel va jätte söt igår som vanligt. Det va faktiskt sjukt härlig känsla att se att han länkade sin video i min logg på facebook! Han är för söt! :) han har liksom inte bara rösten utan han har verkligen ALLT. ;) haha ♥
ha en fin dag! Nu ska jag duscha! KRAAAM

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 (o)intressanta fakta om dig själv.

tjena mors, nu börjar jag med en ny lista HAHA hoppas att ni inte blir allt för arga ;) HAHA :$ ♥
okej.
en rätt nytagen bild. Fail men true! ;)
1. jag drömmer för mig själv väldigt mycket (A)
2. jag vill till sthlm mer än någon annat nu nästan!
3. jag följer tusentals bloggar på blogkeen så jag har runt typ 700 inlägg efter 3 dagar.. ^^
4. jag älskar väldigt många idoler ;)
5. jag är hungrig just nu!
6. jag är en väldigt flummig person. Och med coola blir det nästan för mycket ;)
7. det va mer än 8 månader sedan jag träffade erik. JOBBIGT.
8. alla Erik/Rebound/Idol/Twilight och JB fans skulle älska mitt rum. (JB försvinner från rummet så fort jag träffat Alina...)
9. jag äter föööör mycket godis och dricker föööör mycket coola.
10. jag är kristen!
11. vissa av mina närmsta vänner har jag lärt känna genom idolerna (TACK<3)
12. jag älskar daniels nya låt. Det jag har hört.
13. jag premunerar på FRIDA. En anledning är att det skrivs mycket om IDOL ;)
14. jag hatar att bo i Kinna och tänker flytta till sthlm med Viccan.
15. jag har varit världens största Harry Potter freak och älskar HP fortfarande!
SÅ DÄR HADE NI LITE. ehm HAHAH.
hejdå :)

en till lista....

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 (o)intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 03 - En bild av dig och dina vänner
Dag 04 - En vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - En bild av en plats du varit på
Dag 06 - Favoritsuperhjälten och varför
Dag 07 - En bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - En bild av ditt rum
Dag 14 - En bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild av dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 - Smeknamn du har, varför har du dem
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden
Dag 21 - En bild av något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - Något du längtar för mycket
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar
Dag 25 - Vad jag skulle hitta i din väskan
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning
Dag 28 - En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 - Din favoritlåt.

bästa!!

delar igen ifall ni missa ;) ÄLSKAR DEN! kan allt (A)

DEMO AV DANIEL NORBERG!! ♥♥♥

HEJ FOLKET! LYSSNA PÅ MIN KÄRA IDOLS DEMO PÅ HANS LÅT! :D ♥
DEN ÄR GRYM! ♥
så söt han är, ofta han gjorde så !! ♥


congratz JB, 8 månader sedan..

grattis Justin Bieber på din 17 års dag! :) nu är du lika gammal som mig,
fast jag är ju ändå äldre ;) typ. HAHA. GRATTIS :)
och nu till lite tråkigare grejer.. nu idag är det exakt 8 månader sedan Erik va i Borås.. alltså tiden går snabbt.. har inte ens snackat med honom sen dess.. det är väldigt jobbigt. och man vet inte ens om han läser det man skriver. allt känns bara så dumt nu :/ men ah.. saknar honom väldigt mycket. Men han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! ♥

anna goes duktig, yeah!

tjena mors. Imorse vaknade jag sent och höll på att missa bussen för jag va tvungen att packa badkläder och skit. Så kommer jag till skolan och vad är det jag ser? vi har ingen dans.. Blev lite smått sur då. Men tillbringade tiden med Maria och Maja till jag skulle till Idrotten och kom på att jag kunde gått på fishe. Jag är dum. Men Men. Hade simning på idrotten och skulle boxera Courtney och skit. Hade svinont i mina knän så jag knappast kunde simma. Men ah, gjorde det iaf. Efter det va det matte och det gick väl bra. Haha fick beröm för att JAG (av alla) bara kunde en grej *stolt* hahah.. ;) sen slutade jag ;) ÄLSKADE TISDAGAR ♥♥ haha. Så nu har jag varit hemma och spelat piano och gitarr. Men vill inte spela gitarr mer för nu kom Calle hem med sin kompis ;) haahah. ;) ehm. :) Piano går an, än bättre på det. :)

nu ska jag lyssna på musik och börja plugga matte och historia och vara almänt duktig.:) vi hörs väl senare.
STORA KRAMEN!

RSS 2.0