Fuck cancer.
Sprid videon. Ingen förtjänar att dö på detta sättet. INGEN.

1D-WORLD

Hellu!!

Idag i all denna storm var jag och många kära vänner från SWD på 1D-World. Vi flummade runt... började rulla på golvet och var allmänt crazy, men klart man bjuder på sig själv! ;) Efter att vi hade köpt det vi skulle och fangirlat lite framför allt som gick så gick vi ut ifrån denna otroligt vackra butik för att ta oss till Nordstan och äta.. Vi var 30 pers när vi va i affären och typ 15 när vi skulle äta? liksom alla bara försvann?! hahahaha!! Iaf så åt vi på donken och hade det allmänt trevligt där och sedan gick vi vidare till Nordstan där några fick för sig att rulla på golvet där också? gråter.. jag var ju tvungen att hänka på.. (A) men det var en crazy kristen människa som typ sa att jag inte var frälst och inte tillhörde Jesus för att jag gillade 1D.. ? liksom... ja. Han var lite psycho.. men vi hade kul åt honom ;) ... Sen när vi var vid stationen så började allas tåg ställas in (tidigare än vad de hade sagt) och alla fick panik.. Skövdeborna kom hem för ett tåg gick fortfarande.... Och stackars lilla Zaric's tåg blev inställt och hennes mamma fick ge sig ut i stormen och hämta henne och samma sak hände med finaste Freddie.. Jag kände mig väldigt snäll som gav dem sällskap. Min spårvagn slutade gå för att ledningarna hade slagits ner vid Gamlestan så fick ta ersättningsbuss och grejer men kom hem i bra tid innan stormen bröt ut här.. det är rätt skönt faktiskt!! Nu sitter jag här, kollar på glee och tänker på vilket otroligt härligt umgänge jag hade idag! Underbara människor! Här kommer lite bilder!! eftersom jag inte har någon bra kamera och mobil och grejer så äger jag ingen av bilderna, bara så ni vet.. Det är bilder ifrån mina kära vänner! 

Ha det gött i stormen. 


 
 
 
 
 
 
 
kanske kommer fler bilder om det kommer upp några. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Justin Drew Bieber,. <3

 

"It was...."


hejhej

Hallå där!! 

Nu är jag 20 bast, helt SJUKT! 

fördelar
  • Jag får handla på systemet.
  • Folk tar mig seriösare.
  • Vuxen på RIKTIGT.
 

Nackdelar
  • Jag åker på vuxen inom ALLT.
  • Kan inte åka på fritidskort.
Vuxen på RIKTIGT.


Japp, på ett sätt vill jag vara vuxen men ändå inte. Tänka sig att jag funnits i 20 år nu? helt sick! Saknar tiden då man var liten och oskyldig. 

Iaf, det är skönt att vara 20 nu.. Väntat ett bra tag! 
Ska bli gött när jag ska på fest nästa lördag, att äntligen festa helt lagligt! 

HARE GÖTT

 

hej där bloggen!

hellu my dear friends. Eftersom jag inte har någon kabel till att föra över bilder från mobil till dator så gör jag inte så många inlägg när jag visar mitt liv, så ni vet okej. Ska till Ullared på lördag, ska se om de har någon sån kabel där. :) 

Mitt liv rullar på iaf. Jag älskar mina vänner och ja, det rullar. Fyller snart 20, helt galet vad tiden går fort när man är gammal ;) I helgen var jag iaf i Stockholm och ute på landet, helt underbart. Behöver sån semester ibland, även om jag satt med en skoluppgift hela lördagen ;) haha. 

Hoppas iaf att ni har det lika awesome som jag har det. 

pössis. 

(instagrambilder) 

fick skriva uppgiften framför denna brasan, tackar ju inte nej precis. 

 Denna underbaringen var ju självklart med upp. 

 Ragnarök! <3

 Selfie från idag. Lol. 

dis is pinsamt. Tänk hur mycket jag förändrats på denna korta tiden! ^^

 

Aw, Louis ♥


fick ett kort ifrån världens bästa vän. ILY becka-boo

 

I've got klainefever

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0