tiden går snabbt när man har roligt.

hej hallå!

Idag är det bal på marks gymnasium och jag började fundera något enorm. Tänk att det var mer än 1 år sedan för mig som jag hade bal. Tänk att det var mer än 1 år sedan det var jag som åkte till frissan för att fixa min otroliga balfrisyr, att det var mer än 1 år sedan jag tog på mig min klänning och gick ut på podiet. Tänk att det var mer än 1 år sedan jag hade så otroligt underbart på balen, det är sjukt. 

Jag hoppas iaf att de nya 3:orna får det otroligt underbart på balen, det är något att minnas, jag lovar! 

 

#bravery

 


underbar helg!<3

i helgen var världens bästa här. Jag är verkligen tok förälskad i honom, det är helt sjukt. Känner mig fortfarande nykär och vi har snart varit tsm i 2 år .. hhaahha. Vi kollade iaf på film o sånt, och hade det allmänt mysigt :D. Jag känner att varje stund jag får med honom blir värdefullt på något sätt, och jag älskar att vi ändå kan träffas så ofta som vi kan.. det kommer bli mindre sen. :( 

Vi åt iaf en god brunch och åkte in till stan och var där inne ett tag. Trodde jag skulle blåsa bort HAAHAHAHAHAH men det va kul. 

Nu ska jag ta och sova, 

puss o kram 

tårarna började rinna, shit, detta gav mig verkligen minnen!

 
den finns även på spotify, här är länken.---> Idol Allstars 2010 – All I Need Is You

jag ger er en möjlighet, och ni borde ta den ... JAPPJAPP

 

HAHAHAHAHA blir aldrig trött på denna!


mobilfest hos mig!

Mannen jag kommer länka nu är både rolig, charmig, underbar och ja, obeskrivlig. Han har fått mig att må bra flera gånger och ja, han betyder mycket för mig. 

Så nu tycker jag att vi alla drar hem till honom och har mobilfest, 

WOHO


TAKE ME HOMETOUR 8 MAJ 2013

tjo! nu kommer ett inlägg ni alla har väntat på antar jag! ;) Aldrig varit med om en sån kaos men ändå helt underbar dag som den 8 maj. 

De hade problem med tågen så vi missade allt förpepp och förbandet och kom in i arenan en kvart innan killarna började, men vi hann, och det är jag sååå glad över. (Tack Saras morfar!!)

Dagen efter träffade jag även en glad mr. Norberg som skulle åka och jobba och spela in barnprogram, haha. Den korta tiden på typ 5 minuter gjorde mig superglad. 

Jag har iaf haft en underbar långhelg (kan man väl säga) med underbara vänner. Tack Hanna för att jag fick sova hos dig, och att du är så underbar! Tack Mia för att du slet dig från shoppingen och träffade mig. Tack Rebecka för kramen! Tack Felicia, Sara och Jaqueline för en UNDERBAR konsertdag. Tack ALLA som hjälpte oss att prata med vakterna om att vi skulle bli sena, TACK.

Här kommer bilder från konserten! :D Jätte dåliga osv, men filmade eftersom sara tog massor med bilder HAHAAHA åh. 
fullsmockad helg, men jag är glad!

hallåe där i stugan! 

Denna helgen har gått riktigt fort. Åkte hem till min älskade Joachim på fredagkväll och sov där som vanligt ;)..

På lördag förmiddag/lunch/eftermiddag (tolka vad ni vill) åkte vi in till mitt kära Göteborg och stack till Liseberg. Det var inte så sjukt varmt osv så det var typ ingen kö någonstans, vi väntade kanske som mest i 20 minuter? något sådant.. det är så det ska vara när man är på liseberg ;). Efter en go dag på liseberg åkte vi hem till honom och sen somnade vi gött. 

På söndag morgon pallrade vi oss upp och åkte till missionskyrkan för att Jocke skulle spela där. Det var länge sen jag gick till kyrkan på en söndag morgon och det kändes inte som om jag var där ändå, eftersom det inte var i en kyrka.. utan i missionskyrkan.. ÄHM, ni fattar.. De har typ en sal. MEEN det var trevligt ändå  ;) Sedan åkte vi till en liten gård ute på landet för att hämta den kära lincolnen, och jag fick köra den där andra bilen tillbaka, vilket gick bra det också. När vi lämnat bilen (den jag körde) tog vi den goa lincolnen till Varberg och åt lite gott, det var grejer det! :) 

Nu är jag hemma, mår allmänt dåligt och missade skolan idag, imorgon ska jag åka in iaf. 

KRAM PÅ ER.


svaaarhej ehm, anonym --> antog att det var ditt namn eftersom du inte angav något. 

Japp, om jag får U på tentan kan jag göra om den, och jag kommer göra det. 
Får man inte G på tentan så har jag inte klarat kursen och måste klara den för att läsa nästa matte-kurs och sedan få en fulländad utbildning! :)

Well, han är fortfarande riktigt GRYM

 

SKYPE MITT I NATTEN JAPP


RSS 2.0