DIGGELOO, NICKELODION OCH RIX FM FESTIVAL, BRA GREJER DET.

HÄR KOMMER EN BILDBOMB IFRÅN UNDERBARA SPELNINGAR JAG VARIT PÅ. 

Först Diggeloo som jag och Hanna gick på! Helt underbart crazy dag. Lottis och Bajsen (Andreas) ägde och det var awesome helt enkelt. 

Sedan Nickelodiondagen (stavning ok?) där världens finaste EDDIE var med. Jag och Mia hade en otroligt rolig dag där. Den bästa dagen på länge helt ärligt. Fick träffa en människa som betyder otroligt mycket för mig som jag inte hade träffat på 1007 dagar. Världens bästa kille det där.<3 J

Sist men inte minst Rix FM festivalen 2013. Helt galet roligt! Var där med Sara, Daria och Mia men träffade även två andra galna töster vid namn Natalin och Lovis :'). Det var som att vara back in 2010 igen med att sitta utanför hotell men hade galet mycket roligare nu :') 

IAF HÄR KOMMER ALLA BILDER LOL. 

Diggeloo
 
(lottas toalett, ifall ni undrar ;) ) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nickelodion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rix fm festivalen 

(jag tog en massa bilder under spelningen men de ville visst inte överföras till datorn, så de försvann men det var ändå bara långt ifrån och konstiga osv så det gör inget haha)  
 
 


SÅ DÄR VA MASSOR MED BILDER OK. PUSS

LOTTA PÅ LISEBERG 2013

Jag är så sjukt lyckligt lottad över att ha Lotta. Helt seriöst, hon har gjort mig till en bättre människa, känns det som iaf och hon har gjort denna sommaren till att något att se fram emot. Har jobbat exakt hela sommaren och det enda som har gjort att jag verkligen orkat med att jobba har varit att jag får åka på Lotta varje måndag. 

Nu är det såhär att jag tänker posta bilder ifrån varje Lotta eftersom jag har varit dålig på att göra det.. Så det här kommer bli ett LOTTA INLÄGG. Enjoy! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
I <3 Lotta. 
 

RSS 2.0