1 år sedan.

hallå där alla fina människor!!! Nu sitter jag på hotellrummet i Björnrike och bloggar genom internetdelning, crazy. 

Tänkte bara berätta för er att det har gått ett helt fucking år sedan jag såg världen finaste Justin. Jag kan inte fatta det, det känns typ som igår? fast ändå inte. Jag kommer ihåg hur jag smutsade ner min tröja och hur jag la den i vatten och att den var blöt hela vägen i bilen efteråt. Jag kommer ihåg hur vi satt och lyssnade på Justin hela vägen och hur svårt vi hade att äta innan konserten. Jag kommer ihåg hur det kändes när vi kom in i arenan och hur det kändes när det började räknas ner för att Justin skulle komma in. Jag kommer ihåg hur det kändes när han flög in på sina fina vingar, byggda av instrument. Jag kommer ihåg hur han sa "let's go" och all around the world började spelas. Jag kommer ihåg hur mycket kärlek han gav oss, jag kom ihåg hur arenan bröt ut i allsång och hur glada alla var. Jag kommer ihåg hans tal till oss som han hade innan han körde fall. Jag kommer ihåg hur GLAD jag var hela tiden och hur lyckligt lottad jag kände mig. Jag kommer ihåg när han körde believe, jag har nog aldrig gråtit så mycket under en konsert som jag gjorde då. Jag kommer ihåg när han gick in men kom tillbaka upp på scenen och körde boyfriend och baby. Jag kommer ihåg känslan jag hade efteråt och hur jag inte kunde fatta att jag hade sett honom. (fattar fortfarande inte att jag har sett honom, helt sjukt.) Kommer ihåg hur jag kände dagen efter, veckan efter, månaden efter... och jag kommer ihåg hur det kändes efter ett halvår.. och nu har det gått ett helt ÅR. Kan inte tro det. 

Jag är så galet lyckligt lottad över att ha Justin som idol. Han och Darren betyder så galet mycket för mig och båda har verkligen påverkat mig på helt otroligt galet olika sätt... men ändå känns det helt fucking underbart. Justin har inte mått bra, och det har jag vetat om... men att veta att det är att stå på scenen och uppträda för oss som får honom att orka med allt hat gör att det känns extra i hjärtat att jag har fått se honom. Jag hoppas verkligen på att jag kommer få se honom igen, för jag kan inte klara mig utan det. 

Jag älskar honom, finaste Justin Drew Bieber. Tack för världens bästa dag Sara, Felicia och Jaqueline, och tack världens finaste Jus för att du finns i mitt liv. Tack för att du gjorde den 17 april 2013 till en av de bästa dagarna i mitt liv. 

(bilder, inte världens bästa men det är ändå bilder!)

 
 
 

party.

I lördags var ja, Ida och Erica ute på krogen för att parta loss lite si sådär. Underbar utekväll var det och utan att överdriva kommer jag ihåg hela kvällen ;). Vi åkte ifrån Erica vid 22 (har jag för mig) och vi höll självklart på att missa bussen. Erica sprang utan sina enorma skor i regnet och när jag sa ett glatt hej till busschaffören kollade han snett på mig.. så tror inte att han gillade oss. Vi kom in till stan iaf och kom in på excet och tiden bara flög iväg. Vi började prata med nya människor och det var helt enkelt helt helt underbart. Skönt att komma bort lite. Vi fick en regäl publik i slutet, haha, underbart. 


Den bästa utgången, utan att överdriva. Nu taggar vi utgång om typ 2 veckor igen med massa annat folk. Yeah-man! 

 

En av de bästa sakerna jag sett, helt seriöst.


Undebart!!!

Fick hem mina "Darren Criss" - solglasögon idag. Underbart!! sett fram emot detta galet länge. Ville beställa dem redan i somras men ekonomin har inte riktigt varit kompis med mig. Det kostade en hel del att besälla från USA och var tvungen att komma underfund med hur man skulle betala också... men nu är de här, och jag är galet lycklig. 

 
 
 
 

Malmö

I helgen hängde jag med Joachim, Jeanette och Johan till Malmö för att kolla på underbara Simon som skulle spela för oss. Vi åt god middag, fick en underbar spelning och bodde på ett otroligt fint hotell. Jag behövde sannerligen den här helgen för att rensa min hjärna. Är tillbaka i alla  tankar jag hade innan, men till skillnad från innan har jag fått nya krafter att rensa ut dem med. Bestämde mig att ta mycket bilder, och så blev fallet. Enjoy. 


Hotellet, Scandic Hotel. 
 
 
 
 
 

Älsklingen. 

 
 
 
 
 
 
Middagen.

 
 
 

Simon+förband

 
 
 
 
 
Malmö
 
 
 
 
 Rikligt med bilder för bara 2 dagar, men hade det underbart i alla fall. 

Gondatt allesammans, hoppas att ni har haft en bra helg ni också. KRAMAR. 


RSS 2.0