21

Hej där. 

Well, idag är det den 19 oktober 2014, vilket menas att jag fyller hela 21 år. Igår var världens finaste vänner här (Ida, Erica och Felicia) och firade mig. Vi åt lite god mat och massa godis, drack vin och drack cola och hade det allmänt trevligt. Me lav ya. 

Idag har jag än så länge inte hunnit med något speciellt. Jag har typ.. ätit frukost och kladdkaka. Ikväll blire god mat igen och sen typ inget mer. Jag är inte så kräsen när jag fyller år, presenten får jag typ förmodligen i morgon och allt. Jag har i min hjärna varit 21 ett bra tag, haha! 

Ni får iaf ha det awesome, så hörs vi. 

Kramkalas från Anna Banana, da 21 åriga Kinnaflicka. (hint till my friends som förstår min humor right now.)  

JTR and my buddies.

Halli hallå i stugan, lägenheten, radhuset, huset eller why not utedasset?? Idk vart du valt att läsa min otroligt aktiva blogg =)) 

I helgen åkte jag till Lidköping, Lischöping, Lische... och träffade världens bästa vänner. Idk, men vi har kommit närmare varandra på 1 månad än vad jag kommit människor under ett helt liv. Mah girls and I rule dis place. Vi hade iaf världens bästa myskväll och vi hade det så gossigt i våra #Tomtröjor att vi fotade dem och skickade till da one and only Tom Lundbäck. Tycker om dessa tjejer otroligt galet mycket och de får mig alltid på bättre tankar, alltid. 

I tisdags var jag och träffade världens bästa killar!! och fick träffa några av de bästa tjejerna på köpet också <333 Asså dessa killar är helt otroligt KFSHKJFHKSGJK underbara (försök tolka det ordet?? kunde du? Nä precis.) så jag får typ ADFKSGJKFDGHJ feels av att bara tänka på dem =)). Nä men, asså, på riktigt.. pls give me a reason why I wouldn't love them. Nej men denna popupen var A M A Z I N G och jag kände mig så älskad och omtyckt och asså bästa ever. Förklarar med bilder, okej. 

HARE GÖTT, nu ska jag tenta-skriva, så peace out.. och massa #Tomtröja - love till er.


Sleepover with da best of da best.

 
 
 
 
 

Popup with the best of da best 

 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

friends.

Mina vänner, 
min soulmate, (idk vem du är men hej om du läser detta.) 
och alla andra. 

Jag tänkte presentera en ny del av Anna. 
Vlogg-Anna. 
Jag har lagt upp ett klipp på youtube,
vilket är mer än lite awkward. 

men tänkte sådär snällt be er att kolla på det,
och är ni PotterHeads blir allt mycket roligare. 

ENJOY. RSS 2.0