GLAD VALBORG!

GLAD VALBORG. eller full varborg eller vad det nu blir för er ;) 
själv ska jag nog hälsa på fishe nu! :) 
NAJS!

kramar! <3


I miss you, like you were BEFORE, in the summer..<3

<3

nu är det officiellt på riktigt. REBOUND SKA SPLITTRAS.. R.I.P. Rebound.. you'll be in my heart forever and ever no matter what <3 Eddie skrev ett inlägg på reboundmusic och nu är det officiellt på riktigt. SYND. men jag tackar för alla otroliga minnen med grabbarna och ber dom lycka till i framtiden.. <3

Idag är det lördag, det är fisheläger, haha.. funderar på att "hälsa på" har sagt att jag kanske gör det. Får se :) 
vill ju till trollhättan...... 

ha det bäst. KRAMAR (deppinlägg typ..)rubrik..

tjo folket! :) sitter och lyssnar på DANIEL och har allmänt trevligt. ÄTER GLASS UR PAKETET MED! haha känner riktig sommarkänsla! ;)

ska snart till KU! imorgon vill jag till Trollhättan, vet att det är fisheläger (A) men asså.. jag träffar hellre rupert grint.. FAKTISKT :$

aja, intressant blogginlägg. HA DET BÄST! 

kramar!


FINASTE<3

SVAR PÅ TAL OCH SÖT DANIEL


Okej, ni som inte vet. REbound ska splittras antagligen, det kom VÄLDIGT SNABBT. verkligen. Rabih skaffa en ny blogg, alla fansen börja undra, rabih skrev massa konstigt på bloggen. Eddie skrev mysko på facebook. Ja typ. Vi vet inte varför än, men vi lär få en förklaring.

Erik, asså vet inte riktigt hur jag ska förklara, han är bara.. inte samma människa längre.. han är inte den gamla erik liksom..! ja du fattar. Mer kan jag inte säga. Utan att typ bryta ihop!


NU VET NI!


ser ni ser ni ser ni ? :'D asså han är verkligen bäst. Vet inte vad jag 
skulle göra  om inte han fanns nu liksom. Jag har ungefär lett tre
gånger idag sedan jag kom hem från skolan. I skolan va det fejkleende..
Det va när calle sa att han tyckte daniel va bra, när jag skrev med 
daniel på facebook idag och nu när jag såg detta. Ni anar inte hur
mycket han betyder för mig asså. Det är helt sjukt.. kan inte förstå
det själv liksom.. 


haha, kolla på senaste tittare där nere :'D hahah.. lovar han började
skratta! haha.. han är bäst bäst bäst. :) kan inte förklara liksom. 
han är FÖR bra för att vara sant liksom.. HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA
kan inte säga något annat... tack för att du verkligen bryr dig, och 
att du gick in på min bdb PRECIS EFTER att jag hade skrivit att du är
den enda som får mig att le just nu, lovar du visste att jag skulle
dö när jag såg. YOU MAKE ME SHINE! tack som ininorden..<3

nu ska jag sova, godnatt! :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAG MÅSTE DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!

SVAREN :D <3

TJO ALLA BÄSTA BLOGGLÄSARE! nu kommer svaren :D hahaha KÖR PÅ!

Adriana:

Andreas eller Olle?
just nu säger jag Andreas! :)

Ci:

Visst är jag galet bra på att hitta i Örebro ? :)
som ini norden, ;) "ska jag vara ärlig, jag har ingen aning om vart vi är någonstans..." BÄSTA!

Och sen måste du ju erkänna att jag inte gnäller som alla säger ? :)
EHM, JO!!! hahaha, meeen kan va lite snäll och säga att jag vet värre ;)

Cecilia:

vilka två idoler är mest dina favoriter?
om du skulle frågat mig för typ en vecka sedan hade jag kunnat svara DIREKT, men just nu velar jag jätte mycket. Just för att erik är som han är och rebound vill jag inte ens nämna just nu! Sångmässigt tar ju erik och daniel lätt över asså ! älskar deras röster så otroligt mycket och sånt! säger inte nu att jag inte tycker att rabih eller eddie eller någon annan kan sjunga men dom två slår ... men eftersom det är som det är nu så måste jag nog säga.. DANIEL NORBERG OCH ANDREAS WEISE!

Sara:

vad gillar du mest med Daniel?
jag gillar ALLT hos daniel ;) men älskar hans röst, den ger mig verkligen GÅSHUD! han toner asså ;) .. hans personlighet är sjukt underbar, det är nog mest vi som träffat honom och snackat med honom som fattar det. JAG ÄLSKAR HANS KRAMAR!! haha, asså.. ALLT :D

Hur mår du? :D
inte så bra just nu, varken psysiskt psykiskt.. har ju värdens pollen allergi och ja sen händer ju lite grejer, MYCKET grejer..

Vilken är din favoritfärg? x]
haha, jag ska inte va så tråkig och skriva att jag gillar ALLA färger ;) så jag skriver GRÖN :)

Hur glad är du nu på en skala 1-10? :)
haha, inte så glad.. typ en .. 4! konserten och daniel gör mig gladare! ;) men erik och rebound sänker väldigt mycket just nu..

skulle DU vilja gå på en Daniel spelning med mig? ;)
självklart, dalivers ska ju gå tillsammans ;) :D

Hur reagerade du när du såg mig (och min kompis) den 31/3?
helt ärligt? haha.. typ "men det är ju hon från uddevalla,! jag har varit inne på hennes blogg! hon som fick daniels autograf som typ julklapp.." och sen sa jag till mia "jag vet vem hon är!!" haha.. men mia lyssnade inte -.- xD

Hanna:

är jag bäst eller bäst ? :)
du är sämst hanna, men gillar dig ändå :D

ööh.. favvo färg ? 
GRÖNT FORTFARANDE -.- :D 

favorit parfym ? :) 
den jag använder nu gillar jag, hm.. *springer ner och kollar* 1 minut senare: CHRISTINA AGULERA. eller vad hon nu heter, haha.. den är väldigt stark doft i början, JAG SKOJAR INTE! men den luktar gott! :)

vad gör du precis precis nu förutom att svara på det häär ? :D 
lyssnar på falsksångaren håkan Hellström. Men gillar hans låtar , SOM JAG SA PÅ TELEFONEN TILL DIG! jag la ju precis på, sen snackade jag ju med farmor och felicia precis. YEAH! :) sen äter jag läkerol.. HE HE 

kom till sthlm typ.. snart ? -.- 
jag kommer när jag får ;) men ska försöka att komma till 20 och det, men som sagt. det blir som det blir :o HE HE

justin bieber eller hanna jonsson ? :|
justin bieber <3 ne okej. Jag vet vad jag måste svara så jag svarar Hanna. Det är en annan sak vad jag tycker :'D ahahahaha

Malin:

hur mår du just NU när du skriver svaret?
inte så jätte bra om jag ska va ärlig, tog väldigt hårt på det med Erik och Rebound... och plus att jag har pollenalleri ;)

din absoluta favoritlåt?
just nu: Daniel Norberg - In Your Command ! älskar den, typ denna låten räddade dagen igår, kvällen iaf. Fy har inte mått så dåligt på länge, och så lyssnade jag på honom och mådde mycket bättre, fast sorgen i hjärtat va väldigt stor just då. Svårt för alla er att fatta kanske, men det är sant. HAN BETYDER MEST!

ditt favoritämne, förutom musik?
Haha, svårt.. så jag får inte ta med något inom musik? haha.. okej. Måste nog säga.. detta va svårt ;) haha.. Alltså jag har alltid gillat svenska, men jag vet inte längre. Asså vi håller inte på med det jag tycker är roligt och sånt. HAHA! så jag säger inte det. Nej men jag tar nog och säger dans! Jag gillar inte det så mycket, men asså, det är roligast efter musik tror jag! haha

vilket ämne hade du högst betyg i när du gick ut 9:an?
haha, det är nog rätt att lista ut.. MUSIK :) 

Maria:

Varför börja du blogga?? (a)
jag vet inte, ville inte skriva hela mitt liv på bilddagboken så jag skraffade blogg ;) haha.. ne men jag ville ha någonstans att skriva. Hoppas att ni gillar det ni läser ;)

Vad tycker du om skolan :D hahhaha
haha, vet inte riktigt va jag ska svara, tycker inte om att gå på lektionerna, eller jo egentligen, älskar min klass! Det gör jag verkligen, och jag har alltid så himla roligt på mina lektioner, fast jag gillar inte att lära mig ;) haha..
sen har jag ju er på rasterna med :D hhahaa.. i allmänhet gillar jag det, men jag är fett skoltrött, just på allt det vi gör.. som inte är kul! HAHA! okej detta blev komplicerat! :P

Wie geht´s? :D:D
haha, jag va tvungen att tänka efter riktigt för att komma på vad det betydde. HAHA tyskan har försvunnit ur mitt huvud asså! ;) men just nu mår jag inte jätte bra! som jag har skrivit på dom andra som har frågat det. Men ah. Det ordnar sig nog, någon gång! Jag och dom andra REBOUNDfansen kommer ju få reda på allt hur dom tycker och tänker så ah. Och erik försöker jag bara glömma just nu. Svårt dock! Men annars, förutom Pollenallergin.. så mår jag PRIMA! haha..

Lisa:

vad gör du på fritiden? 
vet inte om jag kan kalla det FRITID! men ja, jag pluggar ju såklart. Men annars spelar jag musik, dansar, är med kompisar, går på spelningar om det är några, åker till göteborg och träffar folk där! Är inne och skriver med folk från hela sverige typ. Haha! Ja, jag lägger min fritid väldigt mycket på musik och mina vänner, och jag får ju såklart inte glömma av att jag dansar med :) 

du gillar idoler från 2009 och 10, gillar du några innan? 
Haha, ja jag gör faktiskt det. Har alltid genom åren haft favoriter , men jag har inte följt dom så mycket som jag har följt dom från 09 och 10! men ah! kommer inte så mycket ihåg från dom "gamla åren" men jag kollade upp vilka som va med, och när jag kolla på 2004 kom jag på hur otroligt förälskad jag va i Darin! 2005 gillade jag Ola jätte mycket, Måns och Agnes! haha :) 2006, nu börjar jag komma ihåg lite mer, Danny SÅKLART och Erik! :) haha och dom gillar jag fortfarande, :) 2007 gillade jag Mattias, Daniel (the moniker), gillade även Marie! haha.. :) dock lyssnar jag ALDRIG på henne längre ;) 2008, haha.. nu slår det i klingan! Nära 2009! ;) ne okej. Ehm. ROBIN! jag gillar honom jätte mycket fortfarande! Kevin och Alice! haha.. top 3 ;) .. och 2009 kan ni ju gissa och 2010 med :) så.. LÅNGT DET BLEV!

favoritläsk?

fanta exotic ligger mig varmt om hjärtat <3 hahah

Stina:

vad har du för mobil?
haha ärligt så har jag 2 stycken (A) vet inte vad dom heter faktiskt.. Men ah.. 2 samsung, en är en "samsung 5230" och den andra vet jag inte vad den heter ... :$

vad fick dig att bli kristen? 
hm, ja! asså jag mådde ju inte så bra i skolan under högstadiet, och sånt. Så då vände jag mig till ledarna och allt. så det är deras "fel" att jag är kristen! ;) gillar det dock :)

vad fick dig att börja "stalka" idol?
HAHAHAHA stalka ;) xD ne okej. Jag vet inte. Det kom mer iår måste jag säga haha! Alltså innan va det mer.. Erik, Rabih och Eddie. Men iår va det verkligen att jag åkte på turnén och allt. men vet inte om jag kan säga att jag stalkar idol..? eller gör jag det ? :O hahah

Bruce Lee:

Varför är Mattias bäst? :D.
för att han har dig som fan :D hahaha! <3

Varför är han alltid så gullig mot mig? :( haha
för att du är gullig mot honom :'D och för att du är bäst bäst! handen i handsken, ANDRÉASSONARNA! <3

Varför bor du inte i Stockholm !? -.- (<3)
för mina föräldrar flyttade till KINNA *räcker upp handen* istället :(

visst är e dum...?
ja! det är han :(

jag saknar daj, saknar du maj!? :o 
jag saknar dig superdupermega mycket, min fina bruce-lee! :( <3

idol 2009 eller 10? 
2010 säger jag nu! Just väldigt mycket pga av Erik och Rebound nu. MEN jag kan inte förneka att idol 2009 förändrade hela mitt liv!! <3333

Varför gillar du att räcka upp din hand när du säger Kinna? hahahaha :D <3
för det är så vi gör i Kinna :D hahahah! 

Martina:

Hur ser du på sex före äktenskapet? Är det något som du som kristen funderar över?
ja jag har funderat på det, faktskt! Och vi diskuterar det med konfirmanderna och sånt. Men asså, jag har inget emot det. Bara man känner att det är "den rätta". Jag känner inte att jag måste vänta om jag verkligen älskar personen. Men dock skulle jag aldrig kunna göra en "one night stand" om du fattar. Det är inte riktigt mig alltså. 
Men jag har inga problem med folk som gör det! Och jag har inte problem med såna som vill vänta till efter äktenskapet! Men får jag en pojkvän sen som VILL vänta så gör jag det SÅKLART! eftersom "jag som person" lutar med åt "vänta till efter .." hållet! Haha hoppas att du förstod :)så nu är jag klar :D tack för frågorna, det kommer nog en till.. snart :) haha

nu ska jag plugga, BYE!

GLÖM INTE LYSSNA PÅ DEN HÄR, DEN ABSOLUT BÄSTA LÅTEN PÅ ÅRATAL
DANIEL NORBERG - IN YOUR COMMAND

schoolaa :D

tjo! nu ska man till skolan, tar bussen vid halv 9 :)

Ska ha gitarr, matte och semenarium.. hoppas ju på det bästa asså. :) Sen ska jag vänta i 500 år för att ha gehörs och musiklära.. får se om jag bara RÅKAR missa den.. he he ! 


REbound </3....

:'(VARFÖR JUST NI..? det här händer inte...

BÄST BÄST BÄST, ÄLSKARDEN!!! <3FINNER INGA ORD FÖR DEN KILLEN ASSÅ!!! :')<33333

it's not you anymore..

tjo ! jag har inte bloggat på länge, haha förlåt! läste boken hela dagen igår. Men ah! :)

varför gör du såhär? vart tod "den underbara ..." vägen. VARFÖR? du vill inte ha kvar oss va? Fattar inte hur du kunde, fattar INGENTING men jag fattar att DU har förändrats och jag orkar inte försöka lådsas som ingenting. För nu fick vi det "svar på tal" det är inte du längre. TACK

KONSERT IDAG, 14.00 I ASSBERGSSALEN, ELLER 18.30 I ASSBERGSSALEN. KVÄLLEN ÄR INTRÄDE 25 KRONOR OCH VI KOMMER BJUDA PÅ FIKA. ÅK DIT, DET KOMMER BLI AWESOME! ES2 ÄGER NI VET ;)


saknar dom, FAKTISKT :O

HEJ HEJ JAG VET ATT NI ÄLSKAR DENNA RUBRIKEN

tjo folk! :) satt precis och läste svaren till daniels frågestund *asg* men han ska visst ut med en låt i veckan man bara *happyface//cissi* och så blir jag med superglad ;pppPPPppPPPp 

ne okej,nu ska jag nana, ni vet. LÅNG RESA! matte prov och allt. ORKA. (hej sängen jag älskar dig klockan 7<3)

GODNATT!

fortsätt ställa frågor till MIN frågestund HÄRFRÅGESTUND!!!!FRÅGESTUND IGEN!! :)
fråga på, jag avslutar den när jag anser att jag har tillräckligt mycket frågor ;)
så fråga mycket nu, om ni vill ha svar :'D

FINT VÄDER ELLER HUR?

hej hej alla fina människor! :) 

det är så SJUKT fint väder här i Ödeby idag! Verkligen! Har pluggat matte, vilket inte gick så bra, då är det bra att ha lärarens nummer ;) hahah! Ne okej.. men det fixar sig nog! :) sen gick jag ut och insåg att det va FÖR fint väder så jag tog på min jätte korta kortbyxor och tänkte att jag skulle gå ut och ta några fina kort. så det gjorde jag! Hahah! :D det gillas! vi får se om dom blev jätte fina eller något, för då lägger jag nog upp dom ;) hahahha! har ju ingen systemis så ah :) Men har ingen sladd med mig så dom kommer när jag är hemma igen :) INTRESSANT FAKTA!

just nu sitter jag och lyssnar på:

Westlife-more than words

rabih länka den som veckans låt och då kommer jag ihåg när jag DROGADE den låten! haha.. så ah.. den är otroligt bra! :) LYSSNA. tog en liveveration, gillar live bättre. Mycket pågrund av stämningen som man känner av genom datorn liksom!

ha det gött, funderar på att ha en frågestund snart, det va ett tag sedan. :)

massor med kramar, //Anna


ett bra tag sedan.. ;)

mattematik är jag ju duktig på, säger vi!

hej hej! :)

idag har jag varit grymt duktig. Suttit och pluggat matte sjukt länge. haha! Inte likt mig egentligen, men det gick bra. Undrar ju varför jag inte klarade av det innan ;) men iaf. Sen har jag lyssnat på en massa musik! alla låtar påminner om honom...och jag har kommit på att jag har väligt många låtar som jag inte ens lyssnat på HAHA! men det är ju .. trevligt ! ;) haha..

nu ska jag nog snart sova. Ha det bäst, glad påsk IGEN! 

kramar


FETT LÄNGE SEN, I 1AN FAKTISKT AHAHA!GLAD PÅSK!

godmorgon! :)

sitter just nu vid ett fint bord hemma hos min farmor och farfar och tänkte skriva GLAD PÅSK till alla mina fina vänner ;) haha! nu ska jag plugga en massa matte! Skriver nog senare kanske! KRAMAR


bästa Geir! haha.. saknar honom..!Daniel Nils Norberg ♥

jag orkar inte med hur otroligt bäst du är, hur otroligt mycket du får mig att le.
DANIEL NILS NORBERG ♥ du är FÖR bra! Men ingenting kommer få mig att
sluta älska dig! Du har någonting som ingen annan har.. något otroligt ÖVERBÄST!
TACK FÖR ALLT! ♥


Daniel Nils Norberg, världens bästa ♥

Örebro nästa typ!

tjo folket! :D haha. Nu är det morgon, eller ah. Tycker jag iaf ;) klockan är ... 11 snart! haha! 

idag ska jag åka in till stan (Örebro) och träffa Cissi! det ska bli najs! ;) 

Ha det bäst!! 


I miss you you you!

Ödeby, Ödeby, åh Öde Öde Öde Ödeby! (PASSAR VERKLIGEN TILL NAMNET MAN BARA "BRA VAL")

tjo folk! sitter just nu uppe i Ödeby hos farmor och farfar och kollar på vädret, nej okej det gör jag inte. men det skulle jag kunna göra. Ska jag va helt ärlig sitter jag bara här och göör ingen nytta allt. Men det är så vi gör här liksom ;)  pappa, mamma, farmor och farfar sitter och snackar en massa strunt och jag bara DATOR<3333

nu ska jag snart sova, jag menar JAG ÄR TRÖTT och man brukar sova då! (Smart) 

ha det bäst, IMON SKA JAG TRÄFFA CISSI WEISE ÖBERG och man bara TREVLIGT.

kramaroch jag orkar bara inte skriva en bra rubrik!

tjo folket! :)

idag blir det mestadels att städa känner jag, städa, plocka disk och skit. Sen blire av till Örebro! Tråkert eftersom LI av alla människor råkar befinna sig här nu -.- haha... men jag ska få träffa Cissi! :D:D haha! 

nu ska jag äta frukost och sen börja... YEAH! ^^ORKAR INTE :')HAAHAHHAHAAHAHAH JAG ORKAR INTE :') HAHAHAHAHAH 
shit vilka minnen jag har från när jag har kollat på där här videoklippen asså! Haha! verkligen! :')

"hörni vad är reglerna egentligen?" "det finns inga regler.." *SMASCH!*

HAHAHAHAHAHAHA ASÅ JAG ORKAR INTE SÅ KLOCKRENT HAHAHAHAH!

ibland önskar jag att jag också hade ett liv! :)

när man sitter hemma och gör INGENTING finns det en möjlighet att man kollar runt lite på facebook. och RÅKAR kolla igenom alla daniels bilder och RÅKAR hitta en fin sida som Sara hade länkat och RÅKAR gå in på den och RÅKAR göra några bilder! Så nu får ni kolla! :D


och alla bara AAAW!


vissa har ju kontakt med världskändisar med ju! :)


OCH DÄR KOM ERIK MED I BILDEN! två otroligt omtyckta personer!
ingen kommer någonsin flytta dom ifrån mitt hjärta. ALDRIG :D ♥


om inte daniel har varit inne på länge så tror man allt att det har hänt någonting ;)

HAHA ne okej, men vi är Dalivers ändå! ;)

kram på er alla!

HAHAHAHAHAAHAHAAHA KLOCKRENT!

NO LIFE BUT I LIKE IT!

okej, nu är det så att jag har lärt känna två tjejer som visar mitt liv som en stor flumboll HAHAH! Men det är bra, jag gillart :'D NI ÄR BÄST. Shit, ;)

finast!


you can do it! Är så otroligt glad att du va med i borås. Verkligen.
Det skulle inte bli samma sak utan dig. Matte du är otroligt stark!
och JA jag är glad att du finns.. ;$

HELT RANDUME DAH!

tjo folket! :)

idag har det varit en såååå himla skön dag! Jätte fint väder! man bara *FACEBOOK-GILLA* Men dagen började med att jag hade lite trevligt i skolan, haha vet att det va lov men skulle snacka med *viskar* så jag va tvungen att gå upp tidigt. DET GILLADES INTE. *DISSLIKE PÅ FACEBOOK* men vi hade väl trevligt! HA HA. Ah men sen efter så åkte jag hem och åt och sen ringde felicia och frågade om vi skulle till donken så vi gick dit och satt och snacka ett tag och sen skulle hon till Lanet och jag pallade inte det Sola och plugga va det enda som jag tänkte på! och det gjorde jag ju. Eller plugga och plugga, BÖRJADE LÄSA EN TRÅKIG BOK GENOM SKOLAN KANSKE MAN SÄGER. Men jag somnade tillslut.. SÅ ROLIG VA DEN BOKEN. haha. Så typ sen efter det har jag inte gjort så mycket. Haft lite randume ruligt på reboundbloggen med Viccan och allt. ROLIGT. nu inser jag att jag är väldigt trött för att jag gav en blick till KLOCKAN! hahah.. Imorgon kanske det blir Göteborg, eller kanske inte. DET BLIR NAJS VAD SOM ÄN HÄNDER! 

GODNATT!


aj miss yu, du är så otroligt fin! på alla sätt. Tack för.. ALLT!

emd i borås!

tjo folks! kom precis hem från EMD i Borås och jag säger typ en sak SÅ HIMLA BRA! allt satt som en smäck! verkligen allt! Det började med att jag såg Felicia, Erica och Li sitta utanför och jag typ vinkar det största jag kan och springer fram och krama dom och typ "daaaaaniel!!" och jag bara "segersteeeedt!" HAHA erica är så söt! :) och Bruce Lee och Saucedogirl va lika underbara som dom brukar vara (JAG GILLAR ER<3) men så gick jag och felicia in och satte oss och va jätte sura på några personer jämte oss man bara MEN KÄFTEN för dom prata hela tiden :') hahaa. och sen började det och vi typ satt ner i början och alla gjorde det och skrek och hade sig men sen ställde sig alla upp och sånt och man bara MEN AWE VAD SÖTA ALLA ÄR! och så gjorde vi så själva ;PppPPpPppp haha. det va så bra, åh jag typ grät och bara NEJ JAG GRÅTER TILL EMD haha.. dom va bäst iaf, så ville inte vi sitta där bak längre så vi sprang fram till Scenen och där stod finaste tjejerna Segerstedt, Saucedo och Andréasson man bara MEN FINA NI ÄR! och så va danny så söt mot felicia och erik mot erica och mattias mot li och man bara HEJ NI BORDE GIFTA ER. ah men typ. och jag grät och danny så fin och såg det och log och typ ah jätte söt! så fick jag veta att han gjorde så mot felicia med och man bara typ GULLIGT! Så va det slut och vi tog oss ut och stod och stirra på när finaste segercedosarna fick träffa dom man bara MEN JAG VILL! så vi vänta och gav inte upp och så kommer segercedosisters ut och man bara HEJ och så kom vi in tillslut och dom stoppa oss inte. Så hade danny åkt (och så va han egentligen på övervåningen ;ppPPppppppPP) men erik matte va JÄTTE MYSIGA ! "kinnabo eller?" man bara "ja! *räcker upp handen*" DÖR! hahah fast det gjorde jag inte. HAHA. och matte va så söt med li man bara aaaw "I follow you" man bara MEN SÖT ÄTA! typ. sen gick vi ut eller nej vi blev utkörda och stod och vänta i år på danny och sen åkte vi för att han va så dum och inte kom ut, och sen ska man träffa honom i maj ändå! ;) haha!

EMD, SEGERCEDOS OCH BRUCE LI NI VA UNDERBARA OCH JAG GILLAR ER! :)


danny sjunger till segercedos man bara AW! :')


snygg-erik!


malte! 


danny!danny!

erik!


matte!


EMD!


danny!


erik! (SÅ SÖT, ALLA GJORDE <3 MAN BARA :') )


matte kollade precis bort när jag tog kort -.- haha


jag och finaste segerstedt :)


jag och finste Malte! :)


felicia och fina Erik :)


felicia och Matte :)


DANNY HADE JU SOM SAGT LUST ATT INTE VARA MED OSS DÅ ;)hahah nej men asså ah. :) får ju ändå se honom och träffa honom i maj så :) 

NU SKA JAG SOVA. GODNATT

emd, e e !

tjena mors, halli hallå, eller bara ett enkelt HEJ

hur mår allt folk idag? jag mår fint, men är sjukt trött! haha.. har gått upp "tidigt" lördag och söndag. typ.. halv 11 och ehm..9 :) haha. Det är så när man har finbesök;) nej men jag hade jätte trevligt med alina i helgen. 

vi va faktiskt ovanligt lugna på KU! haha.. och ah innebandyturnering och lovsångsmässan va ju bara tjärlek asså! Kul att träffa alla igen. :) haha..

idag blir det dessa grabbar i borås!

FETT NAJS!

ha det bästast så hörs vi ikväll maybe ;) KRAMKRAM!


sista dagen, WIHOOOO! och FINbesök!

godmorgon alla fina människor! :)

idag är det sista dagen innan lovet! så himla gött! Men jag ska plugga massa på lovet ändå så, och åka till Örebro... jag vill inte.. det enda jag vill göra däruppe är att träffa Cissi.. känn dig speciell!

sen kommer fina Alina och vi ska ha det riktigt trevligt ;D haha.. just as you know :D

nu ska jag fixa mig, LOVE! det är min blogg, jag skriver vad jag vill

alltså jag orkar inte mer, jag orkar inte lådsas vara stark och tänka att "det löser sig, allt kommer bli bra" och så vidare. Jag orkar inte mer. Du kom in som en räddande ängel i mitt liv och jag skojar inte. Jag har funnit mig själv i dig och det är många som kan säga det, jag har blivit en annan människa, jag vet inte. Men jag tar det positivt iaf.. men att sakna dig så mycket som jag gör går inte.. eller jag trodde inte det skulle kunna gå. Så fort någon säger namnet "erik" "grönwall" och så vidare så känner jag ett hugg i hjärtat, vet inte varför.. men du betyder så otroligt mycket för mig, har liksom gillat dig från dag 1 och det blir bara mer och mer.. SAKNADEN GER VERKLIGEN SMÄRTA, alla dagar med dig ligger som ett ärr i hjärtat, det kommer aldrig kunna försvinna. Det finns dagar då jag bara vill rycka ner alla plancher på mitt rum. Skrika, slänga skivorna, vill inte veta något mer av dig. Liksom.. jag saknar dig för mycket. Jag har kommit in i en period när jag raderade ALLA bilder med dig, på dig och allt. Dom finns på datorn nu igen.. men inte alla! Alla bilder från spelningar och sånt, dom är raderade.. det är bara vissa bilder som jag råkade lägga ut som finns kvar.. inga andra.. det finns dagar då jag inte ens kan höra din röst, jag kan inte lyssna på dina låtar utan att typ lägga mig och bara gå under jorden att gråta. alltså det går inte att förklara.. imorgon är det 8 månader sedan jag såg dig senast, 8 MÅNADER ! och det är längre än 9 månader sedan jag ens fick krama dig, fick hålla om dig. OCH DET KAN MAN INTE SÄGA VA LÄNGE. Snart har det gått ett helt år sedan du va på liseberg, ett helt år.. ett år med saknad, förtvivlan, lycka och allt. Jag kommer verkligen ihåg den dagen. När du för första gången kallade mig "din diamant", när jag va sjukt galen första gången.. när jag för första gången fick träffa Lisa och Alina.. Mia som tyckte att jag va världens största fjortis, HAHA.. Hanna som störde sig som as på oss.. Men som nu är några utav mina närmaste kompisar. ALLT TACK VARE DIG! verkligen ALLT! jag kan verkligen inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig, allt du har sagt och gjort, verkligen allt. "lägg inte ner med musiken, du klarar detta!", du får mig att kämpa, du får mig att må bra... även fast jag bara vill slänga allt som har med dig att göra så kommer jag alltid att älska dig. Du har något speciellt som gör att jag inte kan sluta älska dig! Jag skulle aldrig kunna "överge" någon som dig, aldrig.. Jag kanske har lusten att göra det FÖR ATT JAG INTE ORKAR men jag kommer aldrig kunna göra det. Vänner kommer och går, familjen och erik består.. kan man säga så..? Jag klarar av att lyssna på dig, jag klarar av att se på dig, många gånger har jag klarat av att höra låtar som betyder så otroligt mycket för mig, Higher, timeless, breathe in breathe out, When you fall, stay, heaven och såna låtar. Dom betyder otoligt mycket för mig på olika sätt. Det finns perioder då jag inte kan lyssna på dom. Idag är en sån dag så bara höra första tonerna skulle få mig att gråta ögonen ur mig. Men det finns dagar jag kan lyssna på dom och bara LE! le för det du har åstankommit. Du gör det du drömmer om , du sjunger i ett rockband som alltid har varit din dröm, lever du din dröm och är glad så är jag glad. MEN som sagt, det är inte alltid jag känner så. Ibland drömmer jag om att du skriver att du ska hoppa av heat, för att du hellre vill ha en solokarriär, jag vet, det är hemskt att jag tänker så, men jag kan inte hjälpa det.. efter du har gått med i heat har jag inte ens sett dig.. ibland undrar jag vad du skulle göra nu om du inte va med i heat? skulle du va ute på turne med en ny skiva kanske ? jag vet inte.. Jag brukar drömma om att du kommer till min skola, jag brukar drömma om att du kommer gående här i Kinna, på stan i göteborg, borås och sånt. Kan inte hjälpa det. Men det är verkligen en önskan att träffa dig snart, skiter i när, skiter hur och varför, jag ska träffa dig. men just nu känner jag att hoppet ligger nere i Botten..! jag orkar inte mer. Jag pallar inte mer, jag vill inte mer. Hatar att vänta. Hatar att känna "han kommer inte ihåg mig" för det känns som om du inte gör det, jag vet inte, du kanske kommer ihåg mig, men jag vill nite att du ska komma ihåg mig som den "galna tjejen från Göteborg" jag vill att du ska komma ihåg mig som "anna, hon som alltid har följt mig" ...! att vakna ur en dröm när man kramar dig är seriöst det värsta som finns.... kan inte förneka det.. jag älskar dig, jag känner dig inte, men jag ÄLSKAR dig! jag saknar dig, jag vill träffa dig mer än något annat just nu..

ni som läser detta tycker säkert att jag är världens konstigaste tjej, "hon har kärat ner sig i en idol .. FJORTIS" jag lovar.. det är tankarna som går i era huvuden nu.. eller så tänker ni "känner exakt samma" eller "hon är helt galen, varför känner jag henne?" alltså.. jag tror att det är något utav de alternativen som dyker upp för er nu. förvånad mig inte ett dugg. Men tänk, jag har känslor, precis som alla andra. Ni kanske med har känt såhär någon gång för en person? jag är en helt vanlig människa. han med.. jag har känslor. låt mig få skriva av mig. jag behöver sånt lika mycket som ni behöver..

tack erik för alla jag har lärt känna genom dig, du anar inte hur mycket dom betyder för mig, hur mycket dom stöttat och stöttar mig, 

Alina, Lisa, Lisa, Hanna, Mia, Li, Victoria, Jennifer, Julia, Mathilda, Felicia, Sauda, Emma, Sandra, Felicia, Sara, Camilla, Erika, Caroline och en massa andra personer, tack för alla jag har lärt känna genom er. Alltså det går inte att beskriva.. 

alla kanske tänker "haha hon har lämnat erik för dom nya idolerna" men då måste jag säga en grej.. NI HAR FEL! never ever in my life att jag skulle lämna erik... aldrig någonsin..! Rabih, Eddie, Daniel, Olle, Andreas och Geir, alla betyder mycket för mig! IFALL NI SKULLE LÄSA DETTA NI BETYDER OTROLIGT MYCKET FÖR MIG OCH ALLT! RÄCKER DET ATT JAG SKRIVER "TJÄRLEK, NI ♥ MIG?" ♥

om ni nu läser detta, alla har fått olika uppfattningar, MEN ERIK, han betyder otroligt mycket för mig och jag saknar honom som ini bomben om man kan säga så... ERIK BÄSTA GRÖNWALL. älskar dig..! ♥


Borås <3


världens finaste

Mediamarkt bäckebol

liseberg


true


rix fm festivalen


Borås


Borås


Anna <3 Erik


Liseberg


Mediamarkt bäckebol


Borås


Borås


Borås


Borås


Borås


rix fm festivalen


älskar dig


borås


Borås


Borås


Borås


någonstans (A)


rix fm festivalen


rix fm festivalen

Media markt bäckebol


mediamarkt högsbo (mobil bild, alltså.. som sagt raderat alla..)

BILDER FRÅN LI, HANNA OCH NÅGRA TILL.. <3

prov, gitarr och massa annan skit!

tjo alla gladisar! :)

just nu sitter jag i skolan, alltså, inget liv (A) nej men jag typ hade prov nyss i naturkunskap, typ. Eftersom jag hade missat på en fråga om hjärnan så ville hon att jag skulle prata om den med henne. Det gick bra, haha..! vi kom in på väldiga samtal eftersom jag är vänsterhänt. HAHA.

nu ska jag ha gitarr, HÖRS kram!


Me <3 you


ERIK BÄSTA GRÖNWALL, JAG SAKNAR DIG

tjenamors! Hemma från skolan nu! Hade historia och kultur och idé historia.. snackade med peter och ska göra ett prov 3 maj. Kanske redan ska sätta mig ner och göra frågorna, liksom lika bra..! men först ska jag plugga på naturkunskapen jag har imorgon! :) 


det är helt sjukt hur otroligt mycket jag saknar dig .. :/

skolan snart, TRÖTT

godmorgon! haha.. jag är lite sur för jag hade skrivit ett blogginlägg men sen så råkade jag komma åt kryss i hörnet och allt försvann -.- men ah, jag ska till skolan snart! men är fett trött.. haha skriver mer när jag är hemma, pöss!sunset boulevard

tjoo! 

nu är jag hemma från musikalen. DEN VA JÄTTE BRA! och det va kul att se bakom med hur det såg ut och sånt. hade glömt en hel del från 7an faktiskt :) haha

berättar mer imon, nu ska jag sova. GODNATT!


jag och jessika är söta!;)

TAGGAR

för musikalen! :) ska åka snart. YEAH!


HAHAAHAHAHA jag hade inte druckigt något ohc nej jag går inte på
droger! haah tro mig :| men det ser nästan ut som det på bilden

DETTA KALLAS BILDBRIST!

men trevligt trevligt !

tjo! ja idag slutar man ju tidigt! Så det är ju fett härligt att man kan komma hem, äta och sånt innan man åker in till göteborg. :) 

igår köpte mamma en brun skinjacka till mig, haha.. det va rea, fanns inga svarta kvar men den bruna är med fin! Gött att det finns skinjackor för typ 130 spänn eller vad den nu kostade :) haha! PASSAR PÅ DÅ LIKSOM!

nu ska jag spela piano, sen lite matte igen och sen blir det äta och sen åka tillbaka till skolan. YEAH! KRAMISAR! (det skrev man alltid på mellanstadiet HIHI)


MEN FAIL BILD JAG VET MEN DET ÄR SÅ NÄR MAN INTE HAR NÅGOT
LIV NÄR MAN SITTER I BILEN!MUSIKAAAAL

tjenare alla fina bloggläsare! :)

Jag ska snart bege mig till skolan, ska ha dans, idrott och matte idag, sen ska jag åka hem och senare va hemma till ca: 4-halv 5 och sen åka till skolan igen för att åka buss in till göteborg med klassen och kolla på musikal i operan och få rundvandring och sånt. :) älskar musikaler! haha! Så det kommer nog bli najs! det är gött när skolan anordnar så man får åka :) Vi ska ju till danmark med 1:orna snart med! NAJS!

nu ska jag fixa mig, men kommer inte blogga så mycket idag.

LOVE!

tack för att ni läser min blogg :)


fint!

I'll be standing right next to you! <3

tjo! har pluggat stenhårt idag. Matten sitter faktiskt nu! :)ska ta och plugga lite naturkunskap med och sen sätta mig och spela piano och gitarr, vet att det blir sent. Men imorgon kommer jag inte kunna plugga något och sånt för vi ska till Göteborg och kolla på musikal med klassen samt rundvandring på göteborgs operan! det kommer faktiskt bli fett kul! :) haha! 

här kommer dagens drogade låt! jag har dock drogat den några gånger! HAHA! men asså, ah ! jag har bara lyssnat på den idag typ! Den är så himla bra, fattar inte hur man inte kan tycka att den är bra, så bra text, 2 helt underbara bra sångare! Så himla bra! <3 haha! va bara tvungen! :)

LOVEPLUGGIIIIII

tjohej! :) kom nyss hem från skolan och båda håltimmarna va jag duktig och pluggade matte. Jag prioriterar matte väldigt mycket nu eftersom jag fick JG-varning! Pratade även med min naturkunskapslärare idag och jag ska få göra muntligt istället eftersom jag alltid får blackout när jag skriver prov ;) .. så ah :) det blir fint.. så nu blir det  PLUGGA PLUGGA PLUGGA! bara så ni vet!

skriver nog senare, om jag hinner KRAMAR


våååår <3

NIPPOOOON

tjo folket!

här kommer lite bilder från gårdagen! Dock inte så många för jag pallar inte lägga upp så många! HA HA!
Men här kommer dom! NJUT! dock inga videos ;) 


här springer man ut barfota! haha! KALLT


"tar ni kort?" i skoaffären! :D


nippongänget studerar borås! ;) och sjunger lite fint!


väntar på tåget (HAHA så står det 450 borås där bakom :'D)


utanför högskolan, en otroligt fin starty eller vad det nu heter ;)


NIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!


vi dansar kring pinochio! ne okej. KONJA KONJA!


halva gruppen dumpades haha.. ne dom satt i knalleland-rondellen..
vi besökte en fin affär ;) och frågade snällt om dom tog kort :')


ha ha , det är INTE meningen att jag ska gömma mig precis ;) men
trodde att oscar stod PRECIS bakom :$


NOG MED BILDER. TREVLIGT VA DET IAF! taggar göteborg redan! kom dit och kolla vetja!

GALENHET GILLAS

hej alla söta, snygga, fina eller vad ni nu är!

jag har inte bloggat på JÄÄTTELÄNGE känsn det som, så säger förlåt för det. Om jag hade en iphone skulle jag blogga genom den men nu har jag ju inte det.. :/ men igår så hade jag sjukt trevligt. Vi va galna på några ställen i Borås och det va sjukt! Haha! När vi bad om kort va ju seriöst sjujkt kul .. HA HA!

* stationen
- KONJA
- sjunga uppe på ett berg och ropa NIPPON!
* torget
- konja
- nippon!
* randome affärer
- "tar ni kort?!" (tar upp en kamera!)
* pinochio
- konja
- nippon
- vinka till randome personer som åkte förbi med bil
- haja!
- SOLA typ
* busskurer 
- "JA MÅ DU LEVA" haha... (om hon fyllde år VET VI INTE!)
* randome personer på stan
- GRATTIS
- trevligt att träffas
-  tjabba tjena HALLÅÅÅÅ
* knalleland
- "SNART ÄR DET JUL IGEN .."
- konja

ALLTSÅ VILKET LIV VI HAR, BÄSTA!! nästa göteborg!! ;) HAAH! 

ah, sen åkte vi till mission och så hade vi ice age maraton och träffade massa vänner och höll på att somna, flabbade ihjäl oss och va allmänt galna om jag ska änvända rätt ord. 
Sen gjorde vi lite sadinen i mörkret, åt och lagade god mat.. TACOS! snackade, dansade, lyssande på musik och hade det fett najs om jag får säga mitt! Sen att vi satt uppe hela natten och snacka är en annan femma, men jag gav upp att va vaken när jag somnade och drämde huvudet i bordet. HEJ TRÖTT ANNA!

men trevligt va det verkligen! Kan man ju säääääääääääga!

alltså. jag har inte så många bilder, vi tog ju dom flesta med hannas systemiiiis. Men ah. har lite från mission sen. VI HITTADE INTE ALLS EN MASSA KLÄDER SOM VI TOG PÅ OSS SOM VA 839283948W2 STORLEKAR FÖR SMÅ, NEJDÅ!

diggar verkligen min slöja och min brudklänning. alltså, tycker ni inte
att kjolen med annanassen va JÄTTESÖT?! ... he he ... :$


MEN VISST ÄR VI SÖTA?!


sånt här kan man med pyssla med.
OCH JAAAA JAG VA NYKTER!


MEN SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT FELICIA!!

okej jag orkar inte mer nu. NU FÅR DET VARA NOG TRALALALALA!

bajbaj!

ICE AGE MARATON MEN TREVLIGT!

godmorgon säger jag! :) haha

nu ska jag fixa mig och allt och packa! TAGGA GALENHET, ICE AGE-MARATON OCH TREVLIGT FOLK! yeah!

massa kramar, 

DANKE SÄGER JAG FÖR ATT NI ÄR SÅ SÖTA OCH LÄSER MIN BLOGG!DON'T YOU KNOW, I'M TALKING ABOUT ANDREAS WEISE..

tjo folket normala? hahah 

vet att jag inte har bloggat på länge, men jag har haft fullt upp idag. Kom hem och började plugga matte. Måste det för att klara av kursen, gör allt för att klara av matte B !

sen stack vi till Örby/Skene KU idag. Haha. Dom tycker vi är galna men det är så vi är ;) men det va trevligt! :)

imon ska vi in till Borås och va galna på alla möjliga ställen. HA HA  det kommer bli kul!:)

nu ska jag äta, sova och sånt. 

KRAMAR!


underbart! <3

justin bieber<3VET att den är lång, men den är verkligen värd att titta på ..<3

hejdå långt och jobbigt hår, hej kort hår!


det är meningen att rubriken ska locka, men jag kommer inte på någon rubrik...

tjena mors!

sitter nu i skolan, HEJ JÄTTE TRÅKIGT. Ska ha Gitarr snart, trevligt trevligt! Det är helt dött nu. HALVA SVERIGE(okej skolan, mer än det) har något konstigt FN-rollspel som jag va med i förra året. OCH JA DET VA INTE ALLS KUL, FAST LITE FAKTISKT :$ så det är extra dött nu!

idag ska jag klippa mig, vet inte hur dock. Men det ska va gööööött att få undan allt hår, HATAR MITT TJOCKA HÅR. bara så ni vet det liksom! :)

HA DET BÄSTAST SÅ HÖRS VI NÅN GÅNG. TJAO!


MEN SÖÖÖÖÖÖÖT


skolan snaaaart

gutenmorgon! :)

idag är det en fett jobbig dag, jobbigaste haha... lektioner hela tiden typ. INGA RASTER, men kul -.- haha

skriver mer när jag är hemma, pöss!


MISS YOU!

en rubrik är det meningen att jag ska skriva här men jag kommer inte på en bra rubrik så detta blir världens flummigaste, yeah!


HÄJHÄJHÄJ

tjolahopp! Sitter just nu och kollar på sverige-tyskland i ishokeyn och är jätte ointresserad. Det är ju så synd att dom täcker för sig själva.. jag menar.. dom kanske är snygga? :$ 

annars så kom jag precis hem från dansen. HA HA! vi är sjukt röriga, stackars andrea.. haha..
men vi kommer fixa det.. 3 träningar kvar.. haha. Alltså ja ;) haha x) 

Nu ska jag hitta på någonting nyttigt. VI HÖRS! pöss


bildbrist

Dag 19 - Smeknamn du har, varför har du dem

tjenare, jag har inga såna riktiga smeknamnFAKTISKT!

men jag har alltid genom 1-6 blivit kallad Anna E för att det fanns flera Anna i klassen. Haha, det gör det nu med men jag heter inte det längre ;) men asså , jag har inga smeknamn.. alla säger Anna till mig. Kan bero på att det är ett sånt lätt namn. Men ja jag har ju blivit kallad typ Annsan och Ericsson! och just nu går jag under smeknamn som KINNA HAHAH för att jag kommer därifrån ;) och IDOL eftersom alla vet vem folk menar då -.- haahah..

men ah. That's it! nu blir det dans. LOVE!


jag saknar dig..! ♥

jamen gud vad fint!

tjena mors! jag kom hem från skolan för typ en halvtimma sen! Haha, vi hade sovmorgon idag för att peter va tvungen att va med på fn rollspelet, öppningstalet. Och så kommer jag till skolan och så är det ingen kultur och idéhistoria typ -.- hahah... men vi gick till asbergsalen och kollade på fnrollspelet. haha.. asså Joels tal slog ju alla asså! Typ hela presidiet (alltså typ dom som "håller i det") dog av garv och han fick hela salen att vika sig av skratt typ. Det är en estetare det! ;)  sen hände lite till grejer och sen hade jag matteprov halv 3. gött att få det gjort. Haha.. det va kompletering, bara kompletring på typ 3 prov till. YEAH! -.- he he!

Nu ska jag äta lite och slappna av för att det råkar va så att jag känner mig HALVSJUK igen. PRECIS den dagen när jag ska dansa.. har gått med bombaderat huvud hela dagen idag. men men. Ska dansa ändå :$

vi hörs!

tack för alla er som bryr mig, kommentarerna, fb-meddelanderna, fb-chatten, msn, telefon, sms och allt. Ni är underbara. Jag är otroligt lyckligt lottad att jag har er som vänner. Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. TACK! <3PIANO NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

tjo, jag har pluggat matte hela dagen.
Förra inlägget asså, jag va tvungen att skriva av mig, efter det som hänt. JAG HATAR MOBBNING ÖVER ALLT ANNAT. överallt. internet (har jag med varit med om.. i 6an, så otroligt omoget) i skolan, idrotten, alltså hatar mobbning överallt. DET FINNS ÖVERALLT TYVÄRR. vi får leva med det ... STÅ PÅ ER NI SOM ÄR MOBBADE ni gör inget fel.

nu ska jag spela piano, kommer vara död imorgon asså.  har inte hunnit övat något och imon har jag omprov/kompletering på första och andra kapitlet i matten, ska försöka att klara av det.

MATTE B SUGER. jag suger på det punkt!

godnatt!

vad skulle jag göra utan er ? <3

dethär kallar jag skriva av sig

jag har alltid sagt att jag lagt det bakom mig, att jag inte vill komma ihåg vad som hänt. Men så fort minsta lilla dyker upp så bryter det ihop. Jag orkar inte mer. Jag har nog aldrig berättat om min högstadieperiod. Jag har nog aldrig känt att jag har varit tvungen att göra det. Jag menar. Jag mår så bra nu, jag har så underbara idoler, jag har så underbara vänner, världens bästa familj. ALLTING sånt har jag? varför ska jag tänkta tillbaka på saker som hände för så många år sedan. VARFÖR ska det dyka upp i huvudet? så fort någonting händer. Så fort någon viskar något i någons öra och skrattar tänker jag tillbaka, så fort någon skämtar med mig och säger på ett ungefär "haha nej det får inte plats!" så fort något minsta händer så blir jag världens tystaste människa, jag tänker tillbaka på det? VARFÖR GÖR JAG DET?! varför skulle just jag vara offret i högstadiet? varför skulle just jag må skit för att alla andra betedde sig som idioter? varför skulle jag få sota för någonting som jag inte gjort fel ? VARFÖR? visst, jag mår jätte bra nu. men jag kommer aldrig kunna glömma det förflutna, hur mycket jag än vill kommer jag inte kunna göra det. Det kommer inte kunna gå.. jag skriver inte detta för att ni ska tycka synd om mig, jag vet inte. Jag kanske förtjänade det? inte för att jag tror att jag gjorde det. Men jag vet ju inte? det va ju DOM inte jag. Jag vet inte vad jag gjorde ? 

helt plötsligt hade jag en hel jäkla klass över mig, ALLA hade något emot mig, jag vet vad det beror på. Jag vet att det beror på bråket som jag och min bästa kompis hade, jag vet det. MEN dom kanske hade något emot mig redan innan? något som inte visades av för jag hade det så himla bra med min kompis. Men att få vara med om att de skrattade när jag gick förbi? att de typ flyttade sig ibland när jag skulle sätta mig vid dom? att de viskade och kollade på mig.. alltså.. jag märkte att de inte gillade mig, jag märkte att jag inte mådde bra av det. MEN jag inser inte förän i efterhand hur otroligt mobbad jag va. För att jag inte va som alla andra. För att jag va annorlunda.. VARFÖR ska folk få lida för att man vill vara sig själv? VARFÖR SKULLE JAG FÅ LIDA FÖR ATT DOM VA "COOLA" OCH INTE JAG? jag inser nu i efterhand vilka det va som va coola och inte. Jag inser det. Men då insåg jag det inte. Jag tyckte inte jag passade in någonstans, JAG VILLE INTE eftersom jag visste att inte dom ville. Jag visste verkligen inte vad fel dom gjorde. JAG VA KAMRATSTÖDJARE varför gjorde jag inget åt det? jag hade världens underbaraste ledare där, dom berättade verkligen vad mobbning va, dom berättade ALLTING och jag förstod inte. TÄNK OM JAG SKULLE SAGT TILL? jag kanske inte skulle mått så skit som jag gjorde? 8an va reda helvetet om jag ska vara ärlig, har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde då.. jag är så himla glad att den tiden är över nu. jag är så himla glad över detta. jag är så himla glad att jag ändå hade lärarna på min sida. jag är så glad över det. Men varför berättade jag inte riktigt hur dåligt jag mådde? varför sa jag inte rätt ut jag orkar inte detta, jag vill inte, jag pallar inte.. SÄG TILL DOM!" varför gjorde jag inte det? va jag feg? ville jag inte få dom på mig? jag vet inte. Jag vågade väl inte helt enkelt. Jag ville inte visa för hela skolan att jag mådde dåligt. Fast hela skolan såg det. Dom märkte det. Jag hade några få vänner på skolan. inga i klassen, nästan inga i samma årskurs MEN jag hade ändå mina vänner runt om, jag hade tina, jag hade ida, jag hade mina kompisar från dansen. jag trodde att det räckte, jag mådde ju så BRA när jag va med dom!

jag gick och konfirmerade mig, jag va inte kristen. Jag trodde aldrig att det kunde finnas en gud. Eftersom jag mådde som jag gjorde. jag menar, min bror va kristen. Tyckte han va lite konstig men jag liksom accepterade läget. Jag hade försökt att läsa i en bibel. Men allt lät så himla overkligt. VERKLIGEN ALLT. Jag fann inget hopp om gud, jag trodde inte att han fanns. Jag vet hur det är att vara kristen och inte vara det och jag föredrar att vara det. Jag mådde så himla dåligt. Jag va ju nästan inte med någon i min konfagrupp. jag hängde väl efter dom som jag brukade hänga efter i skolan. Inget mer. Jag satt väl lite för mig själv ett bra tag ibland. Sitsen jag satt i va inte rolig. Den gjorde att jag blev väldigt osocial när jag va med folk. FÖR JAG VISSTE ATT DOM INTE SKULLE TYCKA OM MIG! när jag tänker efter? nu är dom några av mina bästa vänner? varför backade jag undan? 
jag åkte på mitt konfaläger som va på dyrön i 10 dagar. DET STÄLLET HAR EN STOR BETYDELSE FÖR MIG eftersom det hände mycket där. Jag började snacka med nya människor. Visst dom insåg att jag "va lite ensam" och va lite extra med mig mina ledare asså. Jag lärde känna två personer väldigt bra. Kom dom väldigt nära och slutet utav dyrön så insåg jag att SHIT DOM HAR NÅGOT! så jag började söka efter GUD. jag tyckte ju att det va riktigt coolt att va kristen trots allt. DOM HADE JU KUL dom va ju inte så tråkiga som alla säger. Och en kväll på förbönen så fann jag gud och det är nog det bästa som har hänt mig i mitt liv kan jag säga. Vad skulle jag göra utan gud nu liksom? han är den jag vänder mig till först. Många tänker säkert nu typ "HAHA jätte kul, du blev kristen för att du mådde dåligt, so what liksom?" visst, många som mår dåligt blir kristna, jag vet. Men det kan bero på att vi söker något, alla andra har ju ett sånt "perfekt" liv så dom behöver ingen gud. 

jag började 9an och allt kändes så himla förändrat, jag fick så mycket nya vänner, fast de va ju mycket äldre än mig.. Och jag hade ju tina och ida ju. Sen träffade jag ju Samantha och jätte många lärde jag känna som va yngre än mig. MEN alltså allt va ju inte bra. Tror ni att jag mådde bra i klassen för att jag hade funnit gud? nej det gjorde jag inte. Det va samma otroligt jobbiga och "mobbiga" klass. Men jag började ta för mig mer och började vara lite med samma personer i skolan, jag började må lite bättre men jag mådde fortfarande inte bra. Jag hade ju trots allt fortfarande hela klassen emot mig. En tjej i min klass skrev till mig på msn och bad om ursäkt för att hon va så taskig mot mig, jag vet inte varför, men jag förlät henne. Kändes som om gud ville att jag skulle göra det. jag vet inte. Men jag gjorde det iaf. Och jag är glad att jag gjorde det. Men jag förstår det fortfarande inte! I slutet utav 9an så började tjejen som mobbat ut mig totalt att snacka med mig igen. Jag va lite sådär anti henne för allt hon hade gjort, jag menar, hon hade fått hela klassen emot mig. Men vi började iaf snacka och vi fick en bra kontakt igen. Hon är nu en av mina bästa kompisar och hon frågar mig nästan varje dag och frågar hur jag kan ha förlåtit henne för att hon betedde sig som hon gjorde. Men jag vet inte, gud hjälpe mig nog där. Eftersom hon blev så ledsen för det hon hade gjort antog jag att jag kunde förlåta henne. Antar att det kan bero på det..
Men slutet utav 9an mådde jag bra igen. Visst, alla andra personer va väl inte så snälla då heller. Men jag hade ju ändå min bästa kompis tillbaka? kunde det inte bli bättre? jag hade världens stöd från Gud och hans barn (folk som va mina ledare) jag hade mina närmaste kompisar , det hade jag och jag va så glad för det. 

Nu i efterhand, nu när jag har gått ett helt år på gymnasiet och snart 2 hela så inser jag verkligen hur otroligt illa behandlad jag blev? varför va jag offret? jag vet inte. Men jag är så otroligt glad att jag har mina vänner som jag har nu. Jag har vänner från alla möjliga ställen om sverige, jag har dom hemma och allt jag har dom som jag har lärt känna genom alla möjliga idoler, dom är några utav mina närmaste vänner jag har nu. Jag är lyckligt lottad att jag har funnit dom och mina idoler, men det jag är mest lyckligt lottad över är att jag har gud vid min sida nu, många tycker nog att jag är konstig för att jag är kristen och sånt. Men jag måste säga att jag tycker inte att det är konstigt. jag tycker mer det är roligt. Jag har en underbar far, och massa underbara syskon. Vad mer kan jag begära? Visst jag har varit med om bråk nu med, att folk förändrats. Jag är inte kompis med alla som jag nämnde längre upp. Nämner inga namn. Men jag har så många andra vänner som är så himla mycket bättre än dom.. 

så fort något dyker upp, så fort några börjar viska eller något och skrattar och sånt (det behöver inte vara om mig) så blir jag jätte typ tyst, jag vet inte vad det är . jag klarar inte av att se folk viska på det sättet. Jag vet inte. tror det kan bero på det. Så dåligt som jag mådde i 8an hoppas jag verkligen inte att någon ska behöva uppleva.. DET VA INTE KUL. 

jag vet inte varför jag skrev detta? jag vet inte. Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig eller något. Men mår ni som jag har gjort? gör inte det misstaget som jag gjorde och inte säga till! Gå och säg till direkt, hur jobbigt det än kan vara. Hur mycket tårar det än kommer rinna så måste man säga till. Life goes on jag vet. Men kolla, 3 år efter 8an kan jag fortfarande inte sluta tänka på det. Det kommer alltid finnas här inom mig. Vad som än händer

jag tror inte att någon kommer att läsa detta inlägget som va taskig mot mig. Men jag mådde verkligen skit, jag gjorde verkligen det. Jag är väldigt förvånad att jag inte gjorde något RIKTIGT DUMT! jag är förvånad. Men glad över det. 

TILL ER SOM BLIR MOBBADE, DET ÄR VERKLIGEN INTE ERAT FEL, DET HAR DET ALDRIG VARIT. STÅ PÅ ER, NI GÖR INGET. NI ÄR BARA OMRINGADE AV IDIOTER! 

på ett sätt hoppas jag att folk som va taskiga mot mig läser detta, för att se hur dåligt jag verkligen mådde, OCH DÅ GICK JAG INTE IN PÅ DETALJER. 

jag försöker lägga det bakom mig, men det kommer alltid upp. tack vare er mobbare.

TÄNK EFTER INNAN NI ÖPPNAR ERAN MUN ELLER GÖR NÅGOT SNÄLLA. ni kan göra världens mest socialaste, mest gladaste människa till världens mest osocialaste och ledsnaste människa. tänk efter.

<3

ÅH VAD JAG ÄLSKAR HONOM! <3

pluggis ska ja va

tjo folket! hur mår alla denna vackra dag? haha. jag känner verkligen av att det är vår nu på min allergi! guuud vad jobbigt det är men jag gillart ändå ;D.. fast nu när jag kollade ut såg jag att det inte alls va en vacker dag. DET REGNAR I LILLA KINNA. är jag förvånad? NEJ! ;)

nu ska jag ta och plugga lite matte. Har en kompletering på mitt prov som jag gjorde typ för jätte länge sen ;) lycka till till mig kanske? :) vi hörs! KRAMAR


JAG SKULLE INTE GÖRA TUMMEN UPP DÄR EGENTLIGEN SÅ BLEV DET
DE OCH SÅ GJORDE JAG DET EFTER BARA FÖR ATT.. OCH DETTA VA
JÄTTE INTRESSANT FAKTA. OCH JAG SER JÄTTERULIG UT PÅ BILDEN
MED! :)

tina och hanna, jo men visst dagen blir najs!

helluuuuuuuuuuuu :)

idag va jag med tina, fett länge sen vi träffades! det märktes. haha. jag va fett flummig ett tag och skrattade så fantan kom genom näsan ;) men även vi kan va seriösa. Vi satt och snacka jätte länge om allt möjligt vid stommenskolan. Nämner inte vad ;) men konstigt nog kom alltid idolerna på tal (A) HEHE 

tina: när ska jag hem? 
tinas mamma: du skulle va hemma 8!
tina: men varför sa du ingenting?
tinas mamma: du ska alltid va hemma 8
tina: men förlåt vi glömde av tiden, vi snacka om idolerna.
tinas mamma: det är lugnt, vart är ni? 

HAHAHA jag dog. Jo men visst det är lugnt när vi snackar om idol aså! ;) 

sen snackade jag i flera timmar med hanna. Jag skulle berätta om daniel tror jag.. och det sluta med att vi snackade om allt möjligt asså. HAHA.. :$ SOM VANLIGT. vi lyckas alltid. Alltså jag lovar, flera timmar! x)

aja nu ska jag ta och lägga mig och nana! hihi. HOPPAS ATT NI MÅR BRA. jag gillar er jätte mke , bara för att ni läser min onödigt intressanta blogg. Antar att ni gillar mitt snack om idolerna eller så tycker ni bara att jag är patetisk ;) BYE!

//Anna


FELICIA ÄLSKAR MIG NU MER ÄN VAD HON BRUKAR! ;) <3

Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har

tjo bree :D 

Idag har det väl varit en vanlig dag.. inte gjort så mycket. Haha! va med Jennifer och Sanna på Visko för dom köpte skor på första håltimman och dom köpte likadana i olika färger med skrikrosa och orange som skosnören. FETT!
andra håltimman hade Maria kommit och det va jag, Jennifer, Maria, Sanna och Lukas för det mesta. Men sen snacka vi lite med orsa med! Snackade med fett länge egentligen, (hahah typ 20 minuter?) med fina Lisa Alm på telefon idag. :) haha.. vi kom på att vi saknade erik väldigt mycket och blev jätte deppiga på telefon! ;) Men daniel gjorde mig glad igen! :D hhahaha! han är för söt! Jag skrev på chatten och sånt i fredags på skämt att han borde tyckt att jag va jätte blyg eftersom jag fick tunghäfta ;) hahaha..! och sen skrev jag på meddelande typ ett tack för allt och sånt. Hahaha.. så skrev han på ett helt nytt meddelande till mig idag. (lägger in bild sen) så jeffla söt är han! Blir så glad av den killen ;) samt att han kommenterade min bild och tog bort taggen på den -.- HAHAHA han va ju så söt på den (den bilden jag la upp innan) och så tar han bort taggen. HE HE dumma daniel :( hahaha! han är ändå bäst :)

nu ska jag äta lite och sånt. Vet inte riktigt mer vad jag ska göra. Vara allmänt konstig som vanligt antar jag :)

OJ jag glömde, kanske ska berätta om mina drömmar. haha.. jag har en dröm att bli känd, har alltid haft den drömmen sen jag va liten.. dansare, skådespelare och musiker. ja men visst. Man kan ju alltid hoppas. NEVER SAY NEVER. :) 

STORA KRAMEN!

//Anna


SJUK HUMOR! hahaha garvar ihjäl mig (A)allså sööööööööööööt!!! jag dör lite väl mycket. Han är så söt! 
jag va ju inte seriös när jag skrev på chatten, och sen skriver han så
fett gulligt ju! åh bästa daniel <3

du är så fin, på alla sätt


bilder från helg/torsdag och eric saade! ;)

haha torsdags jag vet, men ändå! fasen vad jag gillar dig daniel. 
du får mig verkligen att le genom allt! Så underbar är du. 
du och ditt snack med bert. HAHA.. ja men visst han kan säkert med
säga något vettigt ibland. DANIEL DU ÄGER! ;)<3

HAHA så himla söt är du!! 

det ser ut som om jag går på något xD haahah 
det va denna bilden som fick mig att gapflabba så alla kolla.
MEN VISST JÄTTE SÖT.

sen idag va jag och mia och kollade på eric saade i Borås, finner ett
ord. KAOOOOOOOOOOOOOOS! men han va fett snäll och rolig :) 
vi filmade under tiden så det kommer nog upp något någon gång
kanske :) 

haha dom stannade upp hela kön för att Ellas kompis gav honom en
tårta! xD haha. han blev fett glad och öppnade den och så tog dom
fett många kort och sånt. HAHA. dog av garv. Kul att man kommer
höra mig skratta på videon ju x) hahah.. men hans reaktion va så söt!

men när det va jag och mia så snackade vi lite med honom. Kommer seriöst inte ihåg vad vi sa. ;) haha.. typ vi sa hej och han kände igen mia (jag har aldrig träffat honom innan så ja jag va rätt glad att äntligen få göra det :D) 
så pratade han om liseberg och frågade om vi skulle dit och han blev jätte glad när vi sa att han skulle det! så frågade mia om hon kunde få en kram och han bara typ "nej vi får inte, det är kram och kort förbud" eller något och vi bara ":(" och han bara "vänta till efter signeringen så fixar vi nog det:)" SÅ SÖT!
Så satt vi och väntade och så kom han fram till oss sen och kramade oss och  typ bara "vi ses på liseberg :)" 
han va grymt trevlig ju :) dock kommer jag ju inte ihåg vad vi snackade om ;) haha! 


BÄSTA HELGEN (och torsdagen)! tack Mia, Hanna, Lisa och Jade :) är så himla glad att jag känner er jöh! men ett ännu större tack till DANIEL NORBERG och ERIC SAADE :) och kan man säga till JUSTIN BIEBER med? ;) hahaha fast egentligen.. ett stort tack med till ERIK GRÖNWALL och ANDREAS WEISE till att jag känner alla dom här!

LOVE!

palla skolan imon, men måste gå ;) vi hörs. KRAMAR!

eric sa-a-a-a-a-a-a-de!

idag ska jag och Mia åka och kolla på Eric saade. Gillar inte honom jätte mke men har alltid velat träffa honom :D haha! Så nu ska vi det. Fett kul! :) never say never<3never say never är en sån sjukt bra film! alltså älskar den verkligen, om ni inte har sett den måste ni seriöst göra det! Jag har liksom sett den 2 gånger nu! alltid lika bra! <3 haha. Måste se den mer (A) Justin Bieber! <3

Hanna is here :D

hej hej! :) 

just nu ligger jag i min säng och snackar med underbara hanna och nyss kom higher på radion :D hihi. Lite komiskt faktiskt men erik är ju bäst <3 hihi! 

idag ska vi in till göteborg och kolla på never say never! IGEN hahaha! Det kommer bli SJUKT! så himla roligt asså! :)

ah väldigt intressant inlägg men jag kände att jag va  tvungen att BLOGGAAAAAAAAH :D 


MEN SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!

HEJ JAG ÄR LYCKLIGT DANIELTOKIG (inte tågtokig som daniel!)

tjo blöggen haha! idag va och och mia och ehm calle och kolla på daniel i Uddevalla! Haha! Alltså det va så rörigt vi kom dit gick in och åt och tänkte "ja men torget hittar vi" ja och torget hittade vi! men dom hade flyttat det! HAHA! vi gick runt och leta och tillslut frågade vi någon. hehe :P hahaha han bara "daniel norberg eller?!" HAHAHAHA! vi bara "hehehehehehheeheheehehe jaaaaaaaaaaaaa (A)" och så berättade han och så kom vi in och som tur var va det förtjenat (STAVAS DET SÅ?) och så vi missade inte när han sjöng HIHI så kommer han ut och jag och mia bara "aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!" HEHE! han va lika awesome som han brukar! han sjöng typ 5 låtar tror jag att det va :) en egenskriven låt (OMG JAG DOG DOM VA BÄST!! hahha) en svensk låt och sen haha "tågtokig" med galenskaparna! så himla kul! sen sjöng han två engelska låtar som jag inte orkar skriva upp ! Men det va kul ändå ;) HAAHAH så bäst är han! lutade mig mot väggen och blundade (INTE HELA TIDEN MAN VILL JU SE HONOM OCKSÅ LIKSOM!) och bara NJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT! (till och med calle säger att han är BRA! det är sjukt HAHAH!) sen så gick vi ut när han va klar typ eftersom det va KOKAHETT där inne! Så typ tänkte vi "men han är ju INNE!!" så då gick vi in, MOT STRÖMMEN AHAHAAHA! och javisst där stod han! :D hihi så snygg och fin och helt underbar jamen visst! :)
"men där är ni ju!!" HIHI så mys kramar man fick och sen typ snacka han med bert i i592759 år eller nej .. föresten, bert snacka med honom! ahaha! skulle ju sagt att jag hade släkt från skara ju ;) haha! men iaf så kom det fram några till och typ ville träffa daniel och ta kort och sånt med honom så jag och mia stod åt sidan och jag höll i daniels fina (!) GITARR! har typ en likadan! HIHI! iaf så typ stod vi där och jag började klaga på att det va varmt HAHA.. så ah.. då sa daniel att vi skulle följa honom och vi gick ut! haha! och då mötte vi hans mamma! "det här är mina galna" hahaha! man bara ... haha jaha x) och jag snacka lite med henne och sa att hon hade en fin son. HEHE. Och så kom vi ut PÅ RIKTIGT och där stog hela tjocka släkten norberg! trevligt trevligt men vi ställde oss i sidan och ah han typ sa nåt och alla kolla på oss och sa hej..! hehe jag och mia stod förövrigt och tog en massa cepe kort och calle tog en jag såg allmänt drogad ut på så ingen mindre än jag får gapflabbattack och kände verkligen blickarna på mig .. hehe.. x) ah men iaf. så kom daniel till oss sen och vem vågar inte säga någonting .. JO EN VISS ANNA MARIA ERICSSON! (fint namn)! hahaahah men trevligt! "hur långt är det från kinna" HAHAHAH jag frågade calle (A) HIHI och då skulle dom såklart presentera sig själva "hej jag är daniel!" HAHA jag tror calle vet det faktiskt ;) "skulle du hem vid 8?" haha.. klockan hade redan passerat 8 då men trevligt :) <3
hahahaha sen varför mia boxa honom i magen vet jag inte. Men gulligt va det iaf! :D "du har en snygg vägg hemma, det fattas bara en stoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor bild på mej!!" hahaha. Typ mer av samtalet kommer jag inte ihåg x) men en sjukt mysmys danskram med honom sen när vi skulle gå och han med. Han skulle hem och snacka med sin farmor, hahah! ah iaf. Sjukt trevligt va det! ;) 

JAG FICK TUNGHÄFTA JAG VET OCH JAG TOG INTE KORT MED HONOM MEN DET VA BÄST ÄNDÅ PUNKT SLUT.
HAN ÄR BÄST! HIHIHIHIHHIHIIHHIHIHI! 

‎"han där Daniel verkar va en riktigt trevlig typ. Han kan ju faktiskt sjunga också! men så tyst har jag aldrig hört dig!"

vet inte hur jag ska tolka det sista calle HAHA. Men visst DANIEL KAN SJUNGA OCH HAN ÄR TREVLIG! :)

nu ska jag sova ! GODNATT ALLA FINA!


HEJ JÄTTE FIN VÄGG//daniel. ne okej, vart i hela friden ska jag få
plats med en stor bild på den bästa ? hmmmmmmmmmmmmmmm!


RSS 2.0