liseberg osv, KUL!

CHA CHA BLOGGEEEEEEN! (typ hej fjortisvarning) 


Jag tänkte vara duktig och uppdatera min otroligt intressanta blogg för er nu. Jo, det är nämligen såhär att idag var jag i skolan. (sedär!) och ja, som vanligt så var det väldigt otroligt intressant och jag satt och hade massa skoj med mina vänner när man egentligen skall vara tyst och lyssna, men jag lyssnar också förstår ni, jag är tjej och kan göra många saker samtidigt. 

Ja, vi snackade om att vara lärare.. (nehe?) och ja, jag kom försent också, försov mig. Vaknade halv nio och började 9.. jag kom faktiskt 5 över, är riktigt stolt över mig själv. Nä men det va kul.. sen jobbade vi lite i min awesome grupp och vi skrattade massor och gjorde en jätte söt bilderbok typ och alla satt och "aaw:ade" hela tiden och vi lyckades jätte bra. Sven fick tillslut sin älskade tjej liksom, hur gulligt är inte det liksom! Sen tycker jag att det är coolt att han kunde spela triangel, det är inte alla som kan. 

Nu snackar jag bara massa rörigt, men det älskar ni. Ja, sen gick vi igenom VFU:n .. vet ni inte vad det är så är ni inte så gamla som jag är, och så duktig. VFU är precis som PRAO, alltså praktik.. bara att jag är gammal och ska bli lärare så jag ska hålla i lektioner och sånt. MASSA SKOJ. 

Efter det stack jag, Ida och Gabbi till liseberg, ja, det är faktiskt öppet nu. Vi spenderade mer pengar än vad vi egentligen har råd till och kom hem med några vinster.. eller rättare sagt Ida och Gabbi kom hem med vinster och jag fick deras (Y) ... Ja, så är det om man älskar att äta sig tjock och ändå inte gå upp i vikt. 

Gabbi snackade även om något med handboll, jag va fett på, sa att jag kunde spela högerkant och allting! Sen fick jag reda på att det va i sommar till partille cup! Alla dansare kommer skratta åt mig, men det kommer bli kul ändå! :D 


Nu ska jag ta och diska, jag behöver det, ser hemskt ut här hemma. 

Värst vilket fint inlägg ni fick.

Jag orkar inte lägga upp bilder nu, 
gör det någon annan dag. 
jag är lat. 
Kan lägga ut bild på våra fina vinser..
SÅ GÖR VI! 

puss och kram, skum banan (det rimmar inte, varför skriver man det?) 

// ANNA.


bilden heter "grymma" på min dator, det säger rätt mycket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0