grattis på 22 års dagen Daniel! ♥

När jag säger Daniel Norberg så kanske ni bara tänker på min otroligt galna Idol-Daniel period? ... men tro mig. Har inte släppt honom. ABSOLUT INTE! Han kommer alltid att ha en sååå sjukt stor plats i mitt hjärta. Ingen kan beskriva. Han har verkligen förändrat mig, och jag älskar det så sjukt mycket. 

jag kommer ihåg hur jag reagerade första gången jag såg honom på tv. ha ha! Vet inte ens om jag ska nämna det.. Nej men, det va så sjukt underbar känsla. Tänk er att ni sitter i ett djupt samtal med en kompis och du helt plötsligt tappar mobilen eftersom du hör en röst sjunga. Daniels röst va verkligen inte som någon annans. Jag smälte varje gång jag hörde den. Han är faktiskt anledningen att jag kollade på idol 2010... och det slutade ju helt GALET. haha! hur många texter har jag inte skrivit om honom? ;) hur många gånger har jag inte trillat av stolen, sprungit runt i huset och massa... och hur många gånger erkände jag att jag typ hm.. *host* va *harkel* kär i honom (A)haha, Asså Daniel är världens goaste Kille, verkligen. Jag har så otroligt roligt varje gång jag träffar honom. Jag skrattar verkligen MER än VANLIGT. och det är coolt :] åh, Asså lilla Daniel. Det finns så många minnen som man verkligen inet ens kan ta upp här för det är så många... Alla dessa gånger han har kommenterat någon bild eller här i bloggen och hela sverige visste om det sen för att jag skrek om det? ;) eller hans riktigt lååånga första svar till mig och jag typ ehm.. råkade blöta ner datorn lite? eller när han skrev "<3" till mig för första gången och jag trillade av stolen så jag slog i huvudet? ;) eller när han skrev "Anna Norberg" till mig och jag började gråta av glädjetårarar.. eller ... ja asså det kan verkligen bli långt. Men en gång en Daliver, alltid en Daliver. That's it! Jag saknar faktiskt den här tiden lite, när en ":)" kunde göra helt ens dag.. när man stirrade så sjukt mycket på hans onlineprick och skrev med Sara samtidigt och hoppade runt och skrek ;) eller när jag typ ringde Jade i panik när jag märkte att Daniel skrev till mig för första gången utan att jag skrev... jag började gråta i telefonen och skrek lite.. hahah stackare ... ;) men man undrade ju och daniel ville ta livet av mig där ;) ne men alla dessa minnen! Alla fina gånger man träffat honom! 4/12-10 haha, det va skratt o tårar! lite besvikelse eftersom jag inte pratade med honom.... haha! 16/12-10... världens underbaraste Dag... när Daniel sa att han visste vem jag va och jag typ kramade honom asmycket AHHHA stackarn </3 .. 8/1-11 ... DANSKRAM! kommer aldrig att glömma det. haha, allas blickar... busvisslingar... ja haha.. fint :) 31/3-11.. hahahaha! asså... typ stum ;) men roligt va det :D 31/7-11.. INGA ORD! så sjukt underbar dag. Underbar Daniel. Hahaha Fin är han ♥


ja asså... detta blir bara flum. Men tack Daniel för denna tiden. tack Tack Tack! du har verkligen förgyllt mina dagar till max! och jag älskar att jag fortfarande har sån himla bra kontakt med dig! 

I love you bro ♥från oss till dig. 

grattis på 22 års dagen Daniel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0