götelabörget!

HEJ BLOGGÄÄÄN! :D hahahah! 

ne men tjenare. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra för att bli bättre på att uppdatera. Vad är intressant att läsa om liksom? skall jag göra såna där trevliga listor igen ? nä men jag äger ju på att svara på dem.. --> not. 

Nä men idag åkte jag och joachim in till Göteborg och så galnade vi oss runt där och försökte att inte bli nedtrampade pga. mellandagsrean. Vi åt lite mat osv och sen åkte vi hem till mig i min lägenhet och hämtade grejer som jag va tvungen att ha glömt hemma liksom... sen åkte vi in till stan igen, åt osv och sen åkte hem till Kinna igen. KAOS, men sånt är livet. 

I övermorgon är det LÄGER! *gladtjej.se* och jag tänkte vara lika awesome som alla andra år och ha det superkul. JA. 

Så nu hade jag tänkt att sova. 

puss o kram. 


fint väder det är ute

hellu på er!

idag har jag tänkt att jag skulle vara social osv så jag har mest deppat hela dagen, men sen träffade jag tina och då blev jag ju social på riktigt.. och det va riktigt roligt att träffa henne igeeeennnn :D

annars mår jag skit, är trött så jag typ vill spy osv. men nä, mår rätt bra annars. 

saknar erica, ida och gabbi jätte mycket och jag har lust att teleportera mig till dem eller något.

Ja, det var nog det.

Min blogg är tråkig. 

HERRÅ.


god jul igen alla fina, bjuder på den här söta videon där kära daniel är med.

 

GOD JUL! och grattis på födelsedagen bästa Louis William Tomlinson <3

God Jul alla mina fina vänner! Hoppas ni får en underbar dag!



grattis världens finaste Louis William Tomlinson på din 21 års dag. Stolt.

hemma i Kinna igen!

hej hej!

nu är jag hemma i Kinna igen. Hela tjocka släkten kom och besökte mig i min lägenhet. (eller okej, mamma, pappa, calle, mormor, farmor och farfar). Sen åkte vi hem till Kinna... och nu sitter jag här i köket och har lämnat de andra.. haahha pallar inte sitta där inne bland allt folk, är van vid att vara själv (A) 

Farfar fyller 80 idag, grattis <3 


Jag är så trött att jag dör snart. 

hejdå


hmm, mysigt att slicka på sin bästa vän
Louis ;)

JULLOV!!

woho! äntligen har jag jullov. Detta jullov kommer bli annorlunda på många sätt eftersom jag sitta och skriva en tenta på 10 000 tecken tills den 7 januari.. MEN allt annat kommer bli så sjukt grymt. WOHO.

Nä nu ska jag slappna av och tänka på att jag inte behöver gå till skolan på länge. 

HEJSVEJS


sjukt söt bild på Larry Stylinson, seriöst.

Eddie Razaz

hej igen bloggen. 

Jag har så mycket tankar i mitt huvud nu och jag kan verkligen inte sova, det funkar bara inte. 
Jag kanske ler, ja det gör jag. Jag mår bra, det gör jag, om man inte räknar med alla sjukdomar som mina släktingar bär på så rullar livet på ganska bra. Även om allt det där känns så himla bra just nu, finns det så sjukt mycket som inte känns lika bra, jag bär på en jobbig saknad, en saknad jag inte tror att många av er har uppnått, för denna saknaden är speciell. Nu snackar jag inte saknaden efter Sanna eller morfar som är otroligt stor, nu snackar jag inte om saknaden efter min älskade pojkvän.. inte heller om saknaden till vänner jag inte träffat på länge... nu snackar vi saknad efter en person som betyder mycket för mig, en person som har påverkat mig så otroligt mycket på det sättet att personen har fått mig att bli den jag är idag. Utan denna människa skulle jag så otroligt många gånger aldrig orkat kämpa mig upp från botten till toppen igen. Denna människan har ett otroligt fint inre, en otroligt fin personlighet och en otroligt fin röst. Jag snackar om en artist, en artist som betyder så otroligt mycket för mig, jag snackar om Eddie, Eddie Razaz. 

Min saknad efter honom är enorm. Den är inte som alla andra slags saknader man har. Den är inte som den har varit innan, utan den har något speciellt. Jag har många gånger saknat honom, saknat honom så mycket att jag bara vill lägga mig ner och gråta och tyna bort och aldrig mer vakna igen... Denna saknaden jag har nu, den får mig att vilja gråta, bara lägga mig ner och gråta ja, men den får mig inte att vilja tyna bort, den får mig att vilja kämpa. 

Jag har inte träffat Eddie sen november 2010, det är över 2 år sedan, det känns. Jag vill bara stå och krama om honom, berätta hur mycket jag saknat honom och gråta ut mot hans axel. Jag vill inte att han ska tro att jag är desperat på något sätt, för det är jag inte... Jag vill bara ha honom vid min sida, och känna av att han verkligen finns där. Jag vill bara gå runt, i flera timmar och prata med honom, om allt och inget och bara vara jag. Jag vet att jag kommer kunna vara mig själv med honom. Eddie är som en bästa kompis, man kan berätta allt för honom och man vet att det stannar där. Han är inte som en bästa kompis på det sättet som ni tänker bästa kompis, utan på ett helt annat sätt.. Ett sätt som är svårt att förklara och man måste varit med om det själv för att kunna förstå. 

Ibland önskar jag att jag hade en kompis som Eddie som fanns med mig hela tiden, men INGEN, verkligen INGEN är som Eddie. Det går inte att vara som Eddie, det går verkligen inte. Inte en människa kan på något vis kunna vara som Eddie. Om jag var en artist skulle jag sträva efter att försöka vara lika underbar som Eddie, och då skämtar jag inte, jag skulle se upp till honom. Jag öskar verkligen att fler var som honom, att fler verkligen visade att de fanns där och brydde sig. Att fler inte skulle tycka det var konstigt om man började babbla om något helt random, för jag vet, jag vet att inte Eddie skulle tycka det, han skulle bara skratta åt en, nej inte åt en, med en. 

Jag skulle kunna skriva långa, långa texter om hur mycket Eddie betyder för mig men jag gör inte det, orsaken är att det går inte. Det går inte att skriva ut hur mycket Eddie betyder i ord, det går inte att berätta hur mycket Eddie betyder i ord. Ibland önskar jag att han var en tankeläsare så han kunde läsa mina tankar och kunna se hur mycket han betyder på det viset istället, om det ens skulle hjälpa. 

Jag är så sjukt stolt över honom, jag är så stolt över att han äntligen får vara med i melodifestivalen. Att han äntligen får visa vad han går för, det är han värd, han är värd så sjukt mycket på denna jord, som man som sagt... inte kan beskriva med ord. 

Eddie Razaz, om du nu på något vis skulle slinka in på denna bloggen, så vill jag bara att du skall veta att inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar dig, inga ord kan beskriva hur mycket du betyder för mig. Jag vill inte låta desperat, jag har förändrats, mer än vad du tror, och det kommer du märka när vi träffas.. Jag vill bara att du skall veta att utan dig skulle jag inte vara den jag är idag, och jag vill bara tacka dig så grymt mycket för det. 

Lycka till i Melodifestivalen nu, du har min röst, mitt stöd, det vet du. 

kramar. 


den enda bilden jag har med dig, jag ler varje gång jag ser den.

liseberg osv, KUL!

CHA CHA BLOGGEEEEEEN! (typ hej fjortisvarning) 


Jag tänkte vara duktig och uppdatera min otroligt intressanta blogg för er nu. Jo, det är nämligen såhär att idag var jag i skolan. (sedär!) och ja, som vanligt så var det väldigt otroligt intressant och jag satt och hade massa skoj med mina vänner när man egentligen skall vara tyst och lyssna, men jag lyssnar också förstår ni, jag är tjej och kan göra många saker samtidigt. 

Ja, vi snackade om att vara lärare.. (nehe?) och ja, jag kom försent också, försov mig. Vaknade halv nio och började 9.. jag kom faktiskt 5 över, är riktigt stolt över mig själv. Nä men det va kul.. sen jobbade vi lite i min awesome grupp och vi skrattade massor och gjorde en jätte söt bilderbok typ och alla satt och "aaw:ade" hela tiden och vi lyckades jätte bra. Sven fick tillslut sin älskade tjej liksom, hur gulligt är inte det liksom! Sen tycker jag att det är coolt att han kunde spela triangel, det är inte alla som kan. 

Nu snackar jag bara massa rörigt, men det älskar ni. Ja, sen gick vi igenom VFU:n .. vet ni inte vad det är så är ni inte så gamla som jag är, och så duktig. VFU är precis som PRAO, alltså praktik.. bara att jag är gammal och ska bli lärare så jag ska hålla i lektioner och sånt. MASSA SKOJ. 

Efter det stack jag, Ida och Gabbi till liseberg, ja, det är faktiskt öppet nu. Vi spenderade mer pengar än vad vi egentligen har råd till och kom hem med några vinster.. eller rättare sagt Ida och Gabbi kom hem med vinster och jag fick deras (Y) ... Ja, så är det om man älskar att äta sig tjock och ändå inte gå upp i vikt. 

Gabbi snackade även om något med handboll, jag va fett på, sa att jag kunde spela högerkant och allting! Sen fick jag reda på att det va i sommar till partille cup! Alla dansare kommer skratta åt mig, men det kommer bli kul ändå! :D 


Nu ska jag ta och diska, jag behöver det, ser hemskt ut här hemma. 

Värst vilket fint inlägg ni fick.

Jag orkar inte lägga upp bilder nu, 
gör det någon annan dag. 
jag är lat. 
Kan lägga ut bild på våra fina vinser..
SÅ GÖR VI! 

puss och kram, skum banan (det rimmar inte, varför skriver man det?) 

// ANNA.


bilden heter "grymma" på min dator, det säger rätt mycket. 

ja, en underbar helg!

hej hej! 


Tänkte bara säga vad jag gjort dessa dagar! haha. I fredags efter skolan så åkte jag hem till Kinna. Efter det så åkte jag till Kinna KU eftersom det va avslutningen och det va roligt att träffa alla igen. :) Senare åkte jag hem till Joachim, sov där och på lördagen åkte vi in till Göteborg, julhandlade och sånt. Sen åkte vi hem och hade det gossigt i min lägenhet, åt, kollade på film och sånt. I söndags så åkte jag och joachim in till stan igen eftersom vi glömde köpa en grej ;) och så köpte vi den och gick runt ett tag och sedan åkte han tyvärr hem... 

igår så kom Felicia över hit och kollade på min lägenhet och sen åkte vi in till stan för att köpa nyårsklänning och en julklapp. Gick runt ett tag i olika affärer och hittade tillslut en klänning från HM för 100 spänn, galet! men den köpet jag iaf. :) 

Sen på kvällen började jag må jätte illa, gick och la mig och vaknade inatt av att jag behövde spy.. och det gjorde jag. Sen i morse så skulle jag simma med mina kära vänner men låg och kallsvettades så jag skippade det, skippade skolan och nu är jag hemma idag.. mår faktiskt rätt bra nu, blir nog skola imorgon ändå.. samt förmodliegn jul på liseberg med mina underbara tjejer, och kanske några till! .:) (nej jag har inte magsjuka eller något, tror bara det va tillfälligt, kanske ätit något konstigt) 

Men nu ska jag ta och städa upp alla mina tidningar som ligger utspridda på golvet. HAHA!  

Puss och kram på er.




så fett coolt!

 
när jag såg denna insåg jag verkligen hur mycket jag saknar att dansa... det är GALET! 

men har man inte tid så har man inte tid, så är det bara. 

Men detta är så fett coolt! Jag kommer ihåg när jag ville jobba som dansare... jag ville dansa bakom
britney spears, så cool som jag var.. well, nu har jag ju andra drömmar.. men whatever, liksom
NEVER SAY NEVER RIGHT? woho! 

tim urban!




Seriöst. Han har en av de bästa rösterna jag har hört. Den är sjukt fin, verkligen helt bedårande. 
Det är sån där röst när man stänger ögonen och bara lyssnar på det han sjunger. Så sjukt fint. 
Jag måste säga att han gjorde mig glad igår för va rätt deppig, men så fort jag hörde honom sjunga så började jag le igen. Jag ville bara dela med mig av denna otroligt begåvade killen. 

Jag tackar Haylor för att de gjorde så jag upptäckte honom ;) hehe. 

KRAMAR

(här är hans twitter för er som vill följa honom!)

underbar är ordet.

 

och nej, han gör det inte för att få publicitet. Han bryr sig, på riktigt. 

Kinna i helgen

hej hej, hallå!


förlåt för att jag inte bloggat på sista tiden men har haft så otroligt mycket just nu och jag har verkligen inte orkat. I helgen var jag i alla fall hemma i Kinna. Var nästan bara i vårt hus och vände eftersom jag hade bestämt mig för att gå på KU den kvällen, vilket jag gjorde rätt i. Det va otroligt mysig att träffa de få som va där igen och jag känner mig fortfarande hemma på KU, vilket jag vill göra. Vi gjorde en lek som jag förlorade hela tiden på, men jag kämde och fick till och med ett fint brännmärke på foten (där sockan sitter, på kanten precis. AJ) men jag brydde mig inte så mycket, jag log så stort jag kunde, och det va länge sen jag gjorde det hemma i Kinna. Jag åkte hem rätt tidigt den kvällen eftersom jag skulle skriva tenta på lördagmorgonen. Denna tentan va dubbelt så svår och jag orkade verkligen inte.. men jaja, jag kämpade mig igenom den och sedan stack jag och familjen (inklusive Jocke) till Skara för att vi skulle på Hannas 6 års kalas. Med en sjuk Wictor och en 'lilla tonåren' hanna så blev det rätt galet, men det va gött ändå. Sedan när vi kom hem igen sov jag hemma hos Joachim och senare så åkte jag tillbaka hem till Göteborg (hem och hem.. vad är mitt hem? haha) och ja, nu sitter jag här. 

Jag ska ge respons på en novell som jag inte fått än och det ser otroligt ljust ut... haha. Någon gång får jag väl den. 

Puss o Kram


woho!

woho! Har snart bott en hel vecka i min nya lägenhet och jag stormtrivs! det är verkligen SUPER. 
Jag ska ta och skriva på min novell till skolan idag, och sen diska, plugga lite mer samt städa och plocka undan grejerna här och ställa de på rätt plats.. sen kan jag foto och lägga upp här.. för jag vet att ni vill se hur det ser ut.. ellerhur? ;) 

haha! 

jag har inte mycket bilder just nu .. så jag bjuder på en video! :D 



haha den är .. så bra!

Mmh, denna delen av rummet älskar jag ;)


gammal bild osv

woah! hela dagen idag har jag bara packat upp massa grejer osv, men det måste ju göras det också. Vi fick upp möblerna och sånt idag så imon blir det bara att inreda, detta är ju riktigt spännande! :'D 

så nu ska jag sova, godnatt på er!

 

Nu gäller det!


1 december brushan!

wow! nu känner jag verkligen att det gäller! Jag har plockat i massa grejer i flyttkartonger och hela köret! Jag flyttar imorgon, helt SJUKT. Dock kommer jag nog va hemma en hel del också, men ändå! jag flyttar.. omg! haha

Men whatever, det är DECEMBER nu!! och jag har ångest för jag måste köpa julklappaaaaaaaaaar! sheet! Har köpt till mamma, vettesjutton vilka mer jag ska köpa till faktiskt.. vet inte riktigt om jag ska byta med mina kompisar osv i år.. hehe. Men till Pappa, Calle och Joachim ska jag köpa i alla fall :D :D :D :D 


nää, nu ska jag kolla på GLEE! Har 2 avsnitt att kolla på.. kan ju inte missa! 

därför bjuder jag på världens sötaste "Larry Stylinson" klipp från youtube, 
de är så söta.. :')



RSS 2.0