10 SANNINGAR.

tio sanningar om mig själv

1. Jag kan inte leva utan min musik,
på riktigt, det går inte. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan musiken. JAG LEVER PÅ MUSIKEN. Mår jag inte bra, då lyssnar jag på musik, är jag förbannad så lyssnar jag på musik, är jag ledsen gör jag de, glad... ja whatever. LYSSNAR HELA TIDEN. det går inte att leva utan, så är de bara.

2. jag har varit mobbad, men har lagt det bakom mig. Ja, tro det eller ej men även jag, som är jätte social och allting har varit mobbad. Visst kommer de alltid finnas kvar i hjärtat o hjärnan att folk har betett sig mot mig som de har gjort men jag har lagt de bakom mig. Men även bakom leendet så kan tankarna ändå komma tillbaka. Och det va ett bra tag sen detta helvetet (förlåt för uttryckningen) slutade.

3. Jag är KRISTEN, och stolt en med. folk får tycka vad de vill om kristna och att jag är kristen. Jag är det. Och jag älskar det. Det har gett mig så sjukt mycket. Och är det nu så att Jesus inte va guds son (som jag tror!) så har jag inte gått förlorat något för jag anser att jag levt ett liv jag älskar. JAG ÄLSKAR ATT VARA KRISTEN, vill leva hela livet som en kristen.

4. Vännerna hjälper mig väldigt mycket. ja! ni kanske inte vet om det själva. Men ni hjälper mig genom mycket ont bara genom att existera.. just nu är jag inne i en .. ah, men jag älskar hur mycket hjälp jag kan få ifrån er. Ni är underbara. Jag älskar er ♥

5. jag och jocke har varit tsm i 4 månader nu, men det känns snarare som 4 år. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom. Vi SKA gifta oss, så är de bara. Annars blir jag nunna :$

6. en gång i tiden va jag jätte besatt av Harry Potter, ja då menar jag BESATT, jag kunde verkligen allting, alla formler, alla skådespelare, jag har tejpat böcker med silvertejp.. ja vad mer ska man säga. Sen så hette jag även GINNY ett tag, och hade en dotter som hette LILLY (Tina) så ah... that's life. AHAH älskar fortfarande Harry Potter men det är inte lika mycket galet längre ;)

7. Jag kollar inte så mycket på idol längre, och jag är inte lika besatt av sånt längre. För ett år sedan så skulle jag förmodligen bokat biljetter till fredag för längesen. Men jag orkar inte bry mig. Jag tog ett val, att fortsätta vara som jag va innan eller gå vidare i livet. Jag valde att gå vidare, och detta har lett tilll mycket. Jag har kommit väldigt många andra vänner mycket närmare än innan, ändå har jag kvar mina gamla, jag har fått en underbar pojkvän som jag älskar över allt annat. För ett år sedan skulle inte detta kunnat gått. Jag skulle lätt välja att åka på en massa idolgrejer istället för att umgås med mina vänner eftersom jag "träffar dom så ofta och idolerna aldrig" jag har växt ifrån det. Men jag är fortfarande Anna, och idolerna OCH idoltiden har gett mig så otroligt mycket. Och tro inte att jag har lämnat alla gamla idoler, kommer aldrig kunna göra de. De är för stor del av mitt liv. Särskilt Erik, Daniel, Rabih, Eddie och Geir. De har gjort så mycket på så olika sätt. Men att följa alla idolerna är inte "jag" längre. Jag är att umgås med mina vänner som jag älskar, att vara med min pojkvän. Jag har gått vidare. men kommer aldrig att glömma ♥

8. Jag älskar att åka skidor, och har fått höra att jag är väldigt duktig (inte för att skryta, men t.om. av landslaget ;) ) och skulle det inte va så långt till Sälen och liknande så skulle jag med en hel del sannolikhet tävlat i det eller gått på skidgymnasium. Men nu är de inte så, och jag älskar att gå estet och min klass är sjukt go och jag är glad över att jag går här!

9. jag har en förmåga att alltid stöka ner mitt rum precis efter att jag har städat det, TRO MIG, jag vet inte hur jag lyckas!!! Helt plötsligt så ligger alla kläderna där på golvet ändå. DET ÄR INGEN IDE ATT STÄDA DÅ JU. jag har försökt att hålla det rent... och jag va mycket bättre på det när jag typ va ... 10?!haahaha nu ba " -.- " xD HHAAH

10. Ni känner den snälla, glada, spralliga och helt galna Anna.... men har ni någongång fått se den FÖRBANNADE?! inte många som har gjort det. Hmm, min familj, felicia och tina. Inte ens Jocke har sett mig arg. Och jag har varnat honom. när jag är arg, då är jag arg och då ska man hålla sig borta ;) haha! Jag har en förmåga att slänga i dörrarna.... kanske typ kasta kudden lite så och ah... allmänt galen. Sen kanske jag inte är så fin i munnen heller... Men som sagt.. det är inte ofta mina riktiga utbrott sker... har rätt många små.... men få stora.. o va glada för de (A)


skulle jag passa i så kort hår ? haha!

4 månader, jag älskar dig ♥


INGA BILDER FÖR INTERNET CEPAR

hej! 

asså herregud. Tänker nite säga förlåt för att jag inte har bloggat för jag gör de så sjukt lite nu för tiden. Men ni ANAR inte hur mycket jag har att göra. Det är sjukt. Och när jag väl har ledig tid tillbringar jag den med vänner och jocke... 

men iaf. Ska berätta lite vad som har hänt :) 

torsdag:
hade genrep till dansen. Va där från 4-6 eller något och sen åkte jag hem till jocke. Det gick rätt bra. Med tanke på hur träningarna har gått så gick det förfärligt bra och Lejla va jätte stolt över oss ;) haha! 

fredag:
va på KU! det är jag alltid på fredagar som ni kanske har förstått. Det är en grej som jag älskar att göra, umgås med mina kompisar på fishe! Denna gången kändes extra speciellt för jag hade inte varit där på så länge. (eller typ... 2 veckor eller något xD) så det va underbart. 

lördag:
gick upp tidigt tidigt för att åka till uppvisningen. Vi träffade Lejla och prata med henne om allt och sånt och sen så väntade vi på föreställningarna. De gick bättre än förväntat och alla va glada hihi! Sen gick jag hem till jocke och så typ åkte vi till församlingshemmet för att fira NYÅR enligt de kristna. HAHA! Det va jätte roligt :) 


söndag:
denna dagen fick jag lite sovmorgon vilket va riktigt gött. Sen så typ åkte jag till dansen och dansade och hade det najs! De fifflade lite med ljuset men annars gick det jätte bra :) Så gick jag hem till jocke o åt i pausen och sen så gick jag tillbaka och dansa. Bästa föreställningen och sen så åkte jag  till jocke igen HAHA vilket liv. JAG ÄLSKAR JOCKE OKEJ ? :') <3333 sen va det ju advent med. alltid mys <3

måndag:
Jag gick till skolan och så va jag där och hade mina lektioner och sen stack jag till jysk för att vi skulle ha våran garagelektion där. Det funkar liksom alltid. Fick byta däck och visade min biffighet (eller?) och typ sånt hihih. Det va helt okej säger jag. Sen så typ åkte jag till jocke :$ och vi levde typ lyckliga i alla våra dagar.. eller tiden vi va med varandra iaf. ;)

idag:
jag hade bokat riskettan så jag skulle inte till skolan så åkte dit och träffade Amanda och vi satt och snacka om allt tills Putte började prata och det va vädligt intressant faktiskt. SEN FICK MAN FIKA. Det uppskattar jag alltid (A) XD HAAH! sen va jag rätt aktiv med och det gör ju det hela mycket roligare. Satt där från 8:15-12:15 och sen stack jag till skolan för att ha gitarr men ser fördjävet att Per är sjuk så de va bara att återvända... Så jag stack till körskolan, gjorde ett prov, åkte hem och sen har jag varit hemma. Jocke spelar gitarr så jag kan inte va hos honom nu -.- när jag ändå är ledig typ hela dagen :$ men ska dit sen tror jag (A) (nej vadå? vi är inte beroende av att träffa varandra... vi ska gifta oss.) och ah. Gjorde test med, utan att plugga. Fick helt okej men inte godtjänt. Men nu är det bara att sätta igång..! :D

så ah. NU ska jag börja, någonstans måste man ju börja liksom ;) ♥

PUSSHEJ FÖRLÅT

har dansat hela helgen och har inte tid för bloggandet. 

Ska FÖRSÖKA bättra mig. Idag blir det RISKETTAN.jag älskar dig
såhär kan man se ut för att man dansar!


GODNATT


kÖRLEKTION 7.00 på morgonen, det kommer ju gå.. bra.
Prov och Genrep till en dans som jag inte kan. Taggar jag morgondagen? NEJ! ;)

GODNATT

typ liten till nu, wtf, jag har förändrats ;)


haha är typ 2 där ;) TROR JAG! hahaha


LITEN


dagis, är typ 4/5


lekis, 5/6


dålig bild, men 1:an. 6/7


2:an, 7/8


3:an, 8/9


4:an 9/10


5:an, 10/11


6:an, 11/12 (mina ögon är helt MISSBILDADE!)


7:an, 12/13


8:an, 13/14


9:an, 14/15


1:an, 15/16


2:an, 16/17


3:an, 17/18 (HAHAHAHAHAHA spex, okej? :$)


har jag förändrats? hahaha! säg vad ni tycker ;)

jag saknar faktiskt dig, i alla fall denna tiden. 1 juli - 2010!


jag saknar tiden då de va rebound, inte rabih och eddie.


ingen kan få mig att må så bra som du kan, chimme ♥


anledningen till inget bloggande, COMHEM SÖG I HELGEN. bara så ni vet.


DANIELS SHOW DEL 6, KÖR SAKTA, LEKANDE BARD


FELICIA WALLERDAL

nu är du gammal o får köra bil, fast du får inte köra själv ;pPpPpPP!! hihi grattis världens bästa vän på din födelsedag, jag älskar dig! Du gjorde mitt liv till det bättre o du vet allting om mig. Jag är så otroligt glad att jag känner dig och ingen kan beskriva hur mycket jag älskar dig! 

inte ens denna videon: 
Hoppas att du får en trevlig dag, det förtjänar du xoxo ♥jocke? KONKURRENS?;)


NU STÄDA


godnatt, it's time to sleep.


ehm, ja.. vem sa att jag hade ett liv? ;)


HAHAAHAHAHAHA sant

Vi tjejer ...

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

ehm. ja , det cepa när jag gjorde den så den blev vågig typ HAAHAH men det funkar, ny header


du är så sjukt fin, finns ingen som dig.


va o kolla på jocke när han spelade idag och han va grym, stolt :]

ALLA SOM HAR MOBIL MÅSTE GÖRA !
Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? tjej haha
Vad står det i ditt nionde sms? "Anna? :$ <3" från Jocke <3333
Vem ringde dig senast? Mamma ;)
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? en bild på mig o bästa jocke ♥
Vilket språk är din mobil på? SVENSKA
Vad heter din ringsignal? Sony Ericsson hahahaha, har den alltid på ljudlöst xD
Hur många sms har du i din inkorg? vet inte, de är många iaf! ;)
vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? "heheh :$<3" från Jocke! haha typiskt oss :$ :$ :$
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner? Cissi Öberg, kanske inte en av dom bästa. Men en otroligt bra vän ♥
Ogillar du nr 5? Amandra Ivarsson, nej det gör jag inte! :)
Har du varit i hop med nr 16 & vem e de? camilla Nordqvist, nej det har jag inte!! haahhah!
Vad har din mobil för färg? svart :)
är du kär i nr 18 och vem är det ? Courtney Nyman Amat, NEJ! jag är bara kär i Jocke :$
saknar du nr 12? Axel Mossling, JA! det gör jag. Har inte träffat honom sen.. jag vet inte :o


bloggar igen senare, I promes


ba för att jag ska till honom snart

Du är tillsammans med- Joachim Andersson ♥
Och varför det- Varför inte? han är världens mest underbaraste människa ;$$ 
Har han fått något smeknamn av dig- HAHAHA ingen kommentar, hihi. bara mellan mig o han, jappjapp
När blev ni tillsammans- 31/7-11 ♥
Hur täffades ni- på KU! :)
Kände ni varandra innan ni blev tsm- ja, typ i 3 år. Sen va han en av mina bästa vänner sjukt länge.
Hur gammal är han- 15 år ;$ hehehe
Älskar du honom- klart jag gör!
Har du roligt med honom- ja, jätteroligt, alltid :$
Skulle du kunna bo med honom- hihihihih ja (A)
Beskriv honom med tre ord- världens bästa pojkvän ♥
Har du gjort ett sugmärke på honom- hahahah, får inte -.- xD ;)
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans- hela livet såklart ;)
Får han dig att skratta- ja ofc!
Säg ett ord hur du känner för honom- kärlek
Vad för slags filmer ser ni på ihop- HAHAHA asså, allt möjligt!
Får du fjärilar i magen när du ser honom- hela tiden, får det bara genom att tänka på honom.
Vad är det finaste du fått av honom- han behöver inte ge något ♥
Har ni samma humor- HAAHAH ja, typ.
Planerar ni framtiden ihop- absolut, vi ska bo i ett flott hus i USA :] haha
Skulle han bli en bra pappa- absolut! ;)
Vad gjorde ni senast ni träffades- haha, kollade på han när han va liten på en film. Han va så söt hihi!
Vad gör han när han inte är med dig- SPELAR GITARR, eller camar med mig :$ eller båda samtidigt! haha! sen är han med vänner, o cyklar. Fast de kan han inte nu ;pPPpPP
Är du svartsjuk på andra tjejer- jag har väldigt svårt att bli svartsjuk. hahha
Har ni bråkat nångång- asså nej :) inte bråkat.
Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande- absolut INTE.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst- innan vi va tsm o va väldigt på G så va de 3 veckor när jag va i italien. Men annars vet jag inte. Några dagar. Det är fett länge :$
Har ni samma åsikter om saker- HAAHHA allt utom musik ;)
Vem håller i fjärrkontrollen- han HAAHAHAHAHAHAHA
Går ni ut ofta- haha, vi va ute hela tiden innan, vi har några ställen som vi alltid går till som väcker känslor. Typ :)
Har ni samma musiksmak- HAAHAHAHAH! nej verkligen inte. Han hatar min musik o ja typ hans, (eller inte) så ehm... (A)
Är hans familj trevlig- hihihih hans mamma är asskön ;) vi är bästa vänner typ. ne men ..!
Är han romantisk- klart! ♥
Stöttar han dig med dina drömmar och mål- ja klart, jag, han, felicia o matte ska starta ett band!
Har han någon fobi- typ.. Justin Bieber ;) ahahaha -.-
Gillar han sport- han har spelat fotboll o dansat. hahah, fast nu spelar han gitarr hela tiden ;ppPppP
Är han en djurvän- dom har 3 katter... o en massa hundar hemma dagligen, så det skulle va konstigt om han inte skulle va de ... hihiiihhhihi Svante, Ottis och Grace är världens sötaste katter :$
Kan han sjunga- bättre än vad han tror själv ;)
Spelar han nått instrument- GITARR! o han är jätte duktig på det ! Han spelade Justin Bieber för min skull, sötis :$
Kan han laga mat- ja, panpizza :) AHAHAH ne men asså han är bättre än mig :$
Är han envis- hahahah, ehm. typ ;)
Tycker han om att resa- jadå :)
Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist- jag skrattar hela tiden åt honom :$ (med honom ;O)
Vad är det sötaste han sa sist- han säger söta saker hela tiden, så :$

vad gör vi? nu kör vi


TAGGA MARKSHOW

bered på något stort!R.I.P Anna Maria (älskar Jocke) Ericsson :$ HIHI SÖT MÄNNISKA!!


suddig, men han vägrade sitta still -.-

Han va ju rätt glad ändå ;pPPPppppPpp


I miss the old time

Tjenare! Har inte bloggat något eftersom jag har varit sjuk. Kollade på gamla uppvisningar från de gamla åren när jag fortfarande gick i Kinna och jag saknar den tiden jätte mycket :/ Känns som om dans är mer allvar än roligt när man kommer upp i åldrarna, och speciellt i Skene. Fast Skene funkar iof också, men Kinna... hehe! Aja, ska till skolan idag iaf! :D haha (glad?) så ... måste fixa mig, hejdå ♥

det va senaste gången du såg mig dansa, vad jag vet iaf.


GAMMAL BILD

JAG SKRATTAR HAHAHAHAAHAHA


sjuk


vilket liv vi har
snart ska jag till jocke och sen blire vidare till teresia, puss på det!

så här ser det ut om man har lite tråkigt.

KLAR, är man bäst eller är man bäst? (nej jocke är bäst!)


vem har sagt att jag har något liv mitt på natten?


MEN OJ VAD BRA DET GÅR, 0 SPÄNN EFTER SÅ LÅNG TID? HEJJA MIG!

in the arms of someone you love, ♥

va hos älskade Jocke idag, behövde verkligen det. Börjar redan känna mig som hemma hos honom nästan haha. 
:')

JAG ÄLSKAR DIG SUPERDUPERJÄTTEMYCKETlite sent sådär bara

hellu! känner att jag säger det här hela tiden men.. förlåt för att jag inte bloggat :) haahah! 

idag (igår) vaknade jag iaf vid 12 ... vid 2 gick jag in till Kinna för att träffa bästa Maria ♥ kul att träffa dig igen ♥ sen efter de så tog jag bussen den ynka biten o stack till Jocke! HAHA! va hos honom från typ 17-22.. vi kollade på typ 2 filmer, åt lite o hade det mysigt. Vi har nämligen varit tsm i 3 månader nu ♥ tiden har gått fort. ÄLSKAR DIG JOCKE ♥
sen har jag mest suttit o funderat.. o sånt! O nu väntar jag på att bästa ska logga in på skype heheh.... (A) vill somna framför honom igen, ne okej men nästan ;) hehe.. Ska rensa mina bilder med.. o plugga körteori typ ;) lyckat. 

så typ. Hejdå! 

det är sjukt att vissa behöver genomlida död och lidande på det sättet som du gjorde. Hoppas att han får ett straff han förtjänar. Ingen förtjänar att dö på det sättet du gjorde. R.I.P. ♥RSS 2.0