rix fm, 1 år sedan nu!

Rix fm festivalen i Göteborg, jag kommer aldrig glömma detta, kommer aldrig glömma väntan, ingenting! Jag åkte till Alina på kvällen den 14 ifrån Skara eftersom vi hade firat mormors födelsedag! Hon hämtade upp mig med stora armar och vi gick upp till hennes rum för att hon ville visa en sak som skulle få mig att tappa hakan. OCH DET GJORDE JAG! på hennes golv ligger ett stort plankat och såklart en massa pennor! När vi skulle häfta på papprerna så råkade Alina häfta fel och vi skrattar fortfarande åt det. Samt att vi ringade in! Haha, det är svårt att förklara. Men efter ett tag, jag vet faktiskt inte hur länge så blev vi klara!



ser ni i det vänstra hörnet så är det en prick där.. hahahahaha! Det va resultatet när vi ringade in när vi gjorde fel. Iaf! K:et blev sjukt missbildat och allting men vi blev så sjukt nöjda! Världens finaste skylt va det! Haha! Vi skrev till och med me våra namn (A) haha! Iaf, sen när vi va klara med denna så gjorde jag en liiten skylt till rebound för att dom inte skulle känna sig ensamma :$ haha.. och den blev enkel men ändå rätt söt tycker jag. Svart vit, såhär såg den ut:



iaf! Vi hade svårt att sova den natten, vi visste att vi skulle upp om bara några timmar men vi spelade eriks skiva och tillslut somnade vi. Jag innan Alina! Morgonen därpå va vi helt döda men vi gick upp, allt för erik (och rebound oxå för min del!!) haha, vi gjorde mackor. vi höll på att missa bussen och allting! ;) men vi kom iväg och så satt vi där utanför och väntade från halv 7.. eller 7 kanske det va! Vi va helt döda om man säger så och helt flummiga. Så fort någon sa erik så skrek vi hahah! :) men tillslut efter mycket tjat, slit och allting så fick vi komma in. Vi kom näst längst fram och satt där.. haha! trodde jag skulle dö! Det va sjukt varmt och allting. Orkade inte. Men va där för erik och rebound så jag orkade inte bry mig om jag typ skulle svimma av eller någonting! Lisa såg ut som om hon skulle tuppla av och alina va likblek och hanna satt där och mådde skit hon med. Jag vägrade dock att röra mig ur fläcken! Tillslut började det regna sjukt mycket och en av vakterna skämtade med mig lite så men det va så sjukt roligt då! Det va SKÖNT! Har aldrig varit så skönt att stå i regnet! Min väska möglade efter det och jag tappade bort min tröja men det sket jag i då ;) haha! Men tillslut så skulle erik hassle sjunga och han va grym som vanligt och sen kom rebound! Kunde inte tro att det va sant att rebound stod där! Hade ju inte sett dom på 8  månader och jag kunde på riktigt inte tro mina ögon...! jag va helt galen :D hoppade och skrek och sånt haha! Sen när dom va klara såg jag hur reboundfansen försvann men jag stannade kvar för jag ville ju se erik :)



och tillslut kom han! Haha! underbart att se han! vi lyfte upp skylten och skrek och hoppade och allting och erik såg oss och skrattade och log! Det såg ut som om han diggade skylten otroligt mycket och då blev jag bara sååå glad! Vi va helt galna! :D och det gillade erik, det såg man :) På higher så va det sån sjukt underbar allsång! Det går inte att förklara! det hörs inte ens på videon liksom! MEN UNDERBART VA DET!



jo man hör ju att det är allsång och sånt men inte på det sättet som det är live! Men efter att erik hade sjungit så gick vi ut för vi ville träffa erik och vi stod där utanför ett bra tag. Han kollade ut genom dörren och allting. Haha sötnos! och så kom fler och fler dit och allting va slut. Vi lyssnade bland annat på darin och EMD där bakom och dom va väl bra ;) haha! Men vi stod och väntade på erik och jag höll upp min tröja som han har signerat! haha! Folk borde trott att vi va galna men vi stod där utanför och allting och så tillslut skulle han åka och han hade inte kommit ut, lite besvikelse men det får man ta! Vi hade dock träffat Eriks pappa stellan och hans syster och sånt hahah. Alina tappade andan och fick andnöd när hon såg stellan ;) haha! Men iaf, hon gav honom en nalle och när han gick ner för trapporna sedan för att åka till hotellet så hade han Alinas nalle i munnen. Så grymt gulligt! Vi gick dit bilen skulle åka ut och där kom den! Han va så söt mot oss genom rutan. Han öppnade den och vi skrek att vi älskade honom och han sa att han gjorde de med och sånt och Hanna kastade sin nalle till honom som han tog emot och allting! Svinsöt!!



vi stod där utanför ett bra tag och jag sprang in och leta efter min tröja men det enda jag hitta va en trasig skylt, den såg typ ut såhär:



om inte värre HAHAH!men iaf! hittade som sagt inte tröjan men sket i de! Vi började gå mot bilen och märker att alla är vid hotellet, vi bara "woooot?" så vi typ stannade där och fick reda på att vi precis missat erik. Inte okej :( men vi väntade där i några timmar o träffade massa människor... sen ville mamma åka och vi åkte och hanna skickade sms till Tina om att erik hade kommit ut 5 minuter efter. Asså sånt är så inte okej. Blev ledsen då. Men dan va lyckad iaf! 

Vet inte varför jag skriver ner detta. Ville ba skriva av mig. Erik, det är SJUUUKT hur mycket jag saknar dig! :( 

puss o kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0