OJ

FÖRLÅT! har iaf varit i skolan idag som vanligt. Pluggade matte på studietiden i 2 timmar (duktigt..!!) sen va ja med jocke efter skolan. Vi hade de mys :) 

nu sitter ja  o pluggar lite till matte. HAHAh jag fattar ju detta. (<3) 

puss o kram, godnatt



skolan snart! haha


PALLA BRY MIG OM BILDEN, TOG FÖRSTA BÄSTA!

ALLTSÅ FUDGE VAD JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT BLOGGAAAAAAA!!

hahaha asså förlåt för det!! Jag orkar bara inte. Sorry.. kommer nog in i en "bloggperiod" snart igen. Orkar bara inte just nu. Orkar inte något typ (A) 

skolan idag va rätt chill om jag får säga mitt. Stack till skolan. Hade skolfotto. Eftersom vi är så bäst och är 3:or så får vi spexa till oss lite. Så på porträttbilden så har jag massa svart sot i ansiktet. JÄTTE KULIGT! farmor kommer typ fråga vad som har hänt :') haha! ne men. kortet blev nog bra. typisk estethumor. ni får se sen :') haha! Ah men sen hade vi jätte kort svenska.. gjorde inte så mke. skrev ut en grej sen va jag klar.. så fick gå. haha! Så hade jag håltimma FRÅN 10.10-14-05. för vi övade inför markshowen och pallar inte va med på många låtar så jag ehm.. behövde inte träna just då :$ hehe.. iaf så hade vi religion och som vanligt kunde jag allt där. (MVG barn?) och sen slutade jag. Träffade Jocke på vägen hem och så följde han mig (söt) och så typ stod vi och snacka fett länge om ingenting tills jag gick in i mitt hus. Så skulle jag städa men det gick bra :') hann äta och gå på toa sen skulle jag visst dansa HAHAHA lol! roligt liksom! :D yes! Dansen ägde som vanligt och jag ägde! Hade jätte roligt. Älskar min dansgrupp. Alla är superflum. Som jag. Samt läraren. Hon försökte lista ut låttexten till låten jätte länge och sen sa hon att vi skulle skita i de. HAHA! man ba "k..?" HAH så ah.. de va super. Åkte hem. Käka godis. KOLLADE PÅ IDOL. faktiskt... o åt mat o typ skrev lite namn på en lista av en anledning ;) och sen typ lite så. ÄR TRÖTT. borde lägga mig...

HUR MYCKET FÖRSTOD NI PÅ SKALA 1-10?! 
jag förstod 100000000 :') men jag är jag.

PUSSS OCH KRAMKALAS! 



saknar italien, godnatt

tjenare. Va sämst på att blogga idag. Förlåt. 

Har haft så fullt upp.

Ska sova nu. Godnatt ♥



godnatt på er..


ser lite drogad ut på bilden men whatever, man måste ju bjuda på sig själv

godmorgon! Haha, känner av att ja somnade sent igår. Vaknade 8.. min buss går 8.23 o ja börjar 9.05... vad gör jag? CYKLAR SÅKLART. kallt som sjutton men man sparar tid :')

ska äta klart nu. Pöss



I was born to be somebody!

kan inte sova.. så gick upp igen :$ smsar med världens bästa pojk.. hihi. Han är fin han. Vill lägga upp en speciell bild på honom, men han kommer döda mig då (A) ne okej. här kommer den ;)


mahahahahahaha så sjukt söt! Gitarren va fett ostämd med, rummet stökigt o ja vet 
inte vad. Men HAN är finast :')

ne , nu ska jag sova.. hehee godnatt!

godnatt


allt jag vill är att få se dig le och att du är här med mig, du är här med mig ♥


sa jag inte att han va underbar..?


inga ord.. men jag tycker om er!

så sjukt underbar dag! Ska försöka skriva någon gång om dagen men det är svårt. Jag vet inte om ni ens kan tänka tanken om 1 h med bara Geir, snack om allt o alla och bara chilla! Sen bli presenterad för Robert Wells som har varit ens förebild ett bra tag. Va stum där, vågade inte ens säga det. underbar dag. Underbar konsert. Underbara människor. BÄST ♥





hahaha, när jag va hemma så chattade jag med Daniel ett tag och så helt plötsligt länkar han denna till mig. haha! Det va lite smått kul. Du är sjukt underbar min käreste bror. Puss på dig! ♥


sprid

En vanlig grillkväll snubblade Ingrid och ramlade.
Någon erbjöd sig att ringa ambulansen, men hon övertygade alla, att allt var ok med henne, och att hon bara snubblat p g a sina nya skor. Hon var dock lite blek, så hennes man hjälpte henne, borstade av hennes kläder, och gav henne en ny tallrik med mat.
Ingrid festade tillsammans med dom andra, resten av kvällen. Ingrids make ringde senare och berättade att Ingrid skjutsats till sjukhuset senare på kvällen, och att hon avlidit kl 23.00!!!
Hon hade fått en stroke!!!! En neurolog sa, att om en patient som råkar ut för ett slaganfall, får läkarvård inom 3 timmar, har man stora möjligheter att rädda personen.
Det handlar om att vi alla behöver lära oss att se tecken på stroke, och att kunna ringa ambulans och vidarebefodra dessa informationer, så att patienten snabbt kan få rätt behandling.
... En snabb test består av 4 steg. 1. Be personen att le (det går inte). 2. Be personen att säga en hel mening 3. Be personen sträcka upp båda armarna (det kommer inte att fungera helt). 4. Be personen sträcka ut tungan (den kommer att rulla sig eller vrida sig i munnen.
EN KARDIOLOG (hjärtläkare) HAR SAGT, ATT OM MAN SPRIDER DENNA VETSKAP, TILL SÅ MÅNGA MÄNNISKOR MAN KAN, SÅ KAN VI VARA HELT SÄKRA PÅ, ATT VI BIDRAR TILL ATT RÄDDA LIV, KANSKE T O M VART EGET.....
Vi vidarebefordrar dagligen massor med "blask", så nu kan vi också fylla ledningarna med något extremt viktigt!!! Om du tycker lika, kopiera helt enkelt detta, och hjälp till att rädda Liv!!

rhapsody in rock

ÄR SÅ SJUKT TAGGAD! 

Geir Rönning, Robert Wells, rhapsody in rock. ÄNTLIGEN! ♥



ajm sårry

att jag inte har bloggat! 

ska berätta lite om min otroligt händelserika helg än så länge!

torsdag: 
jag slutade skolan lite tidigare, eller jag gick hem för att ja inte hade nåt att göra på studietiden o de fick man punkt. Iaf så började jag gå hem när Jocke o matte mötte upp mig på vägen o så följde dom mig hem. Jocke ville ha nåt att dricka o det slutade med att dom rusade ner till mitt rum som såg ut som jag vet inte vad och började kolla runt. Dom hittade bla gamla skolkataloger, dikt till Rabih och lite annat... HAHA ville typ dö där inne. Skitpinsamt. Vill inte att Jocke skulle se mitt rum sååå stökigt.. HAHA matte gör inget ;) ne men asså ah .. xD sen cyklade dom hem o ja stack senare till församlingshemmet för att vi skulle ha tjejmysparty med konfirmanderna. haha de va jääättekul! :) Vi åt gott, snacka tjejsnack och hade allmänt roligt. Sen hade vi "kurragömma" på kyrkogården... det inte konfirmanderna visste va att Jocke och Matte hade gömt sig med masker där runt om och att dom just vid ett ögonblick skulle skrämma livet av dom. SÅ HÖRDE NI TYP 1247395794578 TJEJER SOM SKREK I TORSDAGS, det va ingen våldtäcktsman, bara Matthias Nyhage i farten. så kul va det. ;) så gick vi in och åt efterrätt och en massa och så skulle konfirmanderna hem men vi ledare nanade där, svinmysigt hihi! Vi satt och snacka tjejsnack. Vilka som va kära i vilka. INGEN VET DÅ VEM JAG ÄR KÄR I ELLER NÅGOT, NEJDÅ. joachim andersson ♥ iaf så gick vi o la oss rätt sent o så men det va mys mys!

fredag:
eftersom vi hade studiedag så kunde vi sova ut. MEN ICKE SA NICKE, mitt på morgonen skulle en viss Owe Johansson gå igenom rummet och vadas av en massa chock och springer ut igen, haha sötpräst ♥ så jag vaknade av att alla brast i skratt. Sen sjöng vi för alla som gick förbi eftersom det hade varit morgonbön där :) men vi gick upp. Kokade lite te, tog lite KUmackor och så käkade vi frukost tsm. MYS! sen stack jag hem och försökte sova men det gick inte. När jag väl hade stängt av datorn och skulle gå och försöka igen sms:ade Jocke att han va på g hem till mig så ja sket i att sova :') hahaha! nej men han kom hem o man hälsade honom glatt när man precis hade slängt 10 soppåsar (duktig flicka jao!) o så gick vi hem till mig igen. De va mys. Han sprang ner till mitt rum igen och hade inte städat det :$ men det va ruligt ändå. Han skulle stämma min gitarr o vred fel. MAN BA FINT :') 
sen kom pappa hem för tidigt. Lite aqward för va inte förberd på det så ehm ja... hehe (A) ;) ne men det va väl lika bra att dom träffades ;) men sen stack ja o Jocke till Matte och sen stack vi till donken och åt god mat. HIHI<3
sen gick vi hem till Matte igen och kollade på nåt sjukt random klipp o ja typ dog lite så.. sen stack vi till KU och tyvärr, måste meddela... någon har tagit roger :( HAHAHA orkar inte :') iaf. ALLTID ROLIGT!

imorgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra på dagen men sen ska jag iaf åka upp till Uschlahalm (bäst på stavning) och kolla på rapsodhy in rock eftersom Geir är med. ÄNTLIGEN. hihi skitglad! och på söndag ska jag fira Wictor och Philip (1 år och 18 år..) så det blir fullt upp. 

PUSS O KRAM!





Dag 21 – Det här är jag bra på

brukar få höra att jag är duktig på piano... men det är upp till er ;)



grattis på 1års dagen världens sötaste kusin ♥



men ja just precis

hej alla min fina bloggläsare. Anledningen att jag inte bloggar så mke nu är helt enkelt. NEJ JAG ORKAR INTE. deal with it! haha! 

jag sitter just nu och kollar på den lilla rispan i min mobil. HOPPAS att de bara är skyddsplasten annars kommer ja lämna in den. DUKTIGT ATT JAG HAR HAFT DEN EN DAG OCH SÅ HÄNDE DETTA! woho ... -.-

KÄNNER MIG VÄLDIGT POSITIV. så nu ska jag spela lite gitarr o piano(och sen kommer jag inte göra de typ ;pPppPpP)



FUDGE MY LIIIIFE

har redan en repa i min mobil.. :( BUHU. gör mig glad plz.. haha :$ 


älskar dig ♥

skolan snart!

godmorgon! har blivit SÄMST på att blogga. Skolan och körkortet tar över mitt liv !! :s hahaha! nej men ska försöka bättra mig. Om jag kommer på hur man bloggar med min mobil så funkar nog allting.. det är det att jag ska komma på det med ;) HAHA!

ska fixa mig till skolan nu. FISHE IDAG, yeah :D 

puss o kram



Dag 20 – 10 saker som ni kanske inte visste om mig

1. Jag HATAR allt som har med sjukhus att göra.. själva sjukhuset är jätte "äckligt", hatar blod, hatar spya.. hatar allt sånt. USH!
2. Jag är sjukt klumpig, bandaget på min fot säger allt!
3. ser jag en spindel eller orm så är min dag förstörd... typ ;)
4. jag hade en annan blogg innan. Men bytte till denna.
5. Jag kollar inte på Idol iår för jag tycker att det suger :)
6. jag har väldigt lätt att få kompisar eftersom jag är väldigt social!
7. jag har två mobiler som jag använder skapligt mycket. Dock ska en sluta att användas eftersom jag skaffat en ny.
8. jag fyller 18 år om exakt 1 månad.
9. jag blir sjukt lätt irriterad! haha! sen blir jag lika lätt glad igen.
10. En av mina största drömmar är att flytta till Califonien och ha världens maffigaste hus där! ;) Sånt man ser på filmer ni vet HIHI! 



haha, gjorde min dag!


kom igen lena, vad skulle vi annars göra?

hejsan! 

håkan va bäst igår. Inga ord. Ni måste varit där för att förstå !! 

nu ska jag träffa Jocke snart. Ska sova hos Felicia inatt med så asså ah. Det blir nog inget bloggande. puss på er!


Håkan ♥




"ser mitt hår ut så? :(" HAHA så fult :(




undrar om min näsa ser ut så hela tiden när jag pussar folk,
PINAMT! hahahahaah


älskar dig ♥

PIC FRÅN ALINA! ♥

håkan snart!

snart och snart... iaf! Snart ska jag åka in till Göteborg eftersom Håkan Hellström ska uppträda på liseberg, ser fram emot det! :D 

blir dåligt med bloggandet dock men det fixar sig nog! ;)

puss på er ♥


inte OKEJ hur mycket jag saknar detta stället..

hihi, lite så!

hallå där! 

förlåt att jag ALDRIG bloggar typ. Men allt beror på skolan!! Idag har jag exempel pluggat en massa matte, skrivit loggbok till projektarbetet och spelat piano! OCH JA! det va inte lite mattetal jag gjorde! haha! Så nu är jag friii.. ett tag iaf, typ tills.. imon? när jag ska plugga mer matte. JAG SKA FÅ ALLA RÄTT PÅ DIAGNOSEN PÅ MÅNDAG YEPP YEPP!

nu vill jag sova.. fast ska inte. TYP

puss o kram


JOACHIM ANDERSSON IS MY PRINCE ;) haha!

Dag 19 – Någon som betyder mycket för mig

någon? jag har väldigt många vänner som betyder mycket för mig!!! :O kan inte säga en människa som gör det..!

här är några:




vacker bild, tack jag vet :D


my darling :* ♥ haha 



















jaa... det finns många. och alla är inte ens med på bilderna. 
MEN NI VET VILKA NI ÄR! ♥

godmorning!!

godmorgon, torsdag fina torsdag! Idag börjar jag tidigt så gick upp o duschade o ska äta frukost nu. NAJJJZZZZ! 
börjar tidigt idag och slutar vid 3. Lång dag ;) haha! nej men asså ... det är faktiskt en av mina längsta dagar. älskar mitt schema! ;) har körsång idag oxå! haha! 


nu ska jag äta frukost och sånt. 

LOVE

//Anna




Dag 18 – Om jag vann en miljon så skulle jag..

hej! jag har inte bloggat alls mycket idag. När jag kom hem svarade jag på era frågor och sen så stack jag till dansen. Va inte med och det tyckte Robin va jätte konstigt. HAAHA han är sjuk ibland asså ;) Haha. 

iaf sen så har jag bara pluggat matte o ätit o pluggat mer matte o ätit. Inte jätte roligt kanske men sånt man får leva med. 


OM JAG VANN 1 MILJON SKULLE JAG..
skänka en hel del till barncancerfonden osv o sen skulle jag spara en hel del. KÖPA EN IPHONE (eftersom mina föräldrar fullständigt VÄGRAR..) och så skulle jag åka ut o resa!! Sen skulle jag spara en massa pengar med! :)


NU SKA JAG SOVA. 

puss o kram



svar på frågor!!

tack för alla fina frågor, ni är underbara! Här kommer svaren:

IDOL

är du kär i Daniel? Hade du blivit tillsammans med honom om han velat?
Nej jag är absolut inte kär i Daniel och jag har aldrig varit, och nej jag hade inte blivit tillsammans med honom.
han är som en bror och vän och allting för mig och inget annat. Har aldrig sett honom på något annat sätt och kommer aldrig att göra. Visst hade man en liten "förälskelse" i honom ett tag. Men det va ju inget.. allvarligt, om man säger så! Att bli tillsammans med honom skulle bara känts konstigt. Skulle aldrig tackat ja till det. Även om jag tycker om honom otroligt mycket så känner jag inte så för honom.

gillar du Daniel Norberg?
nej jag gillar inte Daniel Norberg... jag ÄLSKAR honom! ;) Han en en bit av mig. Han är underbar, utan honom så skulle jag inte klarat av vissa saker som har hänt.

vem var du med när du träffade Daniel Norberg?
haha, det  vet du om ju. Men jag va med DIG Pernilla, Sara, Mia och Sabina. Samt Mias mamma! :)

Tjärlek vs Kärlek?
för er som inte fattar varför jag la denna på kategorien "idol" är det för att det va "tjärlek" just så man sa under idol. För mig heter det tjärlek så länge ja lever! haha! Nej men TJÄRLEK! det förklarar mitt 2010 typ :)

tycker du fortfarande lika mycket om Erik Grönwall?
jag ÄLSKAR erik grönwall! Kommer alltid att göra och har alltid gjort. Han är som en del av mig som aldrig kommer att försvinna. Ni vet, siamesiska tvillingar sitter alltid ihop.. Jag och Erik är som såna. HAHA . (kul jämförelse..) nej men vad som än händer kommer jag alltid att älska honom för den han är o den han varit!

om Rabih och Eddie kom gående på gatan och du är med Daniel, vad skulle du då gjort?
haha vilken fråga! Jag skulle ropat "RABIH, EDDIE!!" och sen tagit med Daniel till dom. Rabih och Eddie är ändå.. rabih och eddie o ingen kommer någonsin att ta deras plats, och träffa daniel, rabih och eddie samtidigt är typ en dröm. Daniel skulle förstå ;) haha!

varför kollar du inte på idol 2011?
jag har några anledningar. Dels så tycker jag inte om Bard. Jag avskyr honom och jag tål bara inte kolla på programmet då. Det funkar inte. Sen så känner jag inte samma behov av att göra det längre. Det är någonting som jag har passerat genom livet nu. Visst kollar jag lite då och då. Men jag följer inte på samma sätt. Exampel har jag planerat att gå på Idol-genrepet i Scandinavium med kompisar. Bara för sakens skull. Det är roligt med!

vad hände med Andreas och Olle?
dom är ute och vandrar! :) ahah nej men klart att jag gillar dom fortfarande. Jag har bara inte åkt på så många spelningar och jag skriver inte så mycket om dom. Men gillar dom sjukt mycket. Min Olleskylt o Weisetröja finns fortfarande kvar! Alla stunder med dom är underbara !! :)

vad tycker du om  REbounds splittring?
när jag först fick reda på det blev jag väldigt chockad för man har ändå varit med dom så mycket. Sen  blev jag väldigt ledsen och deppig men nu har det släppt. Deras val och deras möjligheter!

vad skulle du gjort om du inte hade alla dina idoler?
om jag ändå visste det.. JAG SKULLE INTE HA LIKA ROLIGT! jag har jätte roligt med dom och mina  vänner och jag är så otroligt glad att jag känner dom jag känner :)

Musik/film

när började du lyssna på JB?
jag och mina kompisar Tina och Samantha satt hemma hos Samantha en dag och bestämde oss för att vi skulle sätta på Justins skiva o sen insåg vi att den va rätt bra. Så kom jag hem och fortsatte att lyssna..! haha! Sen så gick det upp och ner o så gick Erik med i H.E.A.T. och jag lyssnade på honom för att finna tröst, och det fann jag och sen dess har jag varit fast i honom. Sen kollade jag på NSN och då blev jag ännu mer Crazy. NU ÄLSKAR JAG JUSTIN BIEBER!

hur länge har du spelat bas?
hmm, kommer inte riktigt ihåg. Tror att jag började spela lite i 8an. Sen spelade jag mer i 9an och sen nu på gymnasiet och i kyrkan så spelar jag bara mer och mer! Det är riktigt roligt!

Justin Bieber vs. Daniel Norberg?
Kan inte jämföra dom två. Justin är jag ett FAN av och Daniel är min kompis o min bror! haha! Asså det går inte att jämföra.. trodde jag att du visste Sara ;)

hur många gånger har du kollat på Never say never?
haha kan inte räkna. Kollade på den sjukt mycket när jag va sjuk!

har du några filmtips?
haha! oh! jag är så dålig på sånt. Alla måste se Never say never! haha! det är ett måste. Skjuter er annars ;) ne okej inte riktigt men typ. Sen är Tomorrow when the war began mycket bra! och 17 again.. o lite andra..! Jag är jätte dålig på sånt här. Förlåt! hehe!

varför valde du just estet-musik?
först valde jag teater men det försvann så gick över till musik! Är glad över det! haha! Musik är ett väldigt stort intresse, älskar att spela all sortes, jag älskar att gå på konserter och sånt med så alltså allt som har med musik att göra får mig att må bra. Det är ett grymt stort intresse och utan musiken skulle jag inte varit jag!

någon annan favoritartist utom idolerna och JB?
jag lyssnar på det mesta! Jag tycker bla att Danny är jätte bra, han och EMD alltså. Chris medina fastnade jag för på rix fm, Erik Hassle, Chris Brown, Bruno Mars, Usher och såna artister. Sen lyssnar jag mycket på 80tals rock. Och gör jag inte de själv så gör Jocke det åt mig ;)

säg en stor musikalisk förebild!
om jag inte ska säga någon av idolerna så måste jag säga Robert Wells! Han är grym på piano och jag är alldeles kär i hans sätt att spela! Annars måste jag säga Geir Rönning! Han hjälper mig otroligt mycket och det gillas verkligen!

säg de 5 bästa konserterna du har varit på!
oh, Idolturnén i Örebro, erik grönwall i borås, danny på liseberg, eric saade på liseberg och the ark på liseberg!

vad är det du älskar mest med att gå på konserter?
jag älskar de mesta med att gå på konserter! Gunget, sången, känslan, vännerna.. ja allt kan man säga! Det är bara tjärlek rakt igenom!

vill du jobba med musiken eller har du det bara som ett intresse?
mest ett intresse faktiskt. Men det skulle va riktigt roligt att jobba med det. Men det är nog svårt att jobba med det på heltid!

spelar du mycket gitarr o piano hemma?
jag försöker! Det är inte alltid jag hinner eller orkar. Jag har annat att göra med. Satsar väldigt mycket på skolan över huvudtaget och då kan jag inte sitta vid ett piano i 4 timmar som de  vill att man ska göra.

vad tycker du om elektropop? har du hört den?
HAHAHAHA den är så galen så att man gillar den typ! Det är inte så svårt att undgå att höra den ;)

favorit

vilken är din favoritfärg?
jag ska göra ett sånt här tråkigt svar. ÄLSKAR ALLA FÄRGER! men Grön mest, inte mörkgrön.. utan mer.. limegrönt!

favorit Justinlåt?
DOWN TO EARTH har alltid varit och kommer alltid att vara min favoritlåt med JB!

favoritblogg?
kollar inte kändisbloggar och sånt. Men Foki har sjukt härlig blogg, slinker in på den ibland!

på vilken/vilka affär/affärer shoppar du helst?
jag har konstaterat att nästan alla mina kläder jag har kommer ifrån GINA! men älskar HM sjukt mycket med!

vilken är den bästa låten med Daniel Norberg? 
Drifing from home ! den är min absoluta favoritlåt med Daniel. Den är skön, härlig, go text, go musik. Ja den är allmänt bra! :)

favorittidning?
jag premunerar på FRIDA och det är min favorittidning, dom har allting typ ;)

vilken mat äter du när du äter på donken?
hahahaha oftast äter jag Big Mac! men är jag inte hungrig kör jag på en cheese, till det har jag fanta exotic!

favoritpizza?!
HAWAII!!!!!!

Allmänt:

vem är du ihop med?
Joachim Andersson heter han och är världens mest underbaraste kille man kan ha! Är lyckligt lottad ♥

Vrf satte du inte ut "mitt" blogginlägg på facebook som många andra?
HHAHAAHAH lilla fina Jocke ♥ det va bloglovin som inte ville det! Dom ville nog inte att du skulle klättra heller ;)

foki eller kissie?
FOKI!!! jag skäms när jag ser kissie! haha!

vart bor du?
jag bor i en liten håla som heter Kinna!

hur gammal är du?
jag är 17. I oktober fyller jag hela 18 år. Tiden går snabbt!

vart föddes du?
på BB i borås ;) men du menar kanske vart jag bodde då? jag bodde i samma hus i Kinna!

vad heter dina föräldrar?
Maria och Jan-Olov!

hur gamla är dina syskon?
jag har 1 syskon och han är 20 år.

vilken skola går du i?
jag går på marks gymnasieskola år 3 inriktning estet-musik!

bästavän?
ville inte sätta den på favorit.. ;) hhaaha! jag har många bästa vänner! Felicia, Jacki, Nelly, Jocke, Matte, Maria, Jennifer, Marry, Elias, Hanna, Sofia, Tina esc. Men den jag är ABSOLUT NÄRMAST är Felicia!

vad är det första du tänker på när du ser en kille?
han är inte lika snygg som Jocke! ;)

hur träffa du din pojkvän?
genom KU! Han började när han gick i 6an och jag gick i 9an då! ;) haha! Men vi har bara kommit närmare och närmare varandra och nu är vi ehm.. väldigt nära! och det är jag väldigt glad över! :)

gillar du frågestunder?
hahaha det är väl .. trevligt!

är jag en bra vän?
ja pernilla! det är du!;) AHHAHAA!

vad gör du en vanligt lördag?
antagligen är jag med Jocke, sen träffar jag andra kompisar och sen hittar vi på något roligt på kvällen. Vi brukar ha en filmkväll nästan varje vecka! :)

har du någonsin sett ett lejon irl?
hahaah, ehm. nej .. tror inte de :o , kul att du har det iaf!;)

vad har du för hårfärg?
vet inte.. haha! alla möjliga färger .. fast jag är mörkblond/ljusbrun annars!

tror du att du saknar mig lika mycket som jag saknar dig? eller tror du att du saknar mig mer eller mindre än jur mycket jag saknar dig?
HAHAAHAH lilla söta sara :') haha! jag tror.. nej jag VET att jag saknar dig mer än vad du saknar mig!

varför är du kristen?
den frågan va ju lite speciell..! Haha! varför? jag vill! nej men asså det är liksom bara självklart för mig att Gud finns! Blev kristen i 9an och det blir man inte bara utan någon anledning :)

du åker mycket på läger, vilket är de bästa du har varit på?
ooh! jag gillar alla större läger jag är på! Det lägret som betytt mest för mig är min konfirmationsläger på Dyrön! Jag blev kristen där och det förändrade hela mitt liv o min vardag! Sen mitt första stora läger, nyårsläget i Kungälv 2008-2009!! underbart läger. Fick lära känna Gud på riktigt där!

hur länge va du i italien o vilka va du där med?
jag va där i 2 veckor. Samt 1 veckas resa. Så jag va borta i 3 veckor. Vi åkte bil dit. Va där med mamma, pappa och min morbror och moster Christer och Frida, min mormor Siw och mina två små kusiner Hanna och Wictor!

jag har följt din blogg ett tag och kommer ihåg när jag läste ett inlägg om att du va mobbad, hur har du orkat ta dig igenom allting?
min familj har varit sjukt stort stöd. Sen blev jag kristen som de flesta vet och fick mycket stöd ifrån mina vänner där och jesus själv. Är riktigt förvånad och väldigt stolt över mig själv att jag orkade ta mig igenom det. INGEN ska få uppleva att vara mobbad. Det är HEMSKT!



tack för alla frågor. Det va en hel del. NI ÄR BÄST! ♥

skolan snart,!

tjo! Ska fixa mig till skolan nu. Börjar 8.15. KUL, eller inte! hahah! 

vi hörs, puss puss


operan..! ;) ;)

Dag 17 – Min hiss/diss lista



  • bra väder
  • joachim andersson ♥
  • mina bästa vänner
  • KU
  • lediga dagar
  • MUSIK

  • dåligt väder
  • massa plugg så man knappt kan andas
  • Marks kommun
  • mobbning
  • trötthet
  • omogna idioter



trött trött trött trött trött

förlåt för att jag inte bloggat idag. Är inte direkt på bästa humöret. Sjukt trött! Orkar inget. Skippade allt plugg idag, har bara legat o halvsovit sen jag kom hem från skolan. Vi va som sagt i gbg med klassen idag. Det va inte alls kul .. haha,, helt ärligt. sjukt tråkigt. är hellre i skolan än gå runt o kollar på allt det.. där?! :s

ska snart sova. orkar inte va uppe längre. 

Puss och kram



jag har tråkigt så jag gör detta för eran skull!

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? - nej de är jag inte, :') ♥
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - eller ska jag gå förbi en gång till? 
Hur många har du varit kär i? – well, innan skulle ja skriva "typ 3" fast nu vet jag vad kär är .. hihi så.. 1, o de är jocke<3
Är du kär just nu? - om jag är :)

- 11 frågor om dig själv
Fullständigt namn? – Anna Maria Ericsson
När fyller du år – 19 oktober, 18 år iår, man ba "yeeaaah!"
Några piercingar? – jag är fin utan de :') 
Vad har du på dig just nu? – det vill ni allt veta va? ;) ne okej. Morgonrock.. HE HE
Vilken årstid är bäst? – Sommar, Sommar, Sommaaaar! <3
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - haha, sova o vakna upp brevid någon man älskar ♥
Vad tycker du mest om hos dig själv? - hm, min humor. DEN ÄR SÄMST! hihi
Vad är du bra på? - musik? kanske? :o ;) HEHE
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - hehe tillsammans .. :$
Isåfall, vem? - hehe jocke såklart. Aldrig sovit sovit men nästan sovit.. HEHE xD
När hade du senast sex? - intresseklubben antecknar!

- 5 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Felicia ♥
Vem är den roligaste av dina vänner? - jag har bara roliga vänner hihih
Vem är snyggast av dina vänner? - JOCKE!!!! ♥
Vem är mest partyprisse? - haha jag har några stycken.. ;)
Vem är den du helst har filmkväll med? - jag gillar att ha filmkväll med alla mina vänner :D

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Calle tror ja (A)
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja det har jag :)
Vem är farligast i din familj? - CALLE!! lätt val!
Vem ser roligast ut i din familj? - HHAHAHAhAHA, ja precis
Vem är coolast? – jag, vem annars?
Har ni något husdjur? – Calle! typ hihi
Mest gemensamt med? – hahah Calle tyyyp!
Underhållningen? - jag såklart! vad vore familjen Ericsson utan mig  ? ;)
Roligaste kvällen med familjen? - någon i Italien antar jag, när inte calle va med ;pPPppPp
vilka består din familj utav? - Mammi, pappi o CallePlutt!

- 7 frågor om idag
Vad har du gjort? – typ vaknat, snackat med mamma i telefon o funderat på att äta frukost (kom fram till att jag absolut inte orkar!)
Vad ska du göra? – gå till skolan, pröva studenmössa maybe o sen åka till gbg med klassen (JIHAA)
Har du gjort något dåligt idag? - vaknat ? hahahahah
Har du duschat idag? - nej gjorde de igår! :')
Är du trött nu? - MEN JA!! hehe
Går du i skolan? - haha neduvet.
Har du varit i skolan idag? - NEJ jag vaknade precis.. för 2 h sen.. xD (MEN PALLA GÅ PÅ FISHE, NEJ :( )

- ANNAT
Hur mår du just nu? – TRÖTTIS!
Har du piercat dig? - asså, nej fortfarande. RÄKNAS ÖRONEN FÖRESTEN? isf ja. :)
Är du hungrig nu? – SJUKT HUNGRIG!
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg, bdb o twitter hehehe

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Mammut HIHI!
Vem ringde du senast? - Mammut med hehe
Vem sms:a till dig senast? - Felicia ^^
Vem sms:a du till senast? - .. felicia ♥

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - när hon kom in i mitt rum o sa att ja skulle vakna. VET INTE HUR MKE KLOCKAN VA
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – sen han kolla in i mitt rum o sa "hej!" HAHA vet inte när? jag sov! :')

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nooo! nevaaah! ba glömma den perioden :')
Har du sminkat dig idag? - nej! :)
Har du bra självförtroende? - inte för bra o inte för dåligt. MITTIMELLAN!

-MUSIK
lyssnar du på musik just nu? - NEJ! men jag sjunger, jätte fint!
Vilket är ditt favoritband/artist? - TROR DE FLESTA VET ATT DET ÄR RÄTT MÅNGA!

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - nej du vet, jag lever på linnen<3
Har du fler än 3 jeans? - haha, jaaa! :D
Har du fler än 5 tröjor ? - meh ja :)

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - yes, när jag årkar!
Använder du wax? - HAHA pallelipalla?
Använder du ögonskugga? - haha nesh!
Använder du kajal? - ibland när jag orkar sminka mig, o de är inte åfta ;)
Använder du hårspray? - haha, noshit! kanske på uppvisningar :')
Använder du volymspray? - näjnäj!
Använder du mousse? - det där geggiga vita? NEJ!
Använder du deodorant? – HAHA neduvet, luktar svett<3 .. klart jag gör!
Använder du skinspray? - VAD Ä DE?
Använder du parfym? - haha, ja. när jag kommer ihåg att ta den :$
Använder du läppglans/läppstift? - hahah skitfult på mig
Använder du brunkräm? - noepp!
Använder du rouge? – gjorde ett tag, men orkar inte mer. xD
Uppsatt hår eller utsläppt? – utsläppt!!
Plattar/lockar du håret varje dag? - men ofta jag skulle orka det. orkar inte ens sminka mig! xD
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – KLART JAG GÖR DET? gör inte alla de.. ? :o

- KÄRLEK
Är du kär just nu? – yesbox! 
Har du kysst någon idag? - tyvärr inte :(
Har du ett förhållande? - hihi ja. Min lilla Jocke<3
Är du romantisk? – KLART JAG ÄR, eller? hahaha
Har du snott en kompis pojk/flickvän? - nej, varför skulle ja? 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – med Jocke ♥
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - HAHA räknas typ dagis? :')
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – 17 o 18 tror ja.. eller 18 o 19.. nåt sånt iaf!
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – KLART jag vill ha calles flickvän.. ELLER INTE!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – hehe.. näj faktiskt inte.. :$ fast jag är jättekär i honom ♥

fett gammal bild jaaao!

hej! Funderade på att gå till Fishe idag men jag pallar verkligen inte det. Är svintrött.. Det börjar om 1h och 15 minuter så får se! Ska till Göteborg med klassen annars idag. haha! No lifers. Ne men vi ska gå runt o kolla på en massa musér. Synd att jag måste åka hem tidigare....... ;) haha..! 

ska ta o keeeeka frukost, måste gå och känna på studentmössorna med HAHAH! Ne men asså ah xD FÅR SE! 

goodbye, puss o kram!


svaren på frågestunden kommer snart

så ställ så mycket som ni orkaaaaaaaaar! :) ställ här!



Dag 16 – En bild på den snyggaste killen jag vet












väldigt lätt val faktiskt... heheh.. JOACHIM ANDERSSON! ;)♥
HAHAHAHA vet att han inte vill att jag lägger upp alla dom bilderna 
men kunde inte låta bli :') HIHI! Puss på dig ♥

love is in the air ♥


(klippt ihop lite.. JAAA! hehehe) 

27 juli 2011 ♥

IF YOU WANT ME TO..!


ja eftersom du vill att jag ska göra det så visst kan jag det! Ska försöka att kortfatta mig o säga vad som hände. Det går inte riktigt att förklara..! 

jag, mamma o pappa åkte tidigt ifrån Kinna för att ta oss till Kungälv för att hämta upp Pernilla som skulle med! Vi åkte o såg en skylt som de stod "UDDEVALLA" på och började typ studsa i bilen! haha! Vi kom dit o mötte upp Sara och vi fortsatte att gå och mötte upp Mia och hennes mamma! Vi stod där utanför och pratade o Pernilla började dela ut en massa.. haha klubbor till oss för hon va så nervös, haha gulligt :] men när vi väl kom in så ställde vi oss vid scenen o stod o snacka typ som "tänk om daniel kommer nu! haha! :D" och så ser jag en väldigt fin människa gående över gräset och jag typ pötte till Sara och bara "där går Daniel!" Pernilla typ började typ hoppa runt.. inte riktigt men nästan och mia typ bara log! haha! Jag började gå mot honom och han började typ gå snabbare och sa "Anna, Anna, Annaaaa!" o jag svarade med "hej daniel!!" haha! "jag kan typ inte krama dig! har för mycket grejer i händerna...!" haaha men han kramade mig ändå! :') o så kramade han Sara o typ så ja! Så gick han och förberede sig. Jag och Sara typ stod o kollade på honom hela tiden och han typ bara skrattade åt oss. Han kollade åt vårat håll hela tiden o typ så xD o sen när första bandet hade spelat så sa han som presenterade att det skulle komma ett annat band efter (fast det egentligen va Daniel som skulle spela!) så vi typ bara "va?:o" o så gick vi till daniel! o skulle precis fråga men han han före! "skulle inte jag spela nu? :O" "jooo! :O" haha och så kom han som presenterade och daniel frågade om han inte skulle spela o då sa han typ "jo just de!" haahah så ja o sara, mia o pernilla gick typ tillbaka o så skulle Daniel spela! Haha! Han va så söt, typ pratade med oss från scenen och va jätte söt o underbar o allt! :') så vi typ stod där o typ försökte att inte börja typ gråta HAHA!


Så när han va klar gick vi till honom igen o började prata med honom o berättade att han va jätte duktig o massa! Tog lite kort, pratade med hans kompis o allt möjligt! haha! Jag skulle ta kort med Daniel när han utbrister "ANDREAS DU SKA VARA MED PÅ KORT!!" hahaha jag började skratta o höll med och vi övertalade Andreas att vara med så här blev resultatet! ;) haha sen signerade han min sko med ;)





Jag stod där med Daniel ett tag o dom tog kort med min kamera o dom andra tog kort med så har sjukt mycket bilder med honom nu ! :D Haha! kan lägga upp alla! :) så stod vi så och snacka ett tag när Andreas börjar skratta åt att jag hade min hand på daniels mage HAHA "känner du hans magrutor? ;)" och då började jag skratta (o då tog Sara bild .. MAN BA FIIINT!) "Känner du att jag tränat Anna? känner du de??!?!!" man ba "jaaa värsta magrutorna<3333" hahaha jag kände de :') o så typ ja.. stod vi där ett tag o snackade om allt möjligt o sen skulle pernilla ta kort o sara o mia o Sabina (som hade kommit ett tag efter) o typ sånt! Så tog lite kort o sen skulle vi alla gå o äta o de va då vi började prata med Emilia o Sofia o så satt ja o Sara o åt ute med dom sen! :) underbart! Vi gick tillbaka, lyssnade på lite band o allt när Daniel kommer gående mot oss o kollade på mina skor (som han hade signerat) och på Saras skor som han med hade signerat o så började han skratta o sa att den på Saras sko va falsk.. HAHA orkar inte.. :S




o så skulle han precis sätta sig vid oss när någon människa kom o sa att han skulle sitta i juryn till talangtävlingen så han gick o hans kompis Andreas satt kvar vid oss! Ja, Sara o Pernilla flyttade oss så vi kunde se daniel bättre o satt o lyssnade på de som va med i talangtävlingen.. vi kollade om daniel gillade de o då gillade vi de med :') HHAHAH! ne men typ.. Sen så efter det så gick vi bakom honom för vi orkade inte sitta där framme längre o han typ följde oss med blicken.. haha söter :') vi stod där bakom, köpte lite vatten o massa HAHA o så kom Daniel fram till oss o vi började snacka o hade jätte trevligt! "dom här är bra!!" "jag gillade dom i 8an! haha!" "gillade? :O" "jaa! asså inte riktigt min musik längre haha!" "du kommer glömma av miiiiig :(" "NEJ!! aldrig att jag gör de!!!" "jo, jag kommer bara vara den där idoldaniel!" (det menas asså att han vet att jag inte ser honom som de haha..) "nej! aldrig att jag glömmer dig!!" "NEJ DET KOMMER HON INTE!//pernilla o Sara" så började jag krama honom o han va helt underbar o sen sa han "klart att du inte kommer glömma av mig! haha :D" hahaha man bara "trööögo :')" så fin är han! Fattar inte hur han ens kan tänka tanken! iaf så stod vi där o snacka ett tag o sen började New Kid spela o vi stod där bak o dansade fint me Daniel  o Andreas :') haha! sen kom Mia, Sabina o Maggan o dom skulle åka så dom sa typ hejdå och sånt (kan hända att detta hände innan haha) ..




vi stod där o dansade med daniel o andreas o hade allmänt roligt o sen satte dom sig i soffan igen o vi stod där bakom o hade roligt haha! Sen skulle ja o pernilla åka så ja ba "hejdå Daniel, ja o pernilla måste gå nu!" han bara "ah hejdå!" utan nån kram o ja ba ":o" o då skrattade han o ba "tror du att du får gå utan en kram? hahaahah :D" så kramade vi honom hejdå.. lååång kram. Han är fett underbar.... så kramdes han o pernilla o sen gick vi! haha.. de va tråkigt att gå men en så sjuuuuukt underbar dag. Han får mig verkligen att må bra! O de gillar ja! o det borde ni andra med göra..!:) 





vi hörs! Puss

men gud vad kul!

KOM IGEN NU! vad hände med era frågor? STÄLL DOM I FRÅGESTUNDEN

hade precis min första körlektion med Camilla (Hade ju Allan förra gången) o det gick super! Det va så grymt roligt! :D man lärde sig inte bara köra bil utan man hade grymt roligt där. "Akta den lilla Killen där! Du kommer skrämma honom om du kör i den farten!" "det är Ludwig, det gör ingenting!" "känner du honom? GAAASA!!" hhahaha! dog av garv! xD sen sa hon "Kolla i backspegeln, man vet ju aldrig om Ludwig kommer! ;)" hahah! Asså så skön. De va typ .. jättekul! :) Nu blir det att plugga matte o typ sånt för sen ska jag till skolan.. börjar .. 12.10? HAHA! hade körlektion 8.00? HAHAHAAH kul :] men som sagt, ska äta lite o plugga matte o sen blire skolan! underbart....!  

så nu... MATTE ! hahaah!

puss på er! ♥



godmorgon!

ska ha körlektion idag o sen har ja sovmorgon till typ lunchtid.. JÄTTEKUL! men körlektion är alltid kul ;) haha! 

Pöss! 



grattis mina finaste konfirmander, tack för tiden med er ♥


Dag 15 – Det här är jag beroende av

tjo! för inte alls länge sen så skulle ja svarat typ "idolerna" men tycker inte att jag är så beroende av det längre så vet inte riktigt vad jag ska skriva bara för det. JO! jag är väldigt beroende av musik ALLMÄNT! asså jag älskar att gå på konserter o ja älskar att spela, lyssna på musik, dansa till, sjunga.. ja allt.. utan musik så skulle jag inte finnas typ så.... JAG ÄR BEROENDE AV MUSIK!!!!



Dag 14 – Min favorittid på året och varför

godmorgon. gjorde aldrig denna igår så gör den nu! 
Min favorittid är lätt sommaren. Allt händer då! Alla spelningar, man har roligt med kompisarna på ett annat sätt.. grillar, sena kvällar, klippvandringar osv. DET ÄR UNDERBART!





























Lite bilder från somras! Underbar tid! ♥

HAN HAR ÖPPNAT PÄRLEPORTEN



HAHAHAAHAHAHAHAH ALLTSÅ JAG ORKAR INTE HAHAAHAHHAAH!

Dag 13 – Det här ångrar jag

tjenare!

något jag ångrar.. jag ångrar mycket i mitt liv. Men det jag ångrar mest som jag kommer på nu är att jag aldrig sa till när jag va mobbad i högstadiet.. hade värsta chanserna.. va väl för rädd antar jag. Tror att allt skulle kunnat bli mycket bättre om jag sa till men jag vågade inte..! Lite synd faktiskt..!

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING men jag va på lovsångsmässa ikväll! Det va underbart! :D haha! Skriver mer någon annan gång. Det kan bli allmänt dålig uppdaring här i helgen för det är konfirmation och allting denna helgen men jag bloggar så ofta jag kan. Synd att jag inte har någon mobil som jag kan blogga med. VÄLDIGT SYND! Men vi hörs! Pöss!! 



ett gäng slutkörda ledare behöver en matrast!


ph: Hanna Petersson

elektropop, broshan vi kör!

godmorgon! 

ska snart till skolan. Ska ha piano och arbetsmiljö och säkerhet idag. Sen slutar jag ;) ska till Skene på lovsångsmässa, träffa massa trevligt folk o ba chilla! :) GÖTT!

pöss


sakna dagen? JAAA!! 
hihi rabih o eddie i bakgrunden :')

Dag 12 – En dålig vana jag har

JAG ÄTER FÖR MYCKET GODIS!! jätte dålig vana!! ^^



litä allt möjligt chaffs i ett ända blogginlägg! (bäst på stava, vet!)

hej alla mina fina läsare!!

förlåt för att jag absolut inte bloggat något idag men jag har haft fullt upp. Jag kom till skolan, hade matte, svenska, körsång och studietid. Fick reda på att vi ska ha ett tal om utanförskap och annorlunda på svenskan och jag vet vad jag ska snacka om och sånt. MEN jag ska få ihop det på 3 minuter med haha! Men det är träning inför nationella! Sen på körsången så kunde jag knappast sjunga för jag är jätte hes så jag är väldigt glad att jag sjunger i altstämman! HAHAAH! iaf. sen så typ snacka dom om markshowen och massa o de kommer bli SJUKT ROLIGT (kan återkomma senare xD) o sen stack ja in till Kinna för att gå till konfagrejs o dom va jätte jobbiga o tjatiga så vi började vid 5 kanske? och va inte klara förän typ 8! haha! efter det stack David, Sofia och några till till Donken o köpte 19 cheese som vi skulle äta för typ alla höll på att svimma o sen tränade vi på lite privata grejer (ba för att ja vet att iaf 1 konfirmand läser min blogg ;) ) o nu är jag HOOOOME! så sjukt trött, orkar inte plugga.. orkar ingenting. Funderar på att lägga mig snart.. haha klockan är ändå rätt mke... så jag säger GODNATT MED ER! ♥



grattis världens finaste Mia! ♥


jag älskar dig ♥

skolan nu!! :D

hej, tro de eller ej... MEN JAG SKA TILL SKOLAN NU!

så jag uppdaterar när jag är hemma igen! :) ♥



VIKTIGT!!!!

GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖM INTE GLÖÖÖÖÖM INTE

ställa frågor i frågestuden :D

godnatt ♥



bilder





















HAHAHAAHAH DÖR SÅ SÖT!!!!!


true


du är så otroligt ... underbart bäst. jag älskar dig! ♥




saknar dig


BILDEN SÄGER RÄTT MYCKET FAKTISKT


10 nya kommentarer på ett inlägg från.. JOCKE! 
allt består av samma fråga, vilken liv han har den där pricken :') ♥

jag älskar dig, och de vet du ♥


men bra att du kommenterar själv då liksom! HAHAAHAHAH


jag lägger inte upp denna frivilligt


jocke tvinga mig. Han vill att ni ska svara på om han ska göra samma sak eller inte (så för guds skull, kommentera inte alls!:') )

SJUK IGEN

är sjuk idag med, kollar på Harry Potter nu. Har inte ork till så mycket annat. Ska nog äta snart. 

puss o kram på er ♥



STÄLL MER FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN

Dag 11 – Något jag är stolt över mig själv för

hmm.. något jag är stolt över är att även ifall folk typ "trackar ner" mig på att jag älskar Daniel, Grönwall, Rabih o alla dom så slutar jag aldrig gilla dom och följa dom! Helt ärligt är de inte lätt att få höra typ "asså anna.... Rabih suger! :)" asså det är inte kul att få höra sånt o ja brukar få höra det rätt ofta faktiskt. Men jag skiter i de. För jag följer dom för att jag har en historia bakom de. Exampel så gillar Jag inte daniel bara för hans musik utan sättet han är på när han träffar mig. Det är liksom inte varje människa som får uppleva sin idol, om man nu kan säga att han är det.. på det viset. Det är inte många som får höra det han säger till mig o allting.  Och det är en av anledningarna att jag inte ger upp när det gäller honom. Erik, han har hjälpt mig så otroligt mycket , inte för att ja delas så mycket med honom för jag har inte träffat honom så mycket men det jag har sagt så har han liskom .. ja lyssnat o det är underbart att ha en människa som verkligen lyssnar på en när man vill de och alltid .. asså ah! O typ Rabih.. asså han är verkligen som en kompis! Vi kan typ snacka om typ allt. Han vet typ mer om mig än vad många gör o det är underbart att man kan skriva sånt till honom o sånt o man vet att han läser det.. asså.. ah.. jag behöver inte skriva min conaktion med alla  va? men ni fattar grejer. 

De är inte bara mina idoler, de är mina vänner, "bröder" o allt. jag har TILLIT till dom som ingen annan! Det är en av anledningarna och JA! jag är stolt över mig själv att ja inte lägger dom på hyllan fast alla tycker att man ska  göra de. Dock har jag typ lagt programmet idol på hyllan men det är en annan sak ;) 



FRÅGESTUUUUUUUUUUUUUUUND!!!!

wopp wopp! det va ett tag sen o de är alltid ruuuligt!

FRÅGA PÅÅÅÅ! :D



bilden säger allt!

bloglovin

lite random? JA

spillde mat när jag låg i sängen o fick lite sådär smått damp så ja gick upp o hämtade damsugan o damsög upp det (A) fast då kände ja att jag kunde ta hela rummet. Så det gjorde jag! hahaha någonlunda rent just nu.. förutom att allt som låg på golvet just nu ligger nån helt annan stans *asg*

jag har kollat på NSN, High School Musical och nu kollar jag på 2:a HSM! hahaha jag har inget liv när jag är sjuk! ;)

nu ska jag fortsätta kolla på filmen! ;) no life som sagt! 

puss o kram!


ja saknar ....!

fråga mig inte vad jag gör med handen


fruktsallad!

JAG TRÖSTÄTER! :(


MIN ÄR LITE ENKLARE, men det ska ju se gott ut när man lägger ut
en bild, yeah right? :')

men ja detta suger ju!

hej ifrån en sjuk Anna! 

asså jag hatar detta. Jag bara snorar o snorar o nyser o hostar o allt möjligt skit. Kan nog inte gå på teorin idag. Om inte körskolan ska bli sjuk haha :(vill ju!  Kommer sååååå halka efter.. piss :( 

aja, ska nog äta något nu. 



Dag 10 – Det här saknar jag

jag saknar otroligt mycket..!


alla spelningar med Erik! ♥


alla spelningar med REbound! ♥


alla spelningar med Daniel! ♥


IDOL 2010 allmänt!! det vill säga Andreas, Olle, Geir och alla
andra med! ♥


alla Lotta på liseberg!! ♥


konserter allmänt som jag va på i sommar, iår o allt! :) ♥


vrångö 2011!!!! ♥ och alla andra läger jag varit på! ♥

orkar inte göra fler bilder, men saknar alla vänner såklart med. O allt sånt! Det finns mycket. 
jag älskar er alla!  ;) ♥



sjuk, man ba ":("

godmorgon! Jag stannade hemma från skolan idag. Vilket är rätt tråkigt för skulle ha min första gitarrlektion idag. Men jag kan inte hjälpa att jag är otroligt förkyld! Det är verkligen en typisk förkylning, skitsnuvig, hostar, nyser, täpt i nästan OCH bröstet o ja typ lite sådär febrig. ÄLSKAR DET <333 eller inte.

det som suger ännu mer är att det är en körteorilektion idag. Om jag inte går på den måste jag vänta till 18 oktober o ja fyller år 19, är det värt? NEJ! typ hej sjuk på körlektionen <3 haha... ja vill inte missa den.. Sen att man missar en myskväll med världens bästa tjejer suger ju väldigt hårt :( 

aja... slutsats: DET SUGER ATT VARA SJUK!

nu vill jag kolla på Never say Never så kanske ja blir lite mer happpyyyyy! 
det jobbiga är att Calle har den på sitt rum o han typ sover? TROR JAG
(ja han har kollat på den, fina bror<3 hahha!)

FRUKOST (det jag får i mig) och film va det ju. Sålänge kan jag ju dela med mig lite av elektropop? kände mig smart nu när jag länkade vid namnet ;) hahaha! 

HEJDÅ! 


saknar finaste Weise, 8 januari senast....


haha bilderna!

tjo breee §§§ haha ne okej. De va så 2009/2010 för mig! :') 

2009 o 2010.. underbart. Saknar allt som typ har med den sommaren att göra.. sommaren 10.. asså bäst :') 
tänker inte gå in på detaljer men en viss Erik, Rabih o Eddie va med mycket den sommaren...! tjärlek... ♥

nu ska jag sova, godnatt ♥





Olle Hedberg VS André Zuniga






OLLE HEDBERG

okej, detta är min åsikt.. vet inte andras. Men 1. OLLE är så mycket bättre på gitarren o övergången, sen
har andré rena fjortisfrillan o ja tänker mer honom som en Sebastian Krantz som sjunger så
sjukt mycket bättre dock! Njää, inte min typ. OLLE HEDBERG FOR THE WIN ♥

elektropooop

hej alla mina kära bloggläsare! Vet att jag har trappat ner på bloggandet och det har verkligen inte med er att göra eller något! SKOLAN kallas det!:( 

men men! Idag så vaknade jag tidigt och gick till körskolan och väntade utanför men Camilla kom inte utan det hade blivit fel men körde med Allan istället och han va världens goaste gubbe! :) Det gick väldigt bra om jag får säga själv vad jag tycker! :) haha! Ska ha min nästa körlektion på måndag nästa vecka! Hoppas att jag är friskare då! Detta är hemskt....!

sen iaf så åkte ja till skolan, hade nutida konst o typ håltimma o sen hade jag sceniska o vi kollade på musikalen vi skulle göra, o filmen blev inte klar denna gången.. HELLER! haha! Sen hade jag matte och fattade igen. Hahah känner mig duktig! HAHA!:D haha.. sen skulle ja hem o såg att de SPÖREGNA! o jag va tvungen att gå och då är de bra att ha jocke till hjälp så han skjutsade hem mig, hihi tack! ;)

satte mig o pluggade matte o körskoleteori och sen spelade jag lite piano. Fick även reda på att jag ska ha gitarr imon! SPÄNNANDE! 

ska försöka orka skolan imon. Vill dit ju! 

HA DET BÄST ALLA. puss o kram



Dag 09 – 15 saker jag verkligen vill göra innan jag dör

ooh okej, detta blir svårt, om ja ska va helt ärlig! ;) det kommer bli fett flummigt, men okej okej! 

1. Skaffat barn
2. Va vaken i 2 hela dygn
3. Fyttat från Kinna....
4. Löst rubikskub under 1 halv minut ;)
5. Jobba
6. Va gift med en maaan
7. Jobbat upp allt ja är skyldig mamma o papppaaa
8. Rräffat Justin Bieber, eller åtminstone sett honom live
9. Va med i TV... haha
10. Va en hel dag med Erik, Daniel, Lotta. Ulrik, Olle... ja ni fattar!
11. Snorkla i ett tropiskt hav! 
12. Gå på stranden i solnedgången med någon jag älskar... ♥
13. Åka till Califonien o surfa (åååh OC! haha)
14. Ha en vrölstor släktträff! Där ska Lenny va med! haha ;)
15. Segla jorden runt! 

hahahaa sa ju flum! Nu blir det plugg! 

mår inte bra... kanske är sjuk imon. VILL INTE! missar allt ju :(



godmorgon världen, vilken underbar dag...

tjo! Ska fixa mig nu eftersom jag ska till Körskolan o köra lite biil! fett taggad! 

skriver mer sen, :D


HAHAHA kolla min  gamla blogg o ba "NEEEEWKIIIIID!! :O" haha

Dag 08 – 5 personer jag skulle vilja spendera en hel dag med

glömde nästan ... ;)

hm... ! 

artister tar jag det som! 

okej, ganska lätt! 

Michael Jackson
vet att det är omöjligt nu men har alltid velat träffa honom!! älskar honom! ♥

Justin Bieber
lätt val! vem skulle inte vilja! Han är grymt söt o typ omöjlig att träffa privat. LÄTT VAL! ♥

Erik Grönwall
just nu skulle en dag med honom göra mitt liv till det bästa! Saknar honom som ininorden :( ♥

Daniel Norberg
haha ni ba *suck!* ne men asså lätt val! Saknar honom! O kan typ umgås med honom som vilken människa som helst så vill verkligen ha en hel dag med honom nu. Snacka om allt mellan himmel o jord :) ♥

Ulrik Munther
helt ärligt va de ett ganska lätt val för han har så sjukt många fans o alla vill träffa honom o en hel dag med honom skulle verkligen inte sitta fint. Verkligen inte när man gillar honom rätt mycket med! ;) ♥

GODNATT



idol? NEJ TACK

hej! va ute lite nu med bästaaaa! :) Kollade inte på idol o många typ reagerar stoll på de ! Man bara "men orka bry sig om ja kollar eller inte?" de lockar inte o varför kolla då liksom. Gilla läget ba! Ja har mina idoler redan o ja kommer inte direkt jaga dom! Kommer dom till gbg, FIIIINE! (eller daniel, uddevalla!) eller kanske sthlm nån gång. Men orka att typ åka till Örebro för att se på dom liksom. U GET IT! litet undantag för Erik nu men bva för att ja inte  träffat honom på så länge! :) O Daniel såklart men han är bästast av alla bästa! hihi! ♥

nu ska jag sova, puss o kram!


GULLIGT

hemma från boråååås!

tjo! har precis varit inne i borås o köpt en massa kläder! Lägger in bilder på det sen! :) 

nu ska jag äta o sen plocka lite på mitt rum o sen träffa bästa! 

Vi hörs! :D ♥


jag snackar inte alls med daniel där? haha! :D

nej men vad ruuuuliiiiigt!



HIHI! nu gjorde han min dag, snyggingen följer mig ! *happyface*
Han, corbin blue o Ulrik Munther! haha! :D

kära 16 åriga jag, jag lider med alla som har cancer idag


är det såhär den ser ut för er?


lite si så där!

förlåt för att jag inte bloggar något men håller på att få designen som jag vill ha den!

återkommer! :)



where the legends never fall, There'll be you and I, Timeless


tryck på bilden!

tryck på bilden för att komma till bloggen


har gjort ny design till Jacki, kolla gärna hennes blogg
orkade inte göra så otroligt mycket så de blev rätt likt min HAHA

fixar med design

men inte till min blogg utan till en annans! Hoppas att hon gillar den! :) 


vad tycker ni? jag hade ingen inspiration så den blev väldigt enkel!

sjuk

inte kul,  verkligen inte på en lördag heller ...! :/



Dag 07 – Det jag tycker är det bästa med att blogga

men tjenare! :)

hmm... det bästa med att blogga är såklart NI! när jag ser hur otroligt många som läser min blogg blir jag helt varm i kroppen!! Det är underbart att folk gillar min blogg så att dom följer den liksom! *gilla*! 

men sen tycker jag det är otroligt roligt att skriva av sig vad man har gjort under många dagar! Visst jag har bytt blogg och sånt, MEN jag har kvar min gamla bara att jag har lösenordsskyddat den för att det är denna som gäller nu ;) men alltså ja! Det är otroligt roligt att se vad man har gått igenom under många dagar. Många gånger har jag glömt av ett datum kanske o typ bara "BLOGGEN!" för det står alltid där! :) hah! typ! :)♥



godnatt



felicia wallerdal ♥


ni är bäst!



KU snart,

jag är sjukligt taggad! 

förlåt för att jag inte har några bilder! Hittar inte min kamera HAHA! 



bieber to Sweden




en liten sara, mia o pernilla

hej hej!

jag funderar på att ha en frågestund snart. ÄR NI PÅÅÅÅÅÅ?! hahaha :D det är alltid roligt att få en massa frågor och sånt! :) 

ikväll ska jag till KU! :D det ska bli najs! ;) hihi! ♥



Sara Bergström, Mia Tuväng och Pernilla Sjöberg... jag saknar er! ♥

Dag 06 – En bild som alltid får mig att le


HAHAHHA konstigt? Älskar bilden, älskar honom, älskar dagen, 
älskar orden, älskar ... ALLT! haha! :D ♥

aj lajk ju!


ju fler dagar det blir så ger jag mer och mer upp om att få träffa dig..


jag gråter ba i regnet....

godmorgon! Sitter i vårat otroligt fina kök o kollar ut genom fönstret.. bara jag som hatar att sommaren försvinner ba mer o mer? :( iaf! 

ska till skolan snart, har en lektion idag. Arbetsmiljö och säkerhet, lite random så. Vi får se hur det blir! :) 
ja.. nu ska jag göra iordning mig! ;) 



älskar låten! Jag lyssnar inte på sån här musik så mycket, men den är 
verkligen jätte bra! :)



I'll forever keeping my angel... ♥

dagens vill ha: mer tid med världens bästa pöööjk!
dagens klädsel: Uppvikta blåa jeans, vitt linne o rosa-vit t-shirt-skjorta! :)
dagens smink: haha, hade lust för att sminka mig idaaag så det blev mascara, kaial o fondation på finnarna :'$
dagens frisyr: fult och hängande, as usual! ;)
dagens händelse: haha, hemvägen va iaf dagens BÄSTA händelse ;)
dagens låt: Match Made In Heaven - Mohombi
dagens planer: hahahah typ sova next?
dagens roligaste: att träffa konfirmandgruppen igen! Fast dom va väldigt tjatiga :')
dagens favorit: Världens bästa pojke är alltid dagens favorit ;)
dagens köp: ehm.. en macka i café tror jag :') 
dagens kram: Haha, jag har kramat många idag. Men den bästa gav ju såklart världens... ja ni fattar!
dagens godis: hihi det ur min godispåse *kollar mot trappan ner*
dagens humör: trött och sjukt flummig!
dagens ord: jag vill iiiiinteeeeee!! (heehehehehehe)


vrångö! Bild från Hanna


vrångö! Bild från Hanna


vrångö! Bild från Hanna


vrångö! Bild från Hanna


vrångö! Bild från Hanna
(HAHAHAHAAHAHHAHAHA vet inte vad jag gör alltså? jag dör.
Jag visar min rätta sida, VAMPYR *visar huggtänderna*)

GODNATT nu ska jag lägga mig! <3

ny header! :)


Dag 05 – Betydelsefulla låtar

oooh! har så många låtar som betyder mycket! Kan inte välja ju :$ 

men okej! 

jag skickar genom spotify, orkar inget annat. HAHA! 

Breathe In Breathe Out - Erik Grönwall
okej, först och främst... TEXTEN! den har hjälpt mig så otroligt mycket. Den har fått mig att inse att man inte kan få allt man vill! Det kanske finns förhinder och då ska man bara ta det lugnt och andas! (haha, idag..) Nej men alltså, det är en av mina favoritlåtar på hans skiva (det vill säga tillsammans med alla andra HAHA) och den har betytt mycket för mig ända sedan första  gången jag hörde den. Vilket va när hans skiva släpptes ut på spotify och det va 30 maj (koll?) .... åh inga ord kan beskiva vad den har hjälpt mig... typ.. TACK ERIK!!!!!!!!!! ♥

What Are Words - Chris Medina
jag vet, den är väldigt "ny" om man säger så! Men alltså första gången jag lyssnade på den började jag gråta! den har så mycket känslor och alltså jag "känner igen" mig i den! Det känns som om jag sjunger den till någon.. Typ! Åh den är så fiiin! Och alltså, känner inte att jag behöver skriva så mycket för att visa varför den betyder så mycket. Texten är fin, den har med hjälpt mig lite sådär smått o ja, alltså ... den live. Jag är lycklig! ♥

It Takes A Fool To Remain Sane - The Ark
oooh! denna låten förklarar mitt liv typ! Haha! jag är nog världens galnaste människa och helt ärligt... i högstadiet så va jag en människa som verkligen brydde mig om vad folk tyckte o tänkte om mig. Hade jätte dåligt självförtroende och det verkligen speglade...! Men nu, nu kan jag springa runt i skolan utan att bry mig om vad folk säger, jag kan sätta mig i trappan helt alone o folk stirrar på mig o jag svarar med att säga ett glatt "hej!" jag kan ta fram ett paraply och fajtas lite.. haha ni fattar grejen. Skiter fullständigt i vad folk säger för jag är jag och ingen kan begära något annat. Gillar ni mig inte som jag är? FINE! för jag tänker inte rätta mig efter någon annan! (nej jag har inte för bra självförtroende och jag lyssnar visst på andra heheh :$) och denna låten har fått mig att våga ta steget från en blyg osäker tjej till en galen och glad tjej. Mitt rätta jag!

You're Beautiful - Chester See
haha denna låten betyder mycket av en viss anledning som jag tror att rätt många kan lista ut ... ;) nej men, alltså första gången jag hörde denna började jag gråta. En människa som betyder otroligt mycket för mig och som alltid får mig att må bra skickade denna till mig och jag visste typ inte vad jag skulle ta mig till. Tårarna bara rann.. :$ jo men denna låten kommer ALLTID betyda mycket sen efter den dagen, no matter what. Skulle kunna skriva en bok om hur mycket du betyder för mig :) Och Du vet vem du är, o jag älskar dig ♥

Take It All - Hillsong
haha alltså, ja! Alla dessa lovsånger betyder sjukt mycket för mig på olika sätt! Denna har jag drogat nu på slutet och jag tycker att den är otroligt bra! Det roliga är att när jag mår dåligt så börjar jag sjunga på "Jesus we live for your name(...)" o just därför valde jag denna låten! Haha! Det är något speciellt med den.. vet inte varför jag gillar den så mycket.. Varje gång jag hör den så får jag världens kick och jag vill bara hoppa o lyfta händerna.. o det är inte många lovsånger som får mig att känna så när jag sitter ensam i ett rum ex. En till anledning att jag älskar den så mycket. Ni som gillar låtar med fart, VARSÅGOD och lyssna! Den är fett bra o skön! :) 


FETT GAMMAL BILD! ser liten ut! haha :$

hemma från das skoool!

hej alla mina fina bloggläsare! Hemkommen från Skolan nu! Hade mattelektion (kunde allt som vanligt HAHAAH, ne okej. Men förstagradsekvationer är så grymt lätt! haha) och sen hade jag Svenska, fick reda på hur jag ligger till hitlis o har faktiskt VG! Och det är bra för att vara mig, är rätt stolt faktiskt ! haha! Bara hålla det 1 år till typ..! 
Sen hade jag KÖRSÅNG, liksom.. JAG? SJUNGA? haha.. nej nej! Men det gick bra, förutom att vi skulle sjunga en fett hög låt o jag kunde absolut inte ta tonen HAHAH! men ah :$ ;) sen lunch o bla bla o sen hade vi studietid! Alla esteter tillsammans! ;) Det va helt okej faktiskt. Satt och räknade matte så nu är jag läxfri! ;) haha! Ska räkna varje studietid! ;) ett tag iaf! Ah men typ så! Ulrik är jätte stolt över mig ;) haah (läraren asså!) 

Nu ska jag snart åka till Församlingshemmet för att det är konfagrej! Haha! ledare <3 :) vi kanske tar kort ! (hoppas inte för mitt hår ... :$) så ah, hejdååå!

tack för att ni läser! haha!


gammal bild..!

glad men trött cheeey!

tjohej! 

Ush, denna morgonen är hemsk typ.. trodde jag. Men ett sms fick mig att bli sjukt glad igen, haah.. fast de va tomt :$

idag har jag iallafall Matte, Svenska, Körsång och typ nån studietid .. slutar typ 3! haha sen ska jag ta kort med konfirmanderna! *kollar på mitt hår* hah.. har bad hairday.. IGEN! inte okej :$ 

aja, måste fixa mig klart till skolan. 

Ni é bäst ingen prostest!


fina munther! haha

RSS 2.0