Gleemanus

Jag vet seriöst inte hur jag ska hantera detta. Jag har glee-scrips i min hand, helt galet sjukt. 

För rätt så länge sedan så kunde man donera pengar och på det viset delta att vinna signerade scripts. Darren och Chris har signerat dem. Det är från första gången Kurt och Blaine träffades samt när Blaine friade till Kurt. Jag trodde verkligen inte att jag skulle vara en av vinnarna men när jag fick mailet där det stod att jag kunde se manusen digetalt så fick jag seriöst panikattack. Jag gick in och såg hur de hade överfört ORIGINALMANUSEN till datorn. Det var kaffefläckar lite här och var och man såg sannerligen att det var använda manus... och på manusen så ser jag både Darren och Chris autografer. Jag skakar fortfarande när jag tänker på att de faktiskt är mina... helt galet sjukt. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket detta betyder för mig, mer än någonsin iaf. Jag kan se scener som inte togs med, jag kan se repliker som castet inte sa eller som de ändrade på.. jag kan se vad som är script och unscriped.. helt sjukt. SICK.
 
 

Top 10 bästa låtarna i glee.

Ja, jag har en galen period nu. Gillar ni inte glee så är deras covers GALET BRA! Kan till och med människor som inte kollar på glee inflika. Jag är så galen i Darren Criss nu också, men ska inte bara ta låtar han sjunger. Skriver utan innebörds ordning. 
1. Paradise By The Dashboard Light (original: Meat
Loaf)

Jag gillar trycket i den här låten. Jag gillar hur många röster som lyfts fram och hur många röster som används. Även om Rachel (Lea Michele) och Finn (Cory Monteith †) håller lead så är det ändå andra som sjunger och det älskar jag. Det är en grej de inte lyft fram så mycket inom föregående säsonger. Sjunger Finn och Rachel så sjunger inga andra utom i bakgrunden, så det gillar jag. Sedan så är detta deras sista Nationals och det är väldigt känsligt avsnitt över huvud taget, ändå ett av mina favoritavsnitt i glees historia. 
2. Born This Way (original: Lady Gaga)

Detta är en låt jag vanligtvis ogillar, jag vet inte om det är för att jag inte Gaga eller om det är för att den är så uttjatad men New Directions gör denna så galet bra. Älskar hur Kurt (Chris Colfer) startar upp hela och hur Tina (Jenna Ushkowitz) håller lead inom den. Tinas röst används inte så mycket inom de 3 första säsongerna vilket jag tycker är tråkigt eftersom hon har en galet fin röst.. Sedan älskar jag hur scenen med tröjorna är och för en gång skull så älskar jag att lyssna på låten och därmed tar jag nytta av textens budskap. Jag skulle så ha Rachels (Lea Micheles) tröja. Vill ni se framträdandet om ni inte sett det, sök på Youtube, det finns där!
3. Teenage Dream, Acoustic (original Katy Perry)

Ni kunde väl inte ana att jag skulle ta med denna låten va? Saken är den att jag valde den akustiska verationen efterom denna rör mitt hjärta galet mycket. Blaines (Darren Criss) röst framhävs väldigt mycket under denna akustiska verationen och den RÖR verkligen i mitt hjärta. Jag kan inte riktigt beskriva känslorna varje gång denna kommer upp på min spotifylista. Scenen är väldigt känslig, då det är en breakup-scen.. men det är själva musiken, pianospelandet och framförallt RÖSTEN som gör att den är så bra tror jag, men jag vet verkligen inte. Den är 100 av 10, om det ens går. Sedan spelar Darren (om man går in privat) denna på varenda spelning, alltså akustisk, vilket är en dröm för mig att se. 
4. Don't Stop Me Now (original Queen)

Queen är ett av mina absoluta favoritband och det är inte lätt att göra en bra veration av dn här låten, och det säger JAG som är galet stort gleefan. Först när jag läste att Blaine (Darren Criss) skulle göra den här låten var jag lite tveksam och då snackar vi om att jag är galet stort fan av Darren... men han gjorde denna så bra att jag satt med munnen helt öppen och med tårar i ögonen. Jag vet att Freddy skulle vara stolt om han hörde denna covern. Jag måste säga att Blaine (Darren Criss) satte en riktigt bra touch i denna och jag vet att en viss Kurt Hummel (Chris Colfer) var galet stolt över honom, även om de inte är tillsammans under detta avsnittet. Tummen upp på den här covern, helt ärligt, galet sjuk. I'm impressed. 
5. Don't Stop Believin' (original: Journey) 

Jag tror nästan alla gleefans ser denna som en topp på "gleelistan". Det var den här låten som fick mig att stanna i programmet och som verkligen fick mig att inse vilket galet talangfullt gäng de hade fått. Älskar hur Finn (Cory Monteith) inleder och hur Rachel (Lea Michele) kommer in senare. Denna låten startade glee och den kommer även vara med i 100 episoden fast med Blaine (Darren Criss) istället för Finn (Cory Monteith), tråkigt nog. (Vi kommer aldrig glömma dig Cory<3). Nej men detta kommer alltid vara under toppen, även om det var bland de första låtarna så är den galet bra gjort och kemin när den spelades in hade de sannerligen också, helt sjukt. Underbart!
6. Thriller/Heads Will Roll (Original:Micheal Jackson/Yeah Yeah Yeahs)

Jag bara älskar den här maschupen. Helt underbar. Jag är galet stort fan av Micheal Jackson för er som inte visste det. Hans musik har inspirerat mig genom hela mitt liv och när Glee har valt att göra världens bästa maschup av denna låten samt en annan grym låt gör ju hela låten ännu mer grym. Den här kommer alltid ligga bland mina favoriter och älskar spektaklet kring den i glee, scenen är galet bra, älskar den. Sedan älskar jag hur så många röster används i låten. Även om Finn (Cory Monteith) har lead, så sjunger andra också, underbart. Nej men helt seriöst, är helt förälskad i den här maschupen och blir alltid lika glad när jag hör den. Har till och med använt denna på universitetsnivå när man skulle välja en låt, så den ligger varmt om mitt hjärta. 
7. Piano Man (Original: Billy Joel) 

Jag tänker inte skylta med att jag tycker att denna låten är bra pga att det är en av mina största idoler som sjunger den men jag tycker sannerligen att han gör den galet bra. Lyssnar man på pianot i början och hur fint han spelar och sedan på hur hans röst fylls galet bra, ja vad ska man säga? Underbart. Blaines (Darren Criss) röst passar väldigt bra till denna typen av musik, samt allt annat men Blaine (Darren Criss) akustisk är heaven, helt seriöst. Denna scenen är väldigt fin också, men går inte efter det såklart. Denna låten av Billy är galet bra och är stolt över att Darren sjunger den så bra som han gör, då jag faktiskt får gåshud över hela kroppen. Bra jobbat Blaine, Darren.
 8. Get to Get You Into My Life (Original: The Beatles) 

Än en gång, jag tog inte denna på grund av att jag är ett stort fan av Darren, utan för att jag faktiskt tycker att detta är en av glees bästa performances i historian. Blaine (Darren Criss) och Kurt (Chris Colfer) har otroligt fina röster tillsammans, de passar så galet bra tillsammans och jag får rysningar varje gång. Jag är galet stort fan av Beatles och detta är en av de bästa låtarna av dem, vilket gör att jag blir ännu galnare varje gång jag hör denna verationen. Jag älskar denna scenen också, vilket gör ett stort plus i kanten... men om man bara ska fokusera på låten så är den verkligen top 10 på min glee-lista och det kan jag stolt säga utan att jag behöver känna att det har med Klaine (Kurt och Blaine) eller Darren att göra. 9. I Wanna Hold Your Hand (Original: The Beatles) 

Än en gång har Kurt (Chris Colfer) gjort det. Hans röst berör mig varje gång han öppnar den där käften. Den här låten är också en av mina favoriter med The Beatles och Kurt (Chris Colfer) gör den galet bra. Jag får rysningar varje gång jag hör den och bakgrunden till varför han kör den i glee rör mig till tårar. Jag är helt förälskad i Kurts (Chris Colfer) röst, helt klart och att han sjunger en av tidernas bästa låtar gör inte saken bättre. Tack Kurt, eller Chris, för att du ger mig ännu en anledning att älska din röst, tack. Helt såld och har varit sedan day 1. 10.Loser Like Me (Original: GLEE CAST) 

Den här låten är en INSPIRATION och beskriver mitt liv. Jag kan inte förklara hur glad jag blir av den här låten. Den får mig alltid att le och får mig att må bättre. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag har lust att tacka människan som har skrivit den här låten för den har verkligen gjort mitt liv bättre, helt klart. Älskar hur Rachel (Lea Michele) inleder den, hur Finn (Cory Monteith) kommer in och hur hela New Directions sjunger, helt galet bra. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om den här låten, texten beskriver bara mitt liv så galet bra, helt sjukt hur mycket glee kan påverka. 

Så, jag försökte att inte ta med Darren allt för många gånger bara för att jag älskar honom och hans röst så mycket för andra förtjänar också att stå på det här listan. Här är min typ 10, det var galet svårt att bara välja 10, skulle kunna fortsatt till 20, om inte mer. Hoppas att ni tar del av detta och lyssnar för det skulle vara helt otroligt awesome. Godnatt och massor med kramar. 

17/2-2014

Jag brukar inte glömma att blogga på Joachims födelsedag men var så upp i annat om att jag skulle träffa honom så glömde helt av det. (Samt Bonnie och Chords födelsedagar, haha). Men iaf, Joachim fyllde hela 18 år i måndags och det firades med att han kom hem ifrån USA och jag åkte hem till honom. Vi åt pizza, kollade på bilder från USA och de gav mig en massa grejer och det kändes bara så weird att få grejer på HANS födelsedag. 

Jag är iaf glad över att jag fick tillbringa hans 18årsdag med HONOM. Han betyder mest. Grattis igen älskling. 

 
 

Helg med Bergisen.

Vad hände med mig och mitt bloggande? Det försvann i vinden, typ. 

Jag tänkte iaf säga att jag hade världens bästa helg med världens bästa vän. Även om Joachim var borta och jag var allmänt depressed över det så var Bergis där till mig räddning och det älskar jag. Hon kom hit i Fredags och vi firade alla hjärtans dag genom att äta köttbullar och macaroner och dricka cider samt kolla på film. På lördagen åkte vi in för att träffa Beliebers som inte dök upp och sedan åkte jag hem till henne för första gången på snart 3 år, helt galet. Träffade hennes familj och allting var mys iaf.. Deras reaktioner var lite blandade... hennes mamma hoppade på mig med en kram och hennes näst äldsta bror hade ingen aning om vem jag var, eh hehe.. Hennes äldsta bror har jag träffar innan men han kommer inte ihåg det och hennes yngsta bror betedde sig som om vi hade träffats typ 10 gånger innan. Hennes pappa var bara allmänt neutral och ja, tänker inte säga så mycket mer om den delen av familjen. Hennes syster vet dock mer om mig än alla dessa tillsammans så det mötet kommer bli intressant. 

Jag spenderade iaf som sagt lördagen hemma hos henne och vi kollade på melo (seriöst, de bästa gick till 2:a chansen, får bryt över hur fjortisarna tar över HAHA) och sedan kollade vi på glee.. Söndagen spelade vi in en trailer till sommarens kakkrig med JTR och så besökte jag hennes kyrka, vilket var trevligt. 


Sara räddade totalt min helg och alla hjärtans dag. Tack finaste du, du vet hur man får mig på bättre humör. 

Här kommer den otroligt fina Trailern som vi spelade in, mmh, njut. 


det här är alltså Erik Grönwall


Robin, sluta gnäll


Grattis på födelsedagen världens finaste Darren Criss

slår de inte med denna låten och musikvideon kommer jag dö, typ.


Since I met you I've never been good with words
 

det är stunder som dessa jag börjar fundera på om det är lagligt att vara så fin? 

JTR-Ride

Hello there mina få men söta läsare. (haha) 

Tänkte bara påminna er om att världens finaste JTR har släppt en ny singel nu, den är galet bra och jag tycker att ni ska försöka få den till nummer 1 i Sverige. Låten heter RIDE och den ligger för tillfället 2:a, skulle betyda mycket för mig och för killarna att komma nummer 1 i sitt hemland. 

KRAMAR PÅ ER! 

 

stolt.


det är sånt här som gör att jag hatar hur världen ser ut idag


Jag valde att inte publicera ditt namn eller ditt IP-nummer för att jag inte vill att folk ska söka upp dig. Jag har vänner som läser den här bloggen som gärna skulle göra det för att försöka få vett i din skalle. Får man fråga en sak? Hur tror du att inte sån här kommentar tar på en? Vi lever i ett sånt otroligt idiotiskt samhälle med massor med idiotiska människor som säger att man inte är fin som man är. JAG HATAR SÅNA HÄR KOMMENTARER. Det är inte att den är till mig som gör mig mest ledsen utan det är att hur många människor som helst får såna här kommentarer dygnet runt. 

Om du vill veta? Nej jag tänker inte operera min näsa. Vill du veta en annan sak? Jag har blivit mobbad för hur min näsa ser ut. Du har galet tur att jag är stark individ nu som inte tar åt mig efter all mobbning men seriöst hur tänker du när du frågar en sån här sak? Vet du hur det kan påverka en människa? Du vet ingenting om mig och min bakgrund. Du vet inte vad jag och min näsa har gått igenom. Jag har en speciell näsa, en så kallad "Widegren-näsa", det är en släktnäsa, en näsa som gått från generation till generation och for your information så har jag fått den från min DÖDA morfar. Han finns inte vid liv längre och jag är stolt över att säga att jag har fått min näsa från min morfar. 

Än en gång... jag undrar hur du tänker. "Inte för att vara elak" , vadå ... så detta är en kommentar du tar som en så kallad "snäll" kommentar? ifall så är fallet borde du fundera på vad som är snällt och inte för såna här kommentarer kan dra ner världens starkaste människa. Jag har gott självförtroende när det gäller min näsa, men tänk ändå att jag har haft dagar då jag velat hugga av den för att folk har mobbat mig för den. Tänk lite innan du skriver saker... Även om du inte menar att såra så sårar du. 


Som svar på din fråga: Inte för att vara elak, men nej jag har inte tänkt att opera min näsa och jag älskar den för hur den ser ut och jag tänker inte ändra på mig för att någon idiot anser att den är för stor. :) 
 

RSS 2.0