jag finner inga ord för denna killen alltså!


finner inga ord

 

VFU

Jajjemen! Det är sant. Jag har börjat på min VFU nu. VFU är typ praktik, för er som inte förstod det. 

Det känns riktigt bra. Får hänga med i 2 olika klasser och de verkar helgoa! Super. 

Nu ska jag faktiskt ta och sova, så jag orkar morgondagen imorgon!

Puss och kram! 


dansa, pausa och kaosa!

Hej alla fina och glada människor, mina kära vänner och alla andra som kanske inte är så glada idag. 
I fredags fyllde ingen mindre än NEELLLEEY 18 år. (hipp hipp hurraaa på det!) och det firades igår hemma hos henne med grymma vänner och ett härligt partaj. Vi dansade i en ring och tyckte att vi va allmänt coola med händer i luften. Vi dansade, pausade och även kaosade. Jag har kära vänner och jag är glad över att jag har er, jajjemen. Här skulle vi se riktigt hårda ut och jag lyckades bra tycker jag.. typ. 

Tack för en trevlig kväll mina underbart kära vänner. Ni äger så mycket så jag vill ge er stora kramar. 
Bilden jag har bjudit på här har ingen mindre än Hanna tagit, och mästerfotograf som hon är så blev den riktigt grym. Vi är grymma. Tack för en go kväll kära vänner!

och ni som inte va där, jag gillar er ändå! :)

Vacker bild. (<3)


värdsklass i snygga bilder

hej hej! 

Äntligen är hemtentan inlämnad, responen också samt så har vi gjort grupparbetet vi skulle gjort. 
ÄNTLIGEN kan jag andas! :) På måndag ska jag ut på VFU, det ska bli riktigt härligt. Ska ha en 4:e klassare, spännande ;) hoppas att de är directioners och beliebers, då får jag det roligt ;) hahah. 

Idag så skulle vi redovisa i våra grupper. Det började riktigt kaotiskt. Emil försov sig 1 timma.. ingen hade skrivit ner vad de skulle säga osv. HAHA bäst är vi.. men det gick grymt ändå. Det är roligt att se hur mina kära klasskompisar agerar som 4-6:e klassare när man redovisar. HAHA.. åh. 

Elev 1: hur simmar en sköldpadda? den har ju ben!
Elev 2: men vadå? simmar inte du med dina ben? 

HAHAHAHAHAAH klockren osv. 

Nu ska jag städa upp här hemma.. Vet inte hur jag lyckas.. städade igår liksom? haha. Men jaja, kul ;) 

herrråå. 


 
 

 

kände för att vara lite skämmig osv.


HAHA åh, gamla minnen. 


Jag och Alina <3


Italien, jag och mammiii! 


HÄR DANSAR JAG SÅ COOLT


"Hej jag gillar att leka gangster" 


"Jag ler på grund av Daniel!<3" GHAAHAHAHAH... Fint med handen där och allt.


Finaste bilden jag någonsin har skådat på mig och Felicia.


Inte så länge sen. Jag trodde det var coolt.. nåt år sen, jag har växt upp nu, okej? ;)


Tyckte jag ens att det där var snyggt, tyckte jag det så HAHAAHAHAHAH


vem är han ens? HAHA borde jag veta? Alina, Felicia, *okänd människa*, Erica och.. Jag. 


hej på er

hej hej!

Jag har haft en vecka helt utan internet i lägenheten och jag har förutmjukat känt att jag är forever alone i min lägenhet utan internet.. BUHU. 

Men nu är jag hemma i Kinna igen och det är ju fett najs och sånt liksom... typ. 

Igår var jag på KU. Det var jätte mysigt osv. Jag hade jätte kul.
Fick reda på att Svante skulle sluta, vilket är riktigt keligt eftersom han var en skön prick. 
Men Andreas tar över hans plats, och jag tror att det kommer bli bra! :)

så nu har jag inget mer att säga. 

så herråå :D

ITALIEN

JAG HAR TRÅKIGT

Därför bjuder jag på dessa ;)


HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE

 

2012

Insåg precis att jag kände för att prata om mitt år. 2012 har inte varit det bästa året för mig. Jag har varit väldigt allmänt deprimerad, men det har funkat. 

Januari

Ja, vart ska man börja. Året började helt UNDERBART. Jag var på nyårslägret, jag fick världens bästa kyss och ja. Det var helt enkelt väldigt bra. Hela Januari var väldigt chill. Jag trivdes i skolan och mina vänner var helt enkelt underbara. Firade halvåret med Joachim och ja, känns bra när jag tänker efter. Jag och Felicia blev inlåsta på punktenhuset.. HAHA. Kul ändå. Jag och Joachim gick vilse i Borås (hur lyckas man med det) men det slutade roligt iaf ;)  I Januari va 2012 bra helt enkelt. 


 


Februari
Februari började bra. Jag var i Stockholm med klassen och sedan bodde jag hos Hanna över helgen. Helt underbar tjej, och sjukt saknad. Sedan åkte jag på skidläger i transtrand. Saknar det så sjukt mycket och inser nu när jag sett mitt schema för veckan att jag inte kommer att kunna åka upp, vilket SUGER. Uppe i transtrand träffade jag underbaraste Ellen, Malin och Cecilia. Jag firade både Joachims födelsedag och alla <3 dag i skidbacken och ja, det va perfekt. SAKNAR DET ENORMT. Sen kom det tråkiga beskedet... Det jag skrivit 2 noveller baserat på och tänker på än idag. Sanna försvann från våra liv, mitt liv. Jag har aldrig riktigt kunna le efter det. Jag kände henne inte alls bra, men saknaden är enorm. Hon var sån underbar och glad tjej och fanns alltid där. Saknar dig Sanna, obeskrivligt mycket. Vila i frid vår ängel. 

 

Mars 

Mars var helt okej. Saknaden efter Sanna var självklart väldigt stor men det funkade. Mars var faktiskt inte en sån händelserik månad. Jag kommer ihåg att Malin och Ellen var hemma hos Felicia och vi hade det mysigt jag, dem, nelly och självklart Felicia. Mars var som sagt en deppig månad när jag försökte att le så mycket som möjligt. 

 
April

Jag gjorde inte så mycket i April heller. Träffade HEAT som var i Göteborg, det var kul att träffa Erik igen men insåg att det absolut inte är samma sak längre, jag har väl växt upp, men han är fortfarande en STOR del av mitt liv, det kommer han alltid att vara<3. Vi hade vår musikal och underbara Grönahögsbor var där och kollade<3 hahah.. Vi var även själva i Grönahög hemma hos Ellen och ja, det var underbart. Jag var även uppe och åkte skidor vid påsk och det är alltid kul att göra det. Träffade ju brorsan då och eftersom han bor i Österstund så blir det inet så mycket med honom tyvärr, så det var trevligt. 

 


Maj

Maj, lilla Maj. Jag åkte på läger, KU-läger som vi alltid gör i maj. Det var underbart, jag hade kul i alla fall. Vi var på bodaborg och ja, hade allmänt kul. Jag köpte en Iphone som är ett av de bästa köp jag gjort, jag älskar den. Jag, Jacki, Tina och Felicia hade Harry Potter-maraton, vi kollade till 4:e filmen och sen däckade vi, bra där.
Sen var det ju balen i skolan. Den var ju speciell, men kul hade jag i alla fall! :) Jag kom närmare finaste Kajsa-Lena då och ja, det betydde mycket för mig för hon är en underbar människa. Maj var i alla fall en bra månad, med tanke på vad som hade hänt innan. :) 

 
Juni

Juni, jo, det började ju med Studenten! AWESOME. Saknar min klass dock, men det får jag stå ut med, tyvärr. 
Sen drog ju sommaren igång på riktigt. Jag hade kul med vänner på Einars kalas, jag hade det najs hemma hos Jacki på midsommar och ja.. Livet lekte. Lotta på liseberg drog igång. Det var najs, riktigt najs. Dock första gången så påminde ALLTING om Sanna. De spelade hennes favoritartist och jobbigt nog... så var det samma datum som hon hade gått bort.. Men det var bara att klistra på ett leende, och hoppas på det bästa. 

 


Juli
Juli, ja. Jag var uppe hos farmor och farfar och hjälpte dem med städningen! :) Jag var i Stockholm hos Joachims mormor och morfar och vi var på en countryfestival, så sjukt underbart. Jag fick reda på att jag kommit in på högskolan! (underbart att jag gjorde det, annars skulle jag inte fått lära känna mina underbara vänner<3) Det var ju som sagt Lotta på Liseberg en massor och jag får absolut inte glömma ---> jag och Joachim firade 1 år, 31 juli. Underbar dag, spenderades på Vrångö som vi precis hade åkt till. 

 


Augusti

Jag började Augusti på Vrångö med konfirmanderna och vi hade det skitroligt och för första gången fick jag släppa loss och lägga allt i Guds händer. Jag pratade med Owe om en väldigt privat grej och efter det så har det aldrig hänt mer, tack vare att owe la det i Guds händer, det är jag helt övertygad om. Sen åkte jag iaf till Turkiet med Felicia och det var underbart! <3 Sen tog jag KÖRKORT också :) .. sen började skolan och grejer och ja, det var rätt bra där asså :)

 
September

September... det enda jag tänker på där är SKOLAN. Skolan var i centrum. Hade väldigt mycket men kände att jag trivdes med det jag gjorde, vilket är bra... för annars skulle jag hoppat av för länge sen. Jag hade fått min B1grupp vilket bestod av Mig, Erica, Ida, Gabbi, Therese och Richard... En bra grupp var det iaf. Jag var GLAD över att jag funnit så fina vänner, och tänka sig att vi fortfarande hänger ihop. Vi är de 4 vännerna och ja, precis. Var på bingolotto också och träffade Weisebajse! Det var kul, haha. 

 
Oktober

Well, det första jag tänker på när jag hör Oktober är såklart att jag fyllde år, hela 19 år. Mina fina vänner gav mig en söt cupcake och ja, det var så gulligt. Annars hände inte så mycket. Var i skolan osv, hade roligt på det sättet helt enkelt. Jag gjorde ett av mina sjukaste köp men jag ångrar det inte, jag köpte Bellatrix trollstav ;) 

 

November

November, massa skola. Hade det trevligt på en haloweenfest med fina vänner och ja, levde livet. Första "festen" jag var på med alkohol... haha spännande. ;) ne men det var kul. Jag köpte en One Directiontröja som är den goaste tröjan jag har, om jag skall vara helt seriös. (Y) och ja.. asså det var kul månad. Fick även hämta upp mina nycklar till lägenheten jag sitter i nu, SUPER. 

 
December

Slutligen december. Jag hade kul med Ida och Gabbi på liseberg, mina fötter blödde seriöst när jag kom hem men skit i det ;). Sen var det jul, släkten var hemma, jag träffade vänner osv. Sen åkte jag på mitt kära nyårsläger igen. Det var bland de bästa jag varit på. Var på hemmaplan, det vill säga i Mark. Jag kom i världens bästa grupp, vilket jag är glad över. Jag fick se på underbart bra gospel, LIVET VAR UNDERBART DÄR IAF. 
Bra slut på året, verkligen.

 

Som sagt, 2012 var inte mitt bästa år. Mådde dåligt fysiskt och psykiskt väldigt mycket och det händer grejer i min hjärna osv som folk aldrig skulle orka igenom, men eftersom Gud är med mig så kan jag det. 

Hoppas att 2013 blir bättre. 
Jag sak se Justin Bieber och One Direction iår, sjukt.
 
 
SÅ BRA, FIINNER INGA ORD, RIP ANNA.

 

sött par, ellerhur.

asså jag måste säga att jag har typ sveriges tråkigaste blogg, har inget att skriva om, men ja, ni är coola om ni läser, bara så ni vet. 

IGÅR HADE JAG PARTY, eller rättare sagt att Erica, Ida och Gabbi kom hem till min lägenhet i Götelaborg och vi hade det skoj. Vi satt och skrattade och invigde min kortlek med att spela 4 mannakotte och även ifall jag och Gabbi sög så vann vi i min hjärna iaf :D 

Nackdelen med att ha skoj med sina vänner är att när de har gått så känner man sig forever alone så jag satte på en film och satt och smsade med en kär vän under hela filmen, det va ju trevligt, men jag höll på att somna hela tiden när jag kollade på filmen men jag orkade igenom mig hela osv, stolt. 

nä, nu skall jag inte tråka ut er. 

puss och hej, leverpastej.


underbart!

hej alla söta människor. 

nu har jag kommit hem från ett UNDERBART läger. Jag orkar inte berätta för er hur underbart det var för kan inte ens göra det .. haha. Meeen, det va så sjukt underbart iaf, jag orkar inte tänka tillbaka på det heller för att jag skulle bara börja gråta då.. Det var MÄKTIGT iaf. Vi fick lyssna på en gospelkör från Chicago.. lovsången var underbar, jag fick bönesvar osv, så sjukt NAJS! Love på det. 

Sen träffade jag massa nya människor. Vissa som jag verkligen hoppas på att jag kommer hålla kontakt med! Hatar att många bara blir "lägervänner" och inte "vänner"! vi får hoppas på det bästa helt enkelt. :) 

nu ska jag skriva på min tenta. 

Puss på er. RSS 2.0