plugg!

jag pluggar, naturkunskapsprov på fredag.
Glömt papprerna i skolan (Y)!
jag är trött, vill sova!
tips på nån bra låt ?  :)
jag behöver fylla på mitt lager!

här kommer en låt med the Pusher,
det är det bandet som erik spelade med under turnern,
sjukt duktiga! (:sjuk :(

SJUK :(
skolfotto imon, måste gå haha! måste visa att jag tillhör den bästa klassen. es2! <3
gammal bild, but.. I love you<33

EMD!

hej alla! (: idag va jag och lisa på emd i borås. Asså det va så fail! det stod på deras hemsida att dom skulle komma 15.00 så vi typ åkte dit och va där vid 14.15 eller nåt. Och så kom vi dit och så stod det emd 16.00 och vi bara jaha..! så vi gick och åt . Kommer tillbaka vid 15.15 och ser att dom sjunger och vi bara men vaaaaaaf*n!! :O men vi hörde save tonight och baby goodby ;) haha! men men! sen va det signering och vi ställde oss i kön och jag och hon köpte deras gamla skiva hahaha! och kom fram! ;)
Mattias:
m: tja!
jag: hej.
m: du kan ta en skiva här !
jag: okej.. hehe
*tar skiva*
m: hur mår du?
jag: bra! sj?
m: jo det är gött!
jag: bra..!
m: ha det bra!
jag: dsm!
Danny:
d: hej!
jag: hejsan!
d: vad heter du ?
jag: va? haha
d: vad heter du ? ;)
jag: Anna
d: hej anna! :)
jag: hej danny! ;)
d: vsg!
jag: tack!
erik:
e: hej!
jag: hej erik!
e: mår du bra ?
jag: jadå du?
e: ja det är bra!
jag: gott!
*lämnar skivan!
e: ha det gött!
jag: dsm!
sen stod jag och lisa och kolla på dom! ville fråga efter kramar men våga inte HAHA!
men här kommer bilder! kul att träffa Lisa igen asså! har saknat henne! :( <3
Erik, Danny och Mattias <3
Danny! :) <3
Mattias :)<3
Erik :)<3
Erik :)<3   kolla minen HAHAAH!
Danny :)<3
Erik, Danny och Mattias! :) <3
Danny och Mattias! :)<3   fick ingen bild bara på mattias, en massa
på erik :o <3
Erik, Danny och Mattias! :) <3
ja, det va väl dom bilderna som blev okej, tog med mobilen, glömde kameran hemma...
men erkänn.. dom är snyyyggaaa! :D hahahahahah! <3
snälla gör mig en tjänst! gå in här och skriv till Media markt att vi vill ha dit Rebound! snälla det skulle betyda så mycket för mig asså! ni anar inte ! gå in på "om oss" sen står det "kontakta oss"
och sen skriv ! snälla skulle betyda så mycket!

LOVE U<3

bilder! :)

fredag:

* ny hårfärg
* flumm med tina
* KU
* Chatt med Rabih
det är det jag vet! :)<3

här kommer kort från idag! :)
mitt hår ! :)
jag och Albert !
jag och albert ;)
Ryggmassage HAHAHA! <3
vi kasta kuddar med hahaha!
fail! :)
nu får det räcka ! ska till KU! :) haha!

tack för att ni läser ! :)

kärlek!

jag såg att jag både fick folk som tyckte som mig och såna som va emot mig på förra inlägget, som sagt alla tycker olika. Acceptera hur jag tycker så kan jag föööörsööööööka acca hur ni tycker..

härligt ! måndag, tisdag, onsdag och torsdag har gått och eftersom jag har studiedag imon så har jag helg nu! Sitter nu och lyssnar på erik grönwall-crash and burn när han gjorde den live i göteborg på rix fm med gråten i halsen! kommer aldrig få höra han göra den igen! Men det är hans val! han kommer bli stor när han är med i Heat, det slår jag vad om! Men Men! Jag slänger in ett klipp på han när han gör crash and burn! man hör mig och mina kompisar, jag skiter i det! va så himla lycklig då! <3

på lördag så ska jag åka in och se EMD live! jag är inte ett så stort fan av dom! har sett dom live en gång innan och det är en upplevelse! eller jag såg inte så mycket .. haha jag va bakom med tjejorna då ! och leta efter erik ! men jag lyssnade på dom! dom lät bra live! nu ska jag se dom! det kommer bli en underbar upplevelse! dom är grymma faktiskt! börjar gilla dom mer och mer! det är ju härligt ! hehe! men därför ska jag lägga in ett klipp på dom med från rix fm! Man ser att danny böjer sig över söta felicia, eller jag vet att han gjorde det för söta Li sa det! Jag förstår att hon är lycklig! hon älskar verkligen honom! (: <3

sen vet väl hela sverige snart att jag älskar rebound JÄÄÄÄÄTTE mycket ! och när jag såg dom och träffade dom och fick krama om dom på nrj gjorde väldigt mycket! fick ju se dom live på rix fm med ! Men pågrund av att jag fick träffa dom och att den 27/8 betydde så mycket mer för mig så lägger jag in ett klipp på det! och man ser när dom pekar på mig ! och det betyder mycket! och man hör mig och tjejorna från göteborg!! det är härligt! <3EMD live Göteborg rix fm festivalen 2010. 15 augusti!


erik grönwall live Göteborg rix fm festivalen 2010. 15 augusti!


Rebound live nrj in the park 2010. 27 augusti!


hoppas ni gillare! kram!

//Anna<3

SD (N)

hej på er alla bloggläsare! nu är det så att som alla vet så har ett rasistiskt parti kommit in i riksdagen. Jag tycker detta är förfärligt! dom själva säger "vi är inte rasister" och "vi har inget emot invandrare" men det syns så tydligt! Jag skäms så mycket över att bo i sverige nu! seriöst! jag är inte stolt längre att kalla sverige mitt hemland. Har under HELA mitt liv varit stolt över att vi tar emot så många flyktingar, jag har alltid varit så stolt över att vi här i sverige är så öppna och allt mot invandrare. Dom säger att dom tar våra jobb. Jag måste säga att jag är så glad över att utlänningar har vissa av våra jobb. Många av läkarna som finns här i sverige är dom bästa genom tiderna, och dom kommer från utlandet. jag säger INTE att svenska läkare inte är bra. Men det finns mycket bra med invandrare med ! vad vore sverige utan alla invandrare. Om inte dom skulle kommit så skulle vi inte ha en så bra fotbollsspelare, zlatan. Vi skulle inte haft maten, tacos, pizza, kebab, pasta  .. ja listan kan bli lång! vi skulle inte haft all musik vi har här idag. Mina idoler skulle inte funnits, ! rabih och eddie. Vad vore sverige utan allt som invandrare gör för oss? vi är lyckligt lottade att ha så många invandrare i sverige!

tänk själv att det blir krig här i sverige, allt du vill är att fly härifrån! slippa allt som är här hemma. Du lyckas fly, det va inte lätt för det finns så mycket hinder och så många personer vid gränserna att det är svårt. Men du lyckas! du försöker finna ett hem, men inget land tar emot dig. Tänk själv?! vi ska va stolta över att vi tar emot alla invandre! jag är jätte stolt ! jag säger det igen, vad vore sverige utan alla invandre? 0:or..
jag är helsvensk! jag har bott här i hela mitt liv och jag har inte nån från släkten vad jag vet som inte är det. Jag borde inte oroa mig , jag kommer inte drabbas av det kanske ni tänker? Själviska som ni är. Jag är helsvensk och jag bryr mig mer än vad folk tror! jag hatar sverigedemokraterna vad dom gör mot alla i sverige nu! jag säger inte att ni inte får stödja dom men ni är IDIOTER om ni gör det som borde tänka efter.
utan rabih och eddie, utan alla deras fans , utan min bästa kompis TINA utan alla andra som finns här i sverige som är invandrare skulle inte jag va den jag är idag! jag tackar dom så mycket över att dom finns varje dag. Försvinner dom ur mitt liv, försvinner denna Anna.

det står i bibeln att vi ska ta emot invandrare det är bara att läsa det som står.


‎3 Mos 19:33-34 Om en invandrare slår sig ner i ert land, skall ni inte förtrycka honom. Invandraren som bor hos er skall ni behandla som en infödd. Du skall älska honom som dig själv, ni var ju själva invandrare i Egypten. Jag är Herren, er Gud.


ALDRIG ATT JAG SKULLE STÖTTA DOM! ALDRIG.
väldigt flummigt men jag hoppas att ni har lärt er nåt om vad jag skrev.

tänk er själva er deras situtation.

nu måste jag plugga.
hoppas nåt kom in i skallen iaf!
jag gillar inte lars ohly, men i här fick jag upp lite mer för honom. Shit, så bra gjort!justin bieber<3

Jag har börjat lyssna på Justin Bieber! Jag började göra det för jag inte klarade av smärtan med att erik skulle va med i H.e.a.t.! och nu har jag blivit helt förälskad! särskilt denna låten! älskar den<3

<3


Nicklas the nerd!

hej alla! :D <3 som ni kanske märker på min header är jag ett musikfreak, jag lyssnar på musik hela tiden, jag har speciella låtar för speciella dagar och allt. Hur jag mår och sånt. Och jag ÄLSKAR bokstavligt talat att spela piano och även gitarr, det ser man med på headern. Den avslöjar mitt liv ;) men något ni kanske inte vet är att jag ÄLSKAR att dansa! jag ska dansa idag! Sjukt kul! Ska bli najs ! därför lägger jag in ett klipp på nån jag verkligen älskar ! haha!
njut, jag vill dansa så! ;) <3
Nicklas the Nerd! Dansa talang 2008.

IDOL!

Kollar ni ? :) jag gör det SÅKLART! men ingen kommer slå rebound och erik ! det vet ju alla ;) haha<3

vad tycker ni om bloggen? (:

kärlek!
//Anna<3

inviga bloggen, eller?

HEJ! nu inviger jag denna bloggen på riktigt, vad tycker ni om headern? :)
jag pluggar nu! får se om det blir nåt nytt inlägg idag!
hoppas att ni börjar följa bloggen!
big love! //Anna<3

ny blogg!

hejsan alla fina läsare ;)

nu har jag http://annaamarias.blogg.se skaffat en ny blogg! Jag kommer kanske uppdatera den gamla men inte så mycket. Ny design kommer. När jag har tid att fixa. Hoppas ni mår bra, :)

lite om mig:

jag är en glad tjej, snart 17 som verkligen älskar Rebound och Erik Grönwall. Kommer skriva en hel del om dom. Jag går på Estetiska programmet-Musik. Och spelar piano och gitarr. Återkommer om mer fakta.


puss o kram!
//Anna<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0