I'm always gonna be their Justin




and we're always gonna be your beliebers <3

matte är inte riktigt min grej

Woppwopp! 

idag hade jag min andra och sista matte-saltstenta. Sista gången jag skrev den, kan man ju hoppas.. dock är jag rätt säker på att jag fick U för den va grymt svår... särskilt om man suger på matte ;) 


Nu sitter jag och rensar min spotifylista. Jag har fått massa nya favoriter och sånt och vissa låtar är jag bara sjukt trött på... känns onödigt att ha typ 600 låtar om man ändå inte lyssnar på 50% av dem ;) haha.. 

Efter tentan tog iaf jag och tjejerna firade våra fina och förmodligen underkända tentor och köpte glass. Vi satt och pratade ett tag och sen joinade min goa vän Jacob oss. Vi snackade om allt möjligt, från att vår kära skåning Erica har badat i en Gäddodling till att Ida har börjat få en gangsterstil... men jag tycker om dem! väldigt mycket faktiskt! 

Sen drog Jacob in mig i en massa affärer och försökte få mig att prova kläder utan min vilja, Jag vann, han blev inte glad ;). 

Nu sitter jag här hemma och lyssnar just nu på Robin Stjernberg som jag tycker har en grym röst osv, och snart ska jag även städa och tillsist åka hem till Kinna. :)

KRAMAR





Hunter Hayes

hej!

nu va det igen sådär superlängesen jag bloggade och jag ber om ursäkt för det. Denna veckan har varit.. enormt.. tråkig egentligen. Inte gjort något speciellt.. ahahahah... Skojar inte, rätt tråkig ändå. Har tenta imorgon så det har liksom varit pluggvecka och jag har inte träffat några alls hahah.. så sjukt tråkig människa jag är ;) 


men jag har iaf fått en ny typ, vad ska man säga. Inte idol kanske, men han är grym iaf och jag tycker att han förtjänar att lyssnas på. Han sjunger lite country-stil och ja, helt otroligt awesome är han. Grymt söt och snygg också, men jag lyssnar ju inte på honom för det. HAHA! Men här kommer han, Hunter Hayes. 


 
 
 




han finns på spotify också! sök på! han är grym!!!

Nä, nu ska jag ta och lägga mig så jag är pigg till tentan imorgon, godnatt. Glid i Frid. 

bildbomd, från när bästisen var här och KU-lägret.

bilder från när bestis-Rebecka va här!



 
 
supernyktra osv. 

KU-lägret på marstrand!



























 
bilderna är mestadels ifrån när vi var uppe på fästningen och sedan min, Joachims, Felicias och Jackis
kvällstripp uppe på klipporna! :)

två helt underbara helger med 4 av mina bästa vänner. Ni är underbara hela högen, helt seriöst. 
Älskar er såhäääär mycket *visar med armarna som inte räcker till* 

tack för att ni finns. 

godnatt, kram!!

BELIEVETOUR 17 APRIL 2013

Har inte bloggat om dagen för har inte kunnat sätta ord på den... men det var typ den bästa dagen i mitt liv, eller bland de bästa iaf, finner inga ord... så här kommer bilder.





















































Blandning av bilder, satt uppe på läktaren så kanske inte bästa kvalitén men den får duga!! :)

nu fällde jag en tår, jag saknar det, jag saknar es3


1 vecka kvar, borde jag vara vid liv nu efter den där tanken? hahah

hej bloggväääännnneeeer!

Jag ser att min statistik har ökat igen, *wweeeeey* ska försöka börja blogga mer så kanske jag kommer upp i över 100 igen :') hihi. 

Idag är det iaf 10 april. I somras bokade jag ett par biljetter och jag var så lycklig (min bror kommer skriva att det var han som bokade om jag inte skriver det, så ja calle, tack) ... nu är det 7 dagar kvar? 17 APRIL, that's crazy och jag fattar ingenting. *fangirl* helt seriöst.... jag ska se min förebild och idol sen flera år tillbaka om 7 dagar, AAAAH.  JAAA, jag ska se Justin Bieber om 1 vecka, jag dör. 

Jaja! Igår gick jag iaf som vanligt i skolan (så duktig är jag) och det va väl, kul. Jag och mina kära vänner köpte jordgubbar och det va smaskens! Sen efter skolan träffade jag min kära vän Jacob inne i stan och vi hade våran härliga promenad och hade det trevligt som vanligt. 

Idag så va vi busiga, YEPP, vi skippade föreläsningen och stack och käkade glass istället, men det va värt det. MUMS vad gott det var. Sen så kollade vi lite i affären och självklart kom jag inte hem tomhänt, men den var fin den klänningen, det var den ;) 

Nu ska jag ta och fixa lite saker och sen sova, så vi hörs. 






Jag klagar inte!!


jag ska försöka att inte skämmas allt för mycket åt dessa sjukt gamla och pinsamma egokorten på mig.























gamla tider..

 

asså när jag kollar tillbaka på det här så skrattar jag bara. Jag kan inte ens tänka mig själv som så galen, vad gjorde jag med mitt liv egentligen? stod och storgrät framför mina b-idoler och trodde att jag var världens lyckligaste människa. Visst, jag var lycklig, de betydde allt för mig... men seriöst. Att de inte blev rädda för oss? Hahaha! 

men ja , det är tider. "Väck inte tigern!" det är ett sånt reboundskämt, men självklart förstår jag ;) 
kommer aldrig glömma det här, aldrig. Rabih och Eddie var så söta då :) 


aja, kanske kommer med mer gammalt sen ;) pööössss!

Jag har världens socialaste pojkvän!


dag 2! (lite sent, men det krånglade igår)

hej hallå där!

det här inlägget skulle egentligen postats igår, men det blev inte så för det krånglade så postar det nu istället. Iaf, Igår var det inte lika knökat i backarna och därför kunde jag ta mig fram iaf ;) kunde till och med köra normalt ;) det var rätt gött faktiskt ;) haha. Dock fick jag jätte ont och visste inte varför, jag grät typ. Sen vurpade jag IGEN. Jag hatar isfläckar... men det var så dimmigt och så ojämnt i backen så jag såg de inte :( ahahaha... men fick se himlen idag igen, den var inte lika fin som igår ;) 

När vi stod och vila oss vid liften hör jag helt plötsligt "ANNA, JOCKE!!!" och så kollar jag och så står Malin där och vinkar som en galning! HAHA. Jag sprang fram och blev alldeles till mig! Herregud, det var sjukt roligt! Vi åkte lite med henne men sen skiljdes vi åt, tyvärr.. men det var kul :D 


Aja, hade det underbart, även om jag hade superont osv ;) haha. 


nu kommer jag lägga ut lite bilder. 

Puss å kram!


Joachim och Malin! :)

jag och my love <3


Hihi, jag är cool. Fotade i jockes skidglasögon, jajamen!

vill tillbaka! (fin du är jocke där i hörnet) 


alltid lika charmig ;) 


TA MIG TILLBAKA


fin älskling, ;)

busig tjej som fotar i liften ;) 


hej högröd tjej!

Uppe på fjället, det var sjukt kallt HAHA

RSS 2.0