staystrongzayn <3


mina tankar går till dig och din familj ♥

studenten!!


21:46:53

du kommer alltid finnas i våra hjärtan.


Hej, kom till skolan idag och gick på fishe och vi pratade om himlen... väldigt känsligt ämne men det va härligt att prata om det ändå..
sen skulle jag till lektionen men då skulle jag visst inte vara där (åh.. -.-) så jag tänkte åka hem men då träffade jag på Maria och Jennifer :D det va otroligt länge sen jag träffade dom tillsammans så det gjorde verkligen min dag :)

nu ska jag ta och plugga... vi hörs!



ni får mig att må bra <3


gud fick tillbaka en otroligt vacker ängel igår ♥

har inte orkat göra så mycket idag. Har mest tagit det lugnt och tänkt på Sanna... <3

men gick ut och gick en promenad ett tag och gick upp och satte mig på ett berg.. det va en otroligt härlig känsla att sitta där uppe... det fick mig att rensa lite tankar.. sen efter ett tag så träffade jag underbaraste tina och hon omfamnade mig med otroligt snälla och fina ord till mig och jag mådde helt plötsligt mycket bättre... så det slutade med att vi pratade om allt mellan himmel och jord. det är det som är så gött med henne. Att när vi väl träffas så blir det liksom att vi aldrig kan sluta prata och det är så otroligt härligt :) ♥

nu ska jag nog ta och sova, tänka lite mer på Sanna och be för att hon har det bra där uppe och be för hennes nära och kära.. !

vi saknar dig!


denna bilden va en av de som fick mig att bilda ett litet leende
efter händelsen. Saknar dagen..

vila i frid Sanna Thorsson

Sanna, va är och kommer alltid vara en otroligt fin person. Jag vaknade upp helt vanligt hemma hos jocke. Skrattade och var glad och tog upp min mobil. Hade fått sms. "Anna är du vaken?<3" jag svarade och fick ett sms tillbaka "Anna, jag måste berätta en jätte hemsk sak för dig som du kommer märka sen på facebook, sanna tog självmord igår kväll och lever inte längre..<3" jag satt som ett fån, kunde inte direkt göra någonting, jag kunde inte gråta. jag kunde inte göra någonting. Jag bara satt där.. gick in på facebook och såg att det var sant. Då kom det, tårarna bara rann, jag kunde inte kontrollera dom.. dom bara rann och rann och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. 

Fina underbara Sanna.. Detta funkar inte, detta går inte. Det här händer inte, det händer inte Sanna. Det gör inte det. Men det var bekräftat. Sanna hade tagit sitt liv.. hon fanns inte vid liv längre.. hon hade lämnat oss.. 

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Du kommer alltid ha den där platsen där. Du kommer alltid vara den glada och söta Sanna jag lärde känna. 

jag saknar dig. Hoppas att du har det bra där uppe. 

du valde att inte lida, du valde att få det gjort .. och det var fort..

Må Gud omfamna dig i sin otroligt stora famn..

Vila i frid Sanna Thorsson, vi saknar dig!



I love you to! <3


varför ens lägga ner sin tid på sånt här... fast när man äger ut dom.. det är ju ganska kul! ;) (vilket jag gjorde)


DEN SOM GER DESSA TILL MIG ÄR BÄTTRE ÄN VAD JAG KAN SKRIVA UT HÄR!! :(






grattis till de finaste killarna! <3















CAUSE YOU'VE GOT THAT ONE THING! grattis världens finaste pojkar till priset, 
ni förtjänar det! Ni är underbart bäst! And that what makes you beatiful ;)

grattis på 22 års dagen Daniel! ♥

När jag säger Daniel Norberg så kanske ni bara tänker på min otroligt galna Idol-Daniel period? ... men tro mig. Har inte släppt honom. ABSOLUT INTE! Han kommer alltid att ha en sååå sjukt stor plats i mitt hjärta. Ingen kan beskriva. Han har verkligen förändrat mig, och jag älskar det så sjukt mycket. 

jag kommer ihåg hur jag reagerade första gången jag såg honom på tv. ha ha! Vet inte ens om jag ska nämna det.. Nej men, det va så sjukt underbar känsla. Tänk er att ni sitter i ett djupt samtal med en kompis och du helt plötsligt tappar mobilen eftersom du hör en röst sjunga. Daniels röst va verkligen inte som någon annans. Jag smälte varje gång jag hörde den. Han är faktiskt anledningen att jag kollade på idol 2010... och det slutade ju helt GALET. haha! 



hur många texter har jag inte skrivit om honom? ;) hur många gånger har jag inte trillat av stolen, sprungit runt i huset och massa... och hur många gånger erkände jag att jag typ hm.. *host* va *harkel* kär i honom (A)



haha, Asså Daniel är världens goaste Kille, verkligen. Jag har så otroligt roligt varje gång jag träffar honom. Jag skrattar verkligen MER än VANLIGT. och det är coolt :] 



åh, Asså lilla Daniel. Det finns så många minnen som man verkligen inet ens kan ta upp här för det är så många... Alla dessa gånger han har kommenterat någon bild eller här i bloggen och hela sverige visste om det sen för att jag skrek om det? ;) eller hans riktigt lååånga första svar till mig och jag typ ehm.. råkade blöta ner datorn lite? eller när han skrev "<3" till mig för första gången och jag trillade av stolen så jag slog i huvudet? ;) eller när han skrev "Anna Norberg" till mig och jag började gråta av glädjetårarar.. eller ... ja asså det kan verkligen bli långt. Men en gång en Daliver, alltid en Daliver. That's it! 







Jag saknar faktiskt den här tiden lite, när en ":)" kunde göra helt ens dag.. när man stirrade så sjukt mycket på hans onlineprick och skrev med Sara samtidigt och hoppade runt och skrek ;) eller när jag typ ringde Jade i panik när jag märkte att Daniel skrev till mig för första gången utan att jag skrev... jag började gråta i telefonen och skrek lite.. hahah stackare ... ;) men man undrade ju och daniel ville ta livet av mig där ;) 







ne men alla dessa minnen! Alla fina gånger man träffat honom! 4/12-10 haha, det va skratt o tårar! lite besvikelse eftersom jag inte pratade med honom.... haha! 16/12-10... världens underbaraste Dag... när Daniel sa att han visste vem jag va och jag typ kramade honom asmycket AHHHA stackarn </3 .. 8/1-11 ... DANSKRAM! kommer aldrig att glömma det. haha, allas blickar... busvisslingar... ja haha.. fint :) 31/3-11.. hahahaha! asså... typ stum ;) men roligt va det :D 31/7-11.. INGA ORD! så sjukt underbar dag. Underbar Daniel. Hahaha Fin är han ♥










ja asså... detta blir bara flum. Men tack Daniel för denna tiden. tack Tack Tack! du har verkligen förgyllt mina dagar till max! och jag älskar att jag fortfarande har sån himla bra kontakt med dig! 

I love you bro ♥



från oss till dig. 

grattis på 22 års dagen Daniel!

enligt daniel är detta hans favoritlåt HAHAHAHA! grattis daniel ;) ♥


godmorgon!

vart får jag alla mina läsare ifrån? haha vet inte vilka alla är ;)

så om ni kunde slänga in en kommentar eller skriva nån annan stans om ni läser min blogg så skulle de va jätte snällt (A) jag har liksom runt 50/60 varje dag. Vilka är alla? ;) 

KRAM



VÄRLDENS BÄSTA VECKA I FJÄLLEN

åh, detta lägret va helt sjukt underbart. No words! 

lördag
det började med att felicia hämtade upp mig och Nelly och så åkte vi in till Borås, där va vi ett tag och träffade även en sjukt snygg Jocke ;) , en sprallig matthias, en krullig Sebastian, en glad Carl och en supersöt Emma :D Vi stod där och väntade och så kom bussen. Vi fann våra säten direkt.. vid de jobbiga konfirmanderna!;) vi åkte och vi pratade och hade jätte kul och sov lite smått och ja, hade det trevligt! Vi kom fram till Sälen på eftermiddagen och vi stack in för att hyra grejerna och sen åkte vi till fjällgården. UNDERBAR! vi åt och hade möte och sånt och det va jätte kul! Åh saknar känslan av att komma dit! Började även prata med Ellen, Malin och Cissi som sov i samma rum som oss ♥

söndag
VI VAKNADE och åt frukost, de gick igenom allting som hade med skidor att göra och vi hade bibelstudium som va JÄTTE BRA, fixade oss och åkte buss till backen. På förmiddagen åkte jag bara med Felicia och Nelly och vi körde på mjukstart vilket funkade jätte bra! :) sedan åt vi vår fina lunch vid backen och senare så åkte jag och jocke i lite svårare backar och sen träffade vi resten av gänget och åkte med dom! Sjukt trevligt :) sedan åkte vi hem och hade gruppsamlingar och sånt. Hade Seb som ledare och han skötte sig galant! ;D grupp 3 bestod av mig, Anton, Josefin, Jenny, Daniel och Simon och självklart Sebbe då :D sen va det typ lovsångsmässa och sånt o de va jätte trevligt. :) underbar start!

måndag
det va liknande måndag. Samma otroligt goa och roliga gäng som åkte och samma personer som gjorde vurpor (typ jocke, felicia, matte och Sebbe ;D) fast vi åkte i tandodalen, satt och myste där och massa. Underbara backar! På kvällen va likadant. Gruppsamlingar.. sen skulle vi gå upp på berget och kolla på stjärnorna... det roliga va... det va inga stjärnor för dom synstes inte :') hahaha! sen va det aftonbön :) Trevligt efter och sen sova. Men det funkade ;) ♥

tisdag
som ni kanske vet så va det ALLA ♥ DAG och jag firade det med underbara Jocke och även underbara vänner. Försökte vara så nära Jocke som möjligt men det är svårt att vara själva på ett sånt här läger... Men åkte med honom i liften :') haha! ne men det va som alla andra dagar, förutom att jag va väldigt deppig under middagen utav en anledning.. men vi åt god mat och fikade och jag fick världens mumsigaste kakor från världens bästa Jocke ♥ han är fin han. Vi åkte på och sen på kvällen så va det som vanligt... förutom att jag och jocke låg ett tag och myste lite i min säng, och vi kollade på en massa videos från mattis dator.. sen så skulle jag och jocke gå ut och kolla på stjärnorna igen men då hade dom försvunnit hAHA och det va värsta storm så vi gick in till hans rum istället (♥) och så massa sånt. Ne men det va en mysig alla ♥ dag även om den tillbringades med andra än bara Jocke :) man ska ju umgås med vänner med ;D haha! 

onsdag
nu började det kännas som om man hade åkt en hel del och det hade vi verkligen! Men jag ville inte stanna hemma, det ville inte Jocke, Mattis, Nelly, Carl, Anton eller Sebbe heller göra så vi åkte till backen ändå! Det va SJUUUKT blåsigt men älskade det verkligen ändå! Jag gjorde bland de roligaste åken ever i off pissten. Jag utformade mina gränser och hoppade även på ett roligt hopp (skrik och paniksnack om stavar//matthias) och massor av sånt. Ja det va verkligen underbart! Det som stannade hemma (resterande..) de missade verkligen något BRA! :) sen va det de vanliga på kvällen men det är alltid lika mysigt!

torsdag
jag vaknade och mådde JÄTTE DÅLIGT och insåg att de va samma sak med Joachim så vi stannade hemma. Mattis gjorde med det, Sebbe med för han va tvungen att plugga, Carl kände med för att vara hemma och Nelly skulle med vara det. Då ville inte felicia, Ellen eller Malin heller åka så de tänkte med stanna hemma. Men det slutade med att Nelly och Ellen tog sista minuten och åkte ändå! ;D men hemma där så låg jag mest i sängen för jag mådde verkligen inte bra. Men Jocke fick med mig ut men det slutade med att jag satt alldeles för länge still i snön och det blev bara värre. (bra val anna!) och massa sånt. Så efter det blev jag bara sjukare och sjukare. FINT! men ah, det va som vanligt på kvällen och allt va fint :) 

fredag
DET VA JU INGEN VANLIG DAG FÖR DET VA JOACHIMS FÖDELSEDAG! hurra hurra hurra! ja men typ så lät det vid frukosten den morgonen och jag känner mig väldigt skyldig till det. Men det va trevligt! Umgicks så mycket som möjligt med Jocke den dagen. Eller jag försökte i alla fall. Det va underbara åk och det va riktigt sorgligt att det var sista dagen. Men något jag kommer ihåg väldigt starkt ifrån den dagen och det jag ser på min fina kropp också är att jag vurpade. Eller jag och jag.... ELLEN körde rätt in i mig. Blev liggande i backen i 5 minuter utan att jag kunde röra mig. TREVLIGT! Men jag är hel nu ;D men chocken slog mig. USH! Så nu har jag massor av blåmärken och det är ditt fel Ellen </3 (men jag älskar dig ändå, för du är underbart bäst <3) och mitt fina ryggskydd räddade mitt liv <3 ne men! min stav böjdes med HAHAH! aja. FINT! sen åt vi tacos på tacobaren och det va JÄTTE GOTT, va så sjukt mätt efter det HAHAH! Men det va billigt och bra. Massa cola och fanta exotic! ;D haha! sjöng för Jocke och massa sött! sen åkte vi tyvärr hem efter ett tag och massa sånt och det va jätte tråkigt. Lämade tillbaka pjäxorna och sånt.. och så va det spex och sånt :D vi skulle köra lifehousedramat men musiken stannade hela tiden HAHAHAHAAH så sjukt typiskt... men vi gjorde det iaf ;D slår ju inte det vi gjorde i skolan men det funkade ju :D och sen hade vi världens finaste lovsångsgudstjänst på kvällen. Massa känslor och sånt eftersom det va sista kvällen och Gud berörde <3 och så skulle man få va uppe hur länge man ville... jag och jocke låg o myste i min säng och sånt och så fick jag svårt att andas men tänkte inte så mycket på det... vi somnade fint och sen så vaknade jocke och gick ner till de andra och jag vaknade till och fick JÄTTE SVÅRT att andas, jag typ sprang ner från trappan och sånt och det va jätte jobbigt. Jag satte mig i ett hörn och kippade efter andan och massa och så kom jocke o sen kom några andra och malin hämtade tablett och ledare och massa sånt. Det va sjukt. Men de öppnade fönstret.. lugnade ner mig och gav mig att dricka. Sen massa papper för jag började snora när jag grät av panik och massa sånt... Sen kunde jag sova igen. Det va hemskt. Det går inte att förklara... Men det slutade med att jag kunde sova iaf. 

lördag
vi vaknade tidigt och sånt, packade klart, åt och massa sånt.. hade sista möte och sånt:( och så satte vi oss i bussen och åkte hem... jag sov typ hela vägen HAHAH va så sjukt trött sen natten (</3) men så kom jag hem och det va gött att få vara hemma sen. Hemskt dock att säga hejdå till Ellen och Malin, o de andra. Jätte jobbigt verkligen :(



har kollat upp vad som hände på natten mellan fredagen och lördagen och det va inget farligt utan va bara min förkylning som va så stark att den satt sig så mycket på stämbanden att de svullande så mycket att de täppte igen. Sen kan det ha varit dålig luft där jag sov!


PÅ TAL OM SOVA, borde verkligen göra det nu.

APPLÅDER OM DU LÄSTE ALLT. 

hahah , bilder kommer nog nån gång, fick inte så många .. så beror på om nelly delar med sig till mig :)

puss o kram!

godnatt.


inget liv när man är sjuk så man sminkar sig fett mycket hahah...

underbar låt!


Dag 4 - Instrument jag kan spela

ja, instrument asså. Vilka kan inte INTE spela? ;) haha ne men.

jag kan spela i stort sett alla "normala band instrument" om man får säga så. Asså piano, bas, gitarr och trummor. Men mest piano då! :) 

dock älskar jag att spela bas, det är underbart. 

tar gitarr och pianolektioner..

Så nu vet ni det!



HEMMA, berättar om allt nån annan dag. Orkar inte nu.


det är ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra!

asså, jag vill ge dig något specillt. Som du gav till mig. Men jag hatar att jag alltid har sån brist på ideer, och brist på tid. Jag har verkligen brist på ideer, vill ge dig så mycket men när jag tänker på vad jag ska göra så får jag inga ideer....! Vad ska man göra liksom? först hade jag tänkt att skriva en låt till dig. Men när jag satt där med penna och papper så fick jag ingen inspiration alls, det lät bara helt fel, och jag ville få det att låta perfekt! 

Istället kom jag på att jag kunde skriva en novell till dig, om oss liksom. Men så satt jag där och skrev och insåg att det inte går att förklara någonting..! Det går inte, för det är liksom.. du och jag mot världen!

jag vet inte vad jag ska ge dig för något speciellt och det gör ont i mig när jag tänker på det. För du ändå en sån betydelsefull människa i mitt liv... för du har gjort så otroligt mycket för mig.

Men då kom jag på en låt som beskriver ALLTING, en låt som du har länkat till mig, en låt som betyder otroligt mycket för mig.. eftersom den beksriver så otroligt mycket, och jag vet att det är sant. GUD GAV MIG DIG.




jag ville bara säga att jag älskar dig så otroligt mycket, och utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. Utan dig så skulle jag vara helt lost. Du är den enda som försöker förstå mig till max och den enda som verkligen gör allt för att förstå. Du är den enda som vet vad jag går igenom nu, vad jag ser, vad jag är rädd för och vad som hände den där dagen hemma hos dig. Du är den enda som vet.. och jag vill att du ska veta att utan dig skulle jag inte kunna stå på mina ben, jag skulle inte kunna leva utan dig. Det går inte. Du finns där för mig, du vet allting om allting som händer runt omkring mig just nu, opperationer, sjukdomar... och väldigt mycket andra privata saker som jag inte skriver ut på min blogg..

Du räddar liv, ja det är ett ordspråk. Du räddade mig från det jobbiga, ja. Men det är inte det enda du har gjort. Du har FULLKOMLIGT TALAT räddat mitt liv. Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för det. Bilderna på händelserna finns kvar i huvudet och kommer alltid att göra. Bara prata om det är en smärta för mig för jag vet hur otroligt dåligt det skulle kunnat gått om inte du va där.

Gud gav dig till mig av en orsak. Han visste vad jag skulle gå igenom nu. Han vet allting innan vi vet om det själva. Och jag tackar gud för att han förde oss samman. Kommer aldrig kunna tacka honom nog..
GOD GAVE ME YOU.

jag älskar dig så sjukt mycket joachim. Det går inte att beskriva. Det finns inga ord som kan förklara mina känslor för dig. Jag hoppas på över hela mitt hjärta att detta kommer hålla i hela livet! 6 månader ska bli 6 år, det ska bli 66.. det ska bli mer än det. Det ska bli... förevigt!

tack för att du finns i mitt liv. 
Glöm inte, 

GOD GAVE ME YOU. 

jag älskar dig.




GRATTIS ÄLSKLING! jag älskar dig så sjukt mycket och INGEN , INGET eller NÅGONTING kommer kunna förklara
hur mycket jag älskar dig. 

Du är värld all kärlek på denna jord, och lite mer. 

Tack för.. allt ♥


^^--*utfyllnad*--^^


alla ♥ dag

jag tror aldrig att jag kommer uppleva alla ♥ dag som jag gör nu iår. Kommer befinna mig uppe i sälen med Jocke och många andra! det kommer bli så sjukt mysigt, betydelsefullt och allting på samma gång. Kommer få fira med
världens bästa pojke i backarna nu på tisdag, det kan inte bli bättre. ♥

men jocke, detta inlägget tilljänglar jag dig. (jätte flummigt .. jag vet) Jag vet att du inte kommer se det förän när du kommer hem antagligen, men jag vill att du ska veta. 

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon
trodde aldrig att jag skulle få någon pojkvän över huvudtaget.
men du kom som en ängel in i mitt liv,
och jag tackar Gud för dig varje dag.

jag va jätte osäker,  
jag har fått höra att jag har stor näsa, utstickande öron
och allting under en viss period i mitt liv..
därför tyckte jag att jag va ful.. 
trodde att de va därför jag inte fick nån pojkvän.

men när vi satt där på rodeln och jag höll om dig,
så kändes det... underbart.
jag fick en känsla i magen..
jag kunde inte riktigt uppfatta det. 

senaste när vi satt på bussen,
och jag satt i ditt knä.
då började magen leva sitt egna liv.
jag visste att jag inte var åksjuk
jag visste att jag inte mådde illa..
Men jag fattade det inte.
JAG VAR KÄR.

ju mer tiden gick desto mer känslor fick jag för dig.
Men jag ville inte erkänna det för mig själv,
ville inte erkänna det för mina kompisar. 
jag sa att jag inte gillade dig,
utan att vi bara var bra kompisar.

Men mina känslor för dig blev större och större,
jag kunde inte kontrolera dom.
det fortsatte.... 
jag erkände,
jag visade...

och nu är vi där vi är idag!

jag har mina dåliga och bra dagar,
och det vet du.
Jag får fortfarande tankar om hur jag ser ut.
tankarna på vad jag fick höra sitter alltid inne i hjärnan, 

MEN

du övertygar mig,
du stärker mitt självförtroende varje dag som går
dina ord sätter sig rakt in i hjärtat..
även om jag känner mig jätte ful under 1 dag,
så vet jag att det finns 1 människa som kommer tycka att jag är fin..

DET ÄR DU. 

jag är så glad att jag kan vara mig själv med dig. 
jag kan springa runt i säck-kläder,
jag kan springa runt med världens fulaste frisyr..
men jag vet att du inte bryr dig.
för du älskar mig för den jag är,
du tycker att jag är vacker hur jag än ser ut.
du accepterar mig...
som ingen annan gör.

Det är en sån kille som tjejer vill ha, 
som älskar en hur man än ser ut,
vilka kläder man än har på sig.

du får mig att känna mig... VACKER.

trodde aldrig att jag skulle kunna erkänna det.
men jag kan göra det, 
tack vare dig.

När jag mår som sämst finns du där för mig!
när jag skrattar skrattar du med mig,
när jag gråter gråter du med mig,
tröstar mig,
håller mig i din famn,
pratar med mig med tröstande ord som bara du kan.

och jag VET, 
att du finns där för mig dygnet runt,
när som helst. 
och jag vill att du ska veta.
JAG FINNS DÄR FÖR DIG MED.

När jag såg dig för första gången så kunde jag aldrig
ana att det skulle bli vi två. 
Men det blev det,
och jag älskar dig så!

du betyder verkligen allt för mig. 
varenda minut med dig är underbart,
varenda sekund,
hundradel,
tusendel,
tiotusendel..... 

jag har aldrig känt såhär för någon innan,
och vill aldrig känna det för någon annan än dig. 

Jag älskar dig
Carl Joachim Tomas Andersson.

I'm gonna love you forever and ever, forever and ever... AMEN.




//din röda ängel.




JAG ÄR I TRANSTRAND och kommer hem på lördag. uppdaterar då.


Dag 3 - Den som betyder mest för mig

den? JAG KAN INTE BARA VÄLJA EN SOM BETYDER "MEST" FÖR MIG! jag har så sjukt många som betyder otroligt mycket för mig på olika sätt. 

Jag har: jesus!



utan honom skulle jag verkligen inte va där jag är idag. HAN RÄDDADE MITT LIV! inte bara som det står i biblen, utan jag kan verkligen känna det. Jag vet inte ens vart jag skulle vara idag om inte jesus hade kommit in i mitt liv. Jag skulle inte vara där jag är idag! Han har gjort så sjukt mycket för mig! Genom honom har jag lärt känna massa nya människor, genom honom fick jag världens bästa kompis, världens finaste pojkvän... världens bästa.. LIV! utan honom skulle jag kanske inte ens levt idag. Jag tackar honom varje dag för att han räddade mitt liv! Han är värd allt min kärlek! och jag älskar honom, över hela mitt hjärta. 

familjen!





asså visst, alla känner väl någon gång att de hatar sina syskon, sina föräldrar och sånt. Men innerst inne så VET man att man älskar dom så sjukt mycket! Min mamma finns alltid där, jag kan snacka om allt med henne känns det som för hon lyssnar, till och med på problem! och det är väldigt härligt att ha en sån mamma som man kan förlita sig på, hon är liksom en av dom som man kan säga allt till, för den enda som isf får reda på det är pappa.. och det är min pappa liksom ;). Pappa, han är underbar han på sitt sätt. Han finns alltid där han med! Även ifall vi har världens sämsta temperament och det kan hetta till här hemma ibland så vet jag att han gör allt för mitt bästa, när det gäller plugg, körkort och allt sånt. Han vill liksom bara mitt bästa, och jag vet inte vad jag skulle gjort om inte pappa fanns i mitt liv... jag är så otroligt glad att jag växt upp med just honom som pappa ♥. Calle.. ja lilla Calle, han är nog den bästa brodern man kan ha. Vi kan alltid ha så kul ihop, det känns jätte tomt att han har flyttat ifrån för jag vet att när jag behöver hjälp så finns han där vid min sida. Han tröstar mig när jag gråter (om det inte är hans fel då ;) ) och man kan prata med honom om allt, även ifall man inte säger lika mycket då ;) haha! Ne men Calle är världens underbaraste storebrorsa.. även om han kan vara jobbig ibland, men alla syskon bråkar liksom. Jag har alltså världens underbaraste familj, och utan dom vore jag INGENTING! De har stöttat mig från när jag va en bebis till nu, de känns mig bäst och kommer alltid att göra det! De vet mina motgångar och framgångar. DE VET ALLTING! och jag är så glad för det.

vännerna!











först vill jag säga, JAG KOMMER ALDRIG KUNNA FÅ MED ALLA PÅ BILDERNA! för ni är så sjuuukt många! Men jag älskar er såååååhäääär mycket! Asså ni betyder typ allt för mig! utan er skulle jag inte vara den jag var idag, jag skulle inte ha så sjukt kul som jag ahr det nu! INGET kommer någonsin kunna förklara hur mycket jag tycker om er för ni är typ.... BÄST! :') det finns inte en sekund när jag inte är svinglad när jag är med er, ni får en att må så bra.. även om man har en skitdag så blir den skitdagen en VÄRSTA BRA DAG för att ni kom in i bilden. Åh, ni anar inte hur mycket ni påverkar mig och hur mycket jag tycker om er. Kommer aldrig kunna säga det nog. ALLA från alla ställen och håll o kanter, ni är underbara! Utan er.. ingen mig! så är det bara! Jag älskar er! ♥

sist men inte minst... SJÄLVKLART

carl joachim tomas andersson ♥







många säger att jag är lyckligt lottad att jag har fått honom, att jag borde vara världens lyckligaste människa och att jag ska hålla fast vid honom... jag håller med! jag undrar jätte ofta hur han kunde falla för mig..! Men jag är så sjuukt glad över att han gjorde det. Och han betyder så otroligt mycket för mig! jag älskar verkligen honom, det kunde jag nästan säga direkt. Han är en del av mig, han är.... i mig! Jag skiter fullständigt i vad folk säger om vårat förhållande längre, jag skiter i att alla fjortisar springer efter honom... för han är MIN bara MIN och jag skiter i att Einar kallar mig fjortis för att jag skriver om honom på bloggen ;) haha! 
Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket han betyder för mig. Han har ändrat mig, jag känner mig mycket säkrare i mig själv sen jag fick honom.. jag bryr mig inte om hur jag ser ut för jag vet att han älskar mig för den jag är och inte för någon jag försöker att vara. Han är min, bara min. Världens finaste, ssnyggaste, vackraste, underbaraste och bästa pojkvännen ever. Jag älskar dig! ♥

sen finns det ju kanske mycket annat. Men dessa är toppen! Jesus, vännerna, familjen och världens finaste Chimmelichimm <3

Dag 2 - Min bästa vän

min allra allra allra bästa vän, hon betyder så otroligt mycket för mig. Vi har haft våra upp och ned gångar som många andra men vad som än händer så kommer hon ALLTID finnas i mitt hjärta. Denna fina flickan, med blont lockigt hår, fina runda glasögon och ett vackert leende heter FELICIA och hennes ska jag skriva om nu, HON är min bästa vän!


Den här flickan ser man bara med ett stort leende, och gör man inte det så VET man att något inte står rätt till, och som min uppgift som bästa vän försöker jag direkt prata med henne om det. Och det är just det som hon alltid gör för mig. Hon finns alltid där och jag vet att jag kan prata med henne när jag vill och hur mycket jag vill för jag vet att hon iaf försöker att förstå! 

När jag första gången träffade Felicia så va hon endast 13 år gammal och gick i årskurs 7! Vi träffades tack vare att vi både va kamratstödjare och vi umgicks lite då och då för att vi.. va kamratstödjare helt enkelt. 
Sedan så glömde vi typ av varandra. Men en höst när hon gick i 8:e årskurs kom hon till Kyrkans Ungdom för att hon var konfirmand. Och det förändrade våran relation direkt! Vi började prata och det slutade med att vi umgicks konstant, och nu här. Hon Es1 och jag Es3 så är vi lika tighta som det tightaste asset ever, så det så. Och jag älskar henne över hela mitt hjärta!

Hur många vänner jag än har så kommer alltid Felicia vara min bästa vän. That's it! :) Ta inte illa upp ;) ♥

Puss o Kram



love it!


utlottning av hörlurar!


KLICKA PÅ BILDEN FÖR MER INFO!

desperat av att sova.

Det är vad jag är! Orkar inte hur mycket jag har att göra denna veckan. Kommer bokstavligen DÖ.
Men nästa vecka är det lov. Äntligen! <3



Dag 1 - Den bästa dagen på året

åh! Asså den bästa dagen på DETTA året vet jag inte faktiskt.. jag vet inte direkt om den har kommit än.. det är ju ändå bara februari!

men bästa dagen förra året, ja vad ska jag säga...

31/7, när annars? ;)

ingen kommer någonsin kunna förstå hur otroligt mycket den dagen betyder för mig. Vi satt där och så bara allting hände. Jag kommer ihåg varenda detalj, hur mycket jag skakade när jag träffade honom. Hur mycket det pirrade i magen när jag kollade på honom och hur många slag mitt hjärta slog. Det va allt. Allting kretsade kring honom. JOACHIM ANDERSSON! Min andra halva! Han är en del av mig som aldrig någonsin kommer att försvinna. Den dagen kommer jag ALDRIG glömma! Jag skiter fullständigt i att jag träffade Daniel dagen innan och det va bästa dagen med honom, jag skiter fullständigt i allt bra som hade hänt, för ALLT kretsade kring Jocke. Och ALLDRIG har jag känt såhär för någon innan. 31 juli 2011 kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. ALLTID. Jag fick the man of my life o mitt liv och jag ångrar det ALDRIG. He's the one and only. Jag kommer ALLTID att älska honom <3



försöker igen!

Dag 1 - Den bästa dagen på året
Dag 2 - Min bästa vän
Dag 3 - Den som betyder mest för mig
Dag 4 - Instrument jag kan spela
Dag 5 - Favoritdjur
Dag 6 - Min Familj
Dag 7 - Min tro
Dag 8 - Mina förebilder
Dag 9 - Det bästa minnet
Dag 10 - Favoritlåt
Dag 11 - Min skola
Dag 12 - Mina husdjur
Dag 13 - Min hemstad
Dag 14 - Kinna
Dag 15 - Person jag skulle vilja ha tillbaka i livet
Dag 16 - Min dröm
Dag 17 - Favoritklädesplagg
Dag 18 - 10 saker ni inte visste om mig
Dag 20 - Varför jag bloggar
Dag 21 - Jag som liten plutt
Dag 22 - Min drömkille
Dag 23 - Mitt drömhus
Dag 24 - Om jag vann en miljon skulle jag...
Dag 25 - Typiskt Anna
Dag 26 - Bästa årstiden
Dag 27 - Favoritmat
Dag 28 - Mitt rum
Dag 29 - Coola släktingar
Dag 30 - Första kändis jag träffade
Dag 31 - 3 saker jag är beroende av
Dag 32 - Favoritsport
Dag 33 - Om jag hade en superkraft skulle det vara...

på bussen!

Hej där! Sitter på bussen hem nu.. Eller åkte 12.10 imorse o är i Jönköping nu.. Hahah. Ska va framme i Borås 18.30... Så snart hemma asså ;D hade en datormänniska jämte mig tills hit o han va trevlig. Dock gillar han inte Justin :( ;) jag o han satt o prata om hur vi låååångsamt skulle dö för att bussens dörr flög upp ett ex antal gånger på motorvägen. O han hade jättebråttom så tack gud för att du hörde mig bön o att ja leveeer ;) Nu ska jag inte tjöta ut er mer. Är iaf på väg hem ;) Puss o kram <3

ja älskar stockholm!!

heeeej! Sitter TYP hos Hanna och hon "kände precis för att ramla ner på golvet" så nu ligger hon här och käkar upp sitt godis. Jag är ju myyycket nyttigare och kör på naturgodis! ;) Idag så va vi och kollade på Danny och träffade Mia och Li och även Linnea ;) hihi. och sen åkte jag, hanna, mia och li och åt mat på ikea. ÄLSKAR köttbullarna , bara så ni vet. 

Imon ska jag åka hem och det suger för jag typ älskar sthlm lite så ja ;D 

vi hörs imon!



STOCKHOLM IMORGON!


RSS 2.0