1 år!<3

Jag älskar dig !!!<3


Vrångö snart igen!:D

Ännu ett läger på G!


sjukt underbar han är! seriöst, sjukt duktig!

 

ingetliv.se

godmorgon! :D (hahah klockan 2, det är bra!) 

idag har jag inte planerat något speciellt, skulle egentligen vara med Felicia men sen kunde inte hon osv osv. Men ska till Jocke sen, ska sova där, men han är inte hemma nu. Det kommer typ en teckniker eller någonting hit vid typ 3-5 och han ringde och väckte mig typ halv 8 imorse, AS SNÄLLT. Men så äre! 

jag har absolut jätte tråkigt.se så här kommer lite bilder haha!

 
 
 
 
 
 
okej, hade inget liv när jag va hos farmor och farfar och det ser man på min fina outfit när jag skrubbade deras mattor (näst sista bilden) haha

de 10 bästa låtarna just nu! (utan ordning)

här kommer lite låtar som jag lyssnar mycket på nu och som har en speciell koppling till mitt liv just nu och så vidare. Länkar både youtube och spotify eftersom inte alla har spotify. Hoppas ni gillar dom! Kram!

1. Jamie Meyer - All of us


youtube: 

spotify länk: Jamie Meyer – All Of Us

jag valde att länka denna låten eftersom jag tycker att hans röst är sjukt fin, och när han sjunger denna låten så blir jag väldigt berörd. Jag är glad över att Jocke visade mig honom, för jag har fått en ny idol :) 


2. One Direction - one thing (akustisk)


youtube: 
 
spotify länk: One Direction – One Thing - Acoustic

denna valde jag för att varje gång den kommer på min spotifylista så ler jag så stort som jag kan utan att tänka på det. Jag tycker denna låten framhäver deras otroligt fina röster, ALLAS röster är perfekta här. Alla har något unikt i deras röst och jag verkligen älskar det! Go One Direction! 

3. Justin Bieber - Be allright

youtube: 

spotify länk: Justin Bieber – Believe

det här är den absolut bästa låten Justin någonsin har sjungit (min åsikt bara) och jag måste säga att jag verkligen smälter för hans röst här. Just att han har skrivit den till OSS beliebers och att han sjunger om att det är tack vare oss som han har orkat igenom allting, det gör mig så otroligt glad. Hela hans nya skiva är jätte bra, men detta är absolut den bästa låten! 

4. Amaranthe - Amaranthine (acoustic)

youtube: 

spotify länk: Amaranthe – Amaranthine - Acoustic

Amaranthe sjunger inte låtar egentligen som är min musikstil om man säger så, men denna akustiska låten visar verkligen hur otroligt musikaliska dom är i det här bandet och jag smälter verkligen för ALLAS röster och det är inget dåligt betyg för mig. Otroligt underbar låt, tack Jocke för tipset!

5. Casting Crowns - Who am I 

youtube: 

spotify länk: Casting Crowns – Who Am I

Casting Crowns är ett av mina absoluta favoritband nu. Deras låtar får mig att må så bra och jag känner en värme i kroppen varje gång någon av deras låtar kommer. Anledningen att jag valde att länka just denna låten var för att detta var den första låten jag verkligen föll för när det gällde dom och det var en av ledarna på mitt skidläger i transtrand som spelade upp deras skiva i bussen, underbart bra är dom. Kärlek på hög nivå!

6. Blake Shelton - God gave me you

youtube: 

spotify länk: Blake Shelton – God Gave Me You

denna låten är inte bara en av mina favoritlåtar utan den betyder otroligt mycket för mig också. Jocke länkade denna till mig också. Jag har aldrig riktigt gillat countrylåtar, men detta va på grund av att jag bara hört om man får säga så "dåliga" countrylåtar. Rock countryn är en av de changrarna jag lyssnar mest på nu, och denna låten ligger verkligen på top spelade låtar på min spotify nu och jag är otroligt glad över att Jocke länkade den till mig. 

7. Elvis Presley - Always on my mind

youtube: 

spotify länk: Elvis Presley – Always On My Mind

jag kan säga att jag skiter fullständigt i vad folk tycker om att jag lyssnar på Elvis, för han är en legend, och han har väldigt bra låtar. Till exempel denna! Älskar den. Det är verkligen en av historians bästa låtar, jag skojar inte. Enligt mig är den i alla fall det. Elvis kommer alltid att vara king of rock! 


8. Micheal jackson och Akon - Hold my hand

youtube: 

spotify länk: Michael Jackson Duet with Akon – Hold My Hand

Micheal Jackson kommer alltid vara en förebild för mig inom musiken. Jag valde denna låten eftersom jag tycker att den är så otroligt fin och han och Akon gör den JÄTTE BRA. Det är stort att Akon fick göra en duett med Jackson, otroligt stort. Så otroligt stolta över hur otroligt bra låt det blev. Detta är nästan den enda rnb/pop
låten jag lyssnar på just nu. Skitbra låt. 

9. The Beatles - Blackbird

youtube: 

The Beatles är legender i mina ögon. Älskar deras låtar, denna är en av favoriterna. En av deras populäraste också. Jag hatar att inte beatles finns på spotify eftersom jag älskar dom, men därför lyssnar jag inte så ofta på dom. Men denna låten går jag allt in och lyssnar på rätt ofta genom youtube eftersom den är så underbar låt. 

10. Tim McGraw - just to see you smile

youtube: 

spotify länk: Tim McGraw – Just To See You Smile

varför denna väcker så mycket känslor inom mig är privat och tänker inte skriva det här på bloggen. Men denna låten betyder OTROLIGT mycket för mig, Jocke har även länkat denna låten. Den är jätte fin. Lyssnar på den varje gång jag är ledsen eller nere eftersom den får mig att bli pepp på livet igen. Underbar låt. Verkligen värd att lyssna på. 

iphonebider

hejdär! Eftersom jag tömde min mobil igår har jag massor av bilder som jag kan visa er! så här kommer några :D

 
 
 
 

lite biiiiiiiiiiiiiilder!

har blivit så sjukt dålig på att blogga, det här är ju inte sant! haha sjukt! :) 

det har hänt så sjukligt mycket nu under sommaren, eller egentligen inte men ändå! x)

va uppe hos min kära farmor och farfar för tt hjälpa dom med lite grejer som dom inte klarar av längre. Det va inte så fint väder och sånt men det gjorde verkligen ingenting eftersom jag jobbade väldigt mycket inomhus också! :) tänkte att ni kanske ville se hur det ser ut där uppe och därför tänker jag lägga in lite bilder här! :) 

sen har jag ju såklart träffat Jocke, varit på lotta på liseberg, varit med andra kompisar och sånt som man alltid måste göra under sommaren :') dock har ju inte vädret varit det bästa, så det försämrar ju verkligen allting! :/

sen så va jag ju uppe i skärgården i stockholm som ni kanske vet? underbart va det. Men här kommer som sagt några bilder :) Lotta på liseberg har jag bara från 2/7, inte från denna veckan. Kommer med dom bilderna senare :)

stockholm: 

 
 
 
 

Lotta på liseberg 2/7:

 
 
 
 
 

farmor och farfar:

 
 
 
 
 
  
 
puss och hej, leverpastej!

musiktips

 


hejdär! 

här har jag länkat en kille som är så sjukt underskattad i Sverige! Jag föll för honom för inte så länge sen när jag, jocke och hans familj åkte någonstans (kommer inte ihåg vart) och de satte på hans skiva i bilen. 
Han är från sverige... men har inte slått ALLS här utan han har bara vunnit pris osv för bästa rösten i USA ;) dvs att han är väldigt stor där! Därför vill jag sprida denna killen i Sverige. Han är sjukt bra! Detta är bara 1 låt av honom som låg ute på youtube och det finns många fler på spotify. 

Han är verkligen värd att lyssna på, gillar ni musik åt det lite rockiga hållet, med lite sväng i och lite toutch mot country (dvs typ lite taylor swift!) så vill jag verkligen att ni lyssnar på honom. Han är värd det. 

ha det bäst mina kära läsare. :') 

gladtjej.se


snabbinlägg!

hej där!!

har inte bloggat på 100 år känns det som. Men torsdag-fredag förra veckan va jag hos jockes mormor och morfar och va på countryfestival, kommer bilder nästa vecka då jag har ett bra och snabbt nät, vilket jag inte har där jag är nu!

är uppe hos farmor och farfar och hjälper dom med städningen och sånt eftersom dom inte orkar lika mycket länge :/ så då hjälper jag självklart till! Men det gör att jag kan blogga mindre, tyvärr! 

puss och kram! Ni får ett bildlöst inlägg, tyvärr, eftersom nätet är segt! 

VI HÖRS SNART :)


RSS 2.0