PRICELESS


hellu!!

Hallå där!!
 
Nu har jag blivit dålig på att blogga igen men jag är ute på praktik just nu och det tar på ens tid! 
I helgen träffades iaf jag, Dinne, Zaric, Freddie, Lottie och Mastan hemma hos Randis och vi kollade på 1Dlive, åt tacos och hade allmänt kaos-roligt!! underbart att träffa dem och kunna vara lite smått galen bc jag saknar att vara sån ;) 

i söndags stannade iaf jag, Lottie och Dinne hos Randis till typ halv 6? sen åkte vi hem och sen var man bara så sjukt lat för att man hade varit uppe hela natten... så somnade typ direkt. 

Nu idag var jag i min praktikklass, de är en 5:a nu och såklart fortfarande urgulliga!! Imorgon ska jag starta upp klassen, det ska bli intressant! :) 

här kommer mysbild ifrån igår iaf där alla har demonögon, mihihih


KRAMAR

 

med denna underbara videon säger jag godnatt!


Amber Riley sopar golvet.

Varje vecka har jag kollat på Ambers framträdanden på Dancing with the stars 2013 och asså jag blir lika chockad varje gång. DEN HÄR KVINNAN HAR VAD DET KRÄVS ATT TA HEM HELA SKITEN. 

bara för att jag vill att ni ska se hur awesome hon är tänker jag länka alla avsnitt från vecka 1-8, vilket är de enda som finns just nu. ENJOY. 

week 1week 2 week 3week 4week 5week 6week 7week 8these boys?????? Aah, JTR <333


det här kommer vara årets bästa film, jag känner det på mig.


TAGGA LOOONDOOOONFast vi har inte bokat än....

Sverige-Portugal

One of the best parts of being a fangirl is when they notice you.

Tisdagen den 5 november, 2013, runt klockan 3 på morgonen (en av de nätterna jag inte kunde somna) favoritmarkerade Darren Criss min tweet. Till er som känner mig vet ni att jag har följt glee ett bra tag och att karaktären "Blaine" är min favorit... Det råkar vara så att DARREN spelar denna otroligt fina karaktär och jag har därför, särskilt på slutet fastnat något otroligt för "fangirlperioden" när det gäller honom. Iaf så gjorde detta mig något otroligt otroligt OTROLIGT glad, finns inga ord. Jag har alltid sagt att ingen av mina idoler kommer veta av att jag finns (nu tänker jag inte på mina gamla idoler back in 2009-2011 utan de stora) ... men han visade att han såg min tweet, och det betyder gryyymt mycket. Darren är den enda jag verkligen följt "bakom" glee sedan jag började kolla, så detta är helt UNDERBART.. Jag älskar hela glee-castet och jag följer de flesta och så, men Darren är det något speciellt med som jag älskar något extra... därför jag är som jag är ;) haha. 

 

Föreläsning
Tröstäter.

kaos

Allt i mitt liv är kaos nu. Jag vet inte vad jag vill längre och jag orkar bara inte med det just nu. 
Tack gode gud för att jag har såna underbara vänner som finns där för mig och stöttar mig igenom det.
Och att jag har glee att kolla på, som faktiskt gör allt mycket bättre. 

 
 
 

Jag har inte tid för det här

 

Glee-marathon

Hej!!

Laddade precis ner bloggappen på iPhonen och WOW vad den förbättrats! Galet! Kanske blir mer bloggande då! Just nu har jag ett eget litet glee-marathon! Roligare flera stycken men så är det ibland ;) haha


galet.

hej där!! 

Eftersom min besökstatistik ökade väldigt mycket igår så ville jag bara säga tack för att ni kollade min blogg och hoppas att ni stannar ;) haha. 

Jag sitter här och kollar igenom min gamla blogg och inser hur otroligt mycket jag förändrats till både utseendet och sättet på bara 1 år.. Jag känner inte av det själv men när jag kollar på mina gamla blogginlägg så ser jag verkligen det. Vissa kanske ser det som en dålig grej, i don't know men jag ser det som att jag börjat växa upp och har börjat ta mer ansvar när det gäller mitt liv. Allting började bli såhär när jag flyttade hemifrån och det är väl en självklarhet att man växer upp och blir mer vuxen när man behöver ta allt detta ansvar som behövs när man har en hel lägenhet att sköta. 

På samma sätt som jag känner att jag växt upp känner jag också att jag växt ifrån olika vanor här i livet, olika människor och även olika tankesätt.. Ser det både positivt och negativt men det är väl en del av uppväxten antar jag. 


Jag kan själv inte tro att för 3 år sedan var jag totalt galen i Erik Grönwall. Jag såg honom som en Gud och det fanns inget annat i världen som kunde få mig att må så bra som honom, trodde jag då självklart. Jag var helt galen i Rabih Jaber, jag sa jag skulle gifta mig med honom... till honom? alltså hur tänkte jag egentligen? iaf.. sedan var jag totalt galen i Eddie Razaz, som är den enda av dessa 3 som fortfarande har fötterna på jorden och som jag faktiskt fortfarande lägger ner tid på att träffa. 

Jag kan inte tro att för 3 år sedan gick världen i kras då Erik valde att gå med i H.E.A.T och REbound bestämde sig för att splittras... det positiva med detta är att jag då sökte mig till ingen mindre än Justin Bieber som fortfarande är min största idol. 

Jag kan inte tro att jag i december 2010 började förälska mig i ingen mindre än Daniel Norberg, och att jag faktiskt såg honom som "the one and only" och att jag nu ser honom som en vän istället. Så mycket kan hända på så kort tid. Jag kan inte tro att jag faktiskt hade Weise, Olle och Geir som favoritpersoner tillsammans med Daniel. Weise är fortfarande galet charmig och kommer han hit så vill jag förmodligen träffa honom, Olle har jag inte koll på längre och Geir är underbar fortfarande.. men att jag var galen i dem? det finns inte i min värld längre. 

Den enda som jag faktiskt fortfarande har kvar, och träffar så ofta jag kan är Lotta.. finaste Lotta Engberg. Hon är fortfarnade samma otroligt underbara människa, den där kvinnan. 

Joachim räddade mig ur denna galnaste perioden och jag är evigt tacksam för det ;) men som sagt, det är en del av att växa upp. Jag älskar fortfarande Justin Bieber, jag älskar fortfarande One Direction och köade 21 (!!!) timmar för att få de bästa biljetterna, jag är fortfarande helt galen i Glee OCH i Harry Potter... men det är annorlunda nu, mycket annorlunda. 


Som sagt, jag har förändrats otroligt mycket, och jag vet om det. Men det är en del av livet trots allt. 

photoshopad bild på mig och Darren, jag har inget liv. 
Dock vill jag sannerligen träffa honom, så ja. 

1D-World delux

hej där!! 

Ännu en gång träffade jag underbart gäng från SWD för att umgås och sedan besöka 1D-world. Vi träffades utanför starbucks, gick till 1D-world, åt på donken, sprang på några vilsa lejon, tog en liten fika på starbucks och träffade ingen mindre än Ulrik Munther, en väldigt lyckad dag helt enkelt! Under natten satt jag och Sara uppe och kollade på glee och vi sov i snitt kanske 4 timmar men det var värt det för nu är Sara galen i Glee och en klaineshipper. (vi kollade på 16 avsnitt). Efter det stack vi till connect church här i Göteborg och var med på mötet där samt lyssnade på när min gamla kändiscrush från 2011, dvs Andreas Wijk snackade om sitt hjärt-problem.. väldigt rörande faktiskt!! Hoppas iaf att ni har haft en lika underbar helg som jag. 

Här får ni lite photoooos! 

Lördag

 

  

 

 

 

 

 

 
 
 

Söndag

 

 

 
 
 

Farsdag.

Eftersom jag inte har möjlighet att krama om pappa idag så tänker jag tillägna ett blogginlägg till honom idag på farsdag. 

Jo pappa är en sån där väldigt betydelsefull man i mitt liv.. helt ärligt skulle jag inte vara något utan honom. Även om han ibland kan vara den jobbigaste människan on earth så älskar jag honom otroligt väldigt galet mycket. Han är helt ärligt en av de bästa människorna som finns i mitt liv och jag kan inte tacka honom nog för att han har gett mig uppfostringen han har gjort. Utan pappas otroligt jobbiga tag under tonåren skulle jag absolut inte vara där jag är idag och jag är så glad över att han verkligen försökte hålla mig med fötterna på jorden även om jag höll på att i stort sett flyga ifrån den, eller sjunka igenom den kanske man säger. Pappa har lärt mig otroligt mycket. Han har lärt mig vad jag ska prioritera i livet, hur jag ska kunna få mig själv att hålla samman även om allt annat håller på att brytas ner och han har också lärt mig att man inte kan få allt man vill i livet utan att kämpa för det. 

Jag kan inte säga att pappa någonsin har fått mig att glömma mina drömmar... han har snarare varit den som faktiskt har stöttat mig till att göra det jag vill... men han har också sagt att det ligger mycket tid och pengar på mina intressen och jag vet mycket väl det... men utan honom skulle jag förmodligen inte ens ha gjort sakerna jag gjort i livet eftersom han alltid har puschat mig att göra dem... även om han kanske inte tror det själv. 

Pappa har verkligen en stor betydelse i mitt liv, och även ifall han legat och skavt på väldigt många känsliga delar när det gäller min uppfostran har det också gett verkan och jag kan inte tacka honom nog för det. Man uppskattar allt sånt på ett annat sätt när man inte bor hemma längre, när man inte har en pappa som styr och ställer över en.. Jag får stå på mina egna ben nu och det är skönt det också, men utan honom skulle jag absolut inte ha såna värderingar jag har nu, och jag har fått sån nytta av allt han har lärt mig under mina 20 år. 

Tack för alla dagar hemma, tack för alla skidsemestrar, alla husvagnssemestrar, utlandsresor och allt som du och mamma har gett mig. Jag vet att jag kanske inte visat min tacksamhet tillräckligt mycket under åren men det är för att jag aldrig riktigt fattat hur mycket tid och pengar ni faktiskt har lagt ner på mig och för att jag ska trivas och ha det bra även om mitt liv och min skolgång inte alltid har varit det bästa.. men trots detta har ni alltid funnits där för mig och lett mig in på rätt spår i livet och utan ert stöd, ditt och mammas skulle jag aldrig hamnat här. 

Förlåt för alla gånger jag skrikit på dig, och sagt att jag hatar dig för att du inte gett mig det jag vill. Även om jag ändå varit väldigt sur har dina nej betytt väldigt mycket i efterhand och jag tackar för att du inte gav dig även om jag var en väldigt förtvivlad och irriterad tonårsdotter... och du vet att jag aldrig någonsin har hatat dig, på riktigt. 

Grattis på farsdag pappa! Jag älskar dig, tack för att du finns och för att du visat mig rätta vägen i livet. Kommer aldrig någonsin glömma att du är anledningen att jag är den jag är idag. Du och mamma har uppfostrat mig bra, och det betyder mycket, och jag märker verkligen av det nu när jag inte bor hemma i Kinna längre. 

 
 
 
 
 

Justin <3333333


Darren Criss & Chris Colfer --> awesome

"Wrong, my birth." 

"Christopher Paul Colfer" 

YOU JUST HAVE TO LOVE THEM :')

HALLOWEEN

Häj där!!

Underbara och underbara halloween! 


Precis som förra året så åkte jag till Bollebygd för att fira Halloween där! Det var lika kaos men roligt som förra året, även om vi i stort sett var 10 mindre än vad vi va förra året och det inte  blev någon riktig efterfest, det blev mys framför en film hemma hos Erica istället! Det var underbart, verkligen! OCH jag har världens bästa vänner, så är det bara :) 

 

 

 

 
LIte biiilder ifrån kvällen. 

RSS 2.0